Zoeken
Menu
StudieMatch

Van danseres tot accountmanager.

Linsey Boxhoorn (25) is vastbesloten om het te gaan maken. Ondanks haar bloeiende danscarrière en eigen entertainmentbedrijf besloot ze daarom terug naar school te gaan. Met de opleiding (Junior) accountmanager hoopt zij haar commerciële vaardigheden verder te perfectioneren.

Student Linsey Boxhoorn

“Dansen en entertainen is altijd mijn grote passie geweest. Op de middelbare school volgde ik daarom in de avonduren ook een toneelopleiding. De bedoeling was toen nog om ooit het theater in te gaan. Maar het liep anders.

Het dansen in clubs en hosten van events ging mij zo goed af dat ik daarin ben blijven hangen. Inmiddels verzorg ik met mijn bedrijf Venusians sinds 2012 zelf het entertainment op verschillende beurzen en evenementen. Mooi werk, waarvoor dansers en hostesses die organisaties via mij kunnen inhuren en ik regelmatig in het buitenland vertoeven. Zo was ik onlangs nog in China met het clubevent ‘One Night in Amsterdam’."

Maatwerk

"Wat dat betreft, heb ik niets te klagen. Maar het is tegelijk een vrij hectisch bestaan. Iets meer rust en regelmaat zou wel eens fijn zijn. Bovendien vraagt het dansen veel van je en er komt een tijd dat je dat fysiek niet meer kunt. Vandaar dat ik mij ook graag op andere vlakken wil ontwikkelen. Zo volgde ik eerder een opleiding bij Schoevers, waar mij vooral het stukje marketing en communicatie aansprak.

Op zoek naar een manier om mij daarin verder te verdiepen, maar tegelijk mijn bedrijf te kunnen voortzetten, kwam ik al gauw uit bij Zadkine. Dat ik vanwege mijn vooropleiding direct kon instromen in het 2e jaar, was mooi meegenomen. Maar belangrijker vind ik dat docenten er echt met je meedenken en zoveel mogelijk maatwerk leveren. Ook fijn: de vele projecten, opdrachten, presentaties en simulaties die je goed voorbereiden op stages en de actuele beroepspraktijk."

Doorstuderen

"Hoewel het combineren van werk en studie best pittig is, heb ik de smaak van het leren inmiddels te pakken. Sterker, na mijn mbo-diploma wil ik nu ook nog een Associate degree Sales & Accountmanagement behalen. Maar dit keer dan wel in deeltijdvorm. Want je zult altijd zien: sinds ik mijn studie ben begonnen, is het op mijn werk drukker dan ooit tevoren.”