Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Koken is mijn passie”

Student Josmar vertelt ...

Drie jaar geleden ben ik vanuit Aruba naar Nederland gekomen. Daar woon ik nu in Hoogvliet met mijn vader, stiefmoeder, een broer en een zus. Mijn grootste hobby is koken en daarnaast houd ik van veel verschillende muziekstijlen zoals klassieke muziek, Nederlandstalig en reggae.

Van familie hoorde ik dat Zadkine Startcollege een goede school is. Na het bekijken van websites van andere scholen heb ik voor Zadkine Startcollege gekozen.

Josmar is student bij het Startcollege
Josmar
Josmar in opleiding

Mijn terugblik

Ik volg de opleiding Assistent Horeca & Voeding op mbo niveau 1 bij Zadkine Startcollege, omdat koken mijn passie is. Het is mijn ambitie om chef-kok te worden. Ik word blij wanneer mensen van het eten genieten. Tweemaal per maand is Resto VanHarte op onze locatie Rotterdam-Zuid en komen mensen uit de omgeving eten. Daar werk ik aan mee.

Wat prettig is: al is je Nederlandse taal (nog) niet zo goed, dan leer je dat hier.

Vervolgopleiding

Mijn examen zit er net op. Als ik mijn diploma haal, dan ga ik verder met mbo niveau 2 op Benthemplein. Daar zit de koksopleiding.

Mijn tip

Als je van horeca houdt en je wilt verder komen, dan heb je gewoon een diploma nodig. Bij deze opleiding leer je echt wat! De horecadocenten zijn vriendelijk en als je hulp nodig hebt, dan staan ze achter je.

Ontdek Zadkine

Match

Assistent horeca & voeding

Altijd blije gezichten en complimenten als jij hebt gekookt? Maak dan van je passie je beroep! Je leert bij onze entreeopleiding Assistent horeca & voeding hoe je een lekkere fruitsalade of broodje tonijn maakt en hoe lang deze goed blijft in de koelkast. Dus alles over voedingsmiddelen, houdbaarheid en hygiëne. Ook krijg je bedieningslessen. Je leert tafels op de juiste manier indekken en jouw gasten het lekkerste gerecht serveren.Maar het is vooral … doen!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan