StudieMatch
Zoeken
Menu

Open Dagen

Een Open Dag bezoeken is belangrijk om een goede studiekeuze te maken. Tijdens de Open Dag ervaar je de sfeer van een locatie en onze studenten beantwoorden graag jouw vragen.

Weet jij nog niet welke opleiding je wilt gaan doen? Twijfel je tussen een bol- en bbl-opleiding? Of heb je vragen? Bezoek dan de Open Dag bij Zadkine op woensdag 15 november tussen 16.00 en 20.00 uur. Onze studenten en docenten helpen je graag bij het kiezen van een mbo-opleiding. 

Schrijf je in
Bezoek de open dagen mbo
Ontdek Zadkine tijdens de Open Dag

Open Dagen kalender

Hieronder vind je de Open Dagen van 2023-2024.

Woensdag 15 november 2023
16.00 – 20.00 uur - Schrijf je nu in!

Vrijdag 2 februari 2024
16.00 – 20.00 uur

Zaterdag 3 februari 2024
10.00 – 14.00 uur

Woensdag 13 maart 2024
16.00 – 20.00 uur

Maandag 20 mei 2024
Zilverdag Vakschool Schoonhoven (alleen Vakschool Schoonhoven geopend)
10.00 – 17.00 uur

Programma Open Dag

Wat is er te doen op de Open Dag? Op elke locatie zijn er wel leuke, bijzondere activiteiten, zoals brood of koekjes bakken, je haren laten stylen, nagels laten verzorgen en gesprekken voeren met huidige studenten van de opleiding. Bekijk het volledige programma per locatie hier.

Actuele programma's Open Dagen

Momenteel zijn er nog geen programma's bekend.

Online live event: voorbereid naar de Open Dag

Bereid je voor op de Open Dag. Stel al je vragen tijdens het online live event via Teams. Tijdens deze interactieve bijeenkomst in kleine groepen krijg jij informatie en tips van onze collega's van het Studiekeuzecentrum. Zo ga je goed voorbereid naar een Open Dag. 

Checklist Open Dag

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vind je het prettig voorbereid naar de Open Dagen te komen? Check dan onze Open Dagen vragenchecklist met vragen die jij kunt stellen tijdens de Open Dag. Veel succes! 

Ontdek Zadkine

Ben jij benieuwd naar Zadkine? Bekijk dan voorafgaand aan de Open Dagen alvast de interactieve tour van Zadkine. Start de virtuele tour en kom van alles te weten over het mbo, mbo-opleidingen en de Zadkine locaties.

Interactieve tour Zadkine

Zadkine magazines

Zadkine heeft 12 Colleges die allemaal hun eigen mbo-opleidingen hebben. Dat zijn er nogal wat! We snappen dat je hier meer informatie over wilt. Daarom is er van elk College een magazine. Hierin staat informatie over het College, de locaties en de opleidingen, gebundeld in één 'glossy'. Je kunt ze downloaden of aanvragen als fysiek magazine om thuis op je gemak door te bladeren.

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Hulp nodig bij aanmelding? Of bij het maken van een studiekeuze? Whatsapp, bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland. 

Bekijk ook