Zoeken
Menu
StudieMatch

Online Open dagen

Hey jij daar! Helaas, het online festival van 14 & 15 januari is voorbij. Gelukkig kun jij nog rondkijken op het festival terrein.

Neem bijvoorbeeld een kijkje op de Mainstage, of juist Backstage waar je video’s vindt van al onze locaties.

Wil je zodra het weer kan rondkijken op locatie? Check de data voor de Rondkijkdagen en we zien je snel!

Naar het festival
Online Open dag  festival Zadkine 14 15 januari 2021
Online Open dag festival Zadkine 14 15 januari 2021

Rondkijken bij Zadkine

Wil jij graag de sfeer van een locatie proeven? Dat kan tijdens onze Rondkijkdagen. In verband met de corona maatregelen kun je pas weer rondkijken na 9 februari. Inschrijven kan wel al! Dus geef je hier alvast op voor een rondleiding door een van onze locaties. Zit de locatie die jij wilt bezoeken er (nog) niet bij? Kijk dan op een later moment nog een keer, want er komen meer locaties bij.

What's next?

OPEN DAGEN 2020 / 2021

  • Dinsdag 9 maart 2021 
  • Maandag 24 mei 2021 (Tweede Pinksterdag) *

*Let op: alleen Vakschool Schoonhoven open

RONDKIJKDAGEN

College magazine

Zadkine heeft 12 Colleges. Dat zijn er nogal wat! We snappen dat je hier meer informatie over wilt. Daarom is er van elk College een magazine. Hierin staat informatie over het College, de locaties en de opleidingen, gebundeld in één 'glossy'. Superhandig om thuis op je gemak door te bladeren. Hebben? Aanvragen kan gratis, dan ligt ‘ie snel in je brievenbus!

Heb jij vragen?

Heb jij vragen over een bepaalde opleiding, de Open dagen, de Rondkijkdagen of kan je wel wat hulp met iets anders gebruiken? Het kan allemaal. Het Studiekeuzecentrum helpt jou graag verder!

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland. 

Bekijk ook