Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
mbo 1 opleidingen

Mbo 1 opleidingen

Ben je 16 jaar of ouder en wil je een mbo niveau 1 schooldiploma behalen? Pak die kans! Bij ons volg je een beroepsopleiding op mbo niveau 1. Ook wel entreeopleidingen genoemd. Je hebt geen diploma nodig om te beginnen aan jouw opleiding.


Bekijk onze mbo 1 opleidingen

Onze mbo niveau 1 opleidingen

Filters

Filters
Interesses
Opleidingstype
Niveau
College
Studierichtingen
Locatie
Start
Opleidingsduur
Filters
Filters

Oeps, geen StudieMatch gevonden.

Er zijn geen opleidingen binnen de filters die je selecteerde. Probeer een andere combinatie of reset alle filters.

Reset de filter

Mbo 1

Volg je een mbo niveau 1 opleiding, dan word je opgeleid tot assistent. En wordt de stap naar de arbeidsmarkt of de stap naar mbo niveau 2 makkelijker. Alle mbo 1 opleidingen duren maximaal één schooljaar. Je kunt kiezen uit meer dan 20 mbo 1 opleidingen in de regio Rotterdam.

Zadkine Startcollege

Bij het Startcollege combineren we persoonlijke aandacht met praktijkgerichte opleidingen. We hebben drie kleinschalige locaties in de regio Rotterdam. Je krijgt daardoor bij ons de aandacht die je nodig hebt. Met het doel om jou voor te bereiden op je volgende stap. 

Tijdens de opleiding krijg je algemene vakken als Nederlands en rekenen. En nog belangrijker: vakken in het teken van het beroep of het specialisme dat je wilt leren. Je werkt aan je eigen ontwikkeling en krijgt veel praktijkgerichte opdrachten. We houden rekening met jouw extra wensen.

Zonder diploma instromen op mbo niveau 1

Dat kan! Jij kan zonder diploma een entree opleiding niveau 1 starten. Je moet dan wel minimaal 16 jaar zijn. Kom je uit het buitenland en is jouw schooldiploma in Nederland niet geldig? Dan is er speciaal voor jou de entreeopleiding Anderstaligen.

Verschillende mbo 1 opleidingen

Wil je werken op een kinderdagverblijf, sportschool of in een kapsalon? Of zie jij het zitten om een heftruck te besturen? Je kunt met de mbo 1 opleidingen van Zadkine alle kanten op.

Ook zijn er entree plus opleidingen. Dat houdt in: kleine klassen en extra begeleiding. Zo is er een entree plus opleiding speciaal voor jonge moeders, maar ook voor structuurjongeren.

Vind jouw opleiding en meld je aan.