Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“De opleiding is meer dan alleen leren uit de boeken en de hele dag op school zitten”

Mijn naam is Celine Jansen en ik ben 19 jaar oud. Hiervoor heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker gevolgd. Momenteel zit ik in het eerste leerjaar van de opleiding Hospitality Allround Medewerker niveau 3. Nadat ik gestopt was met mijn vorige opleiding, heb ik samen met mijn begeleider een studieloopbaan gedaan en daaruit kwam naar voren dat een opleiding in de hospitality branche goed bij mij past.

hospitality medewerker serveert drinken
hospitality medewerker serveert koffie

Veel bedrijfsbezoeken

De opleiding is zoveel meer dan alleen maar leren uit boeken en de hele dag op school zitten. Het is ook op stap gaan met medestudenten, waarbij we in de praktijk veel ontdekken, doen en leren. De ervaringen verschillen per week. De ene week leren we over gastvrijheid in een museum en de andere keer leren we hoe een koffiemachine werkt in een café. We zijn ook een keer met de klas naar een pretpark geweest en kregen een kijkje achter de schermen. Daar zagen we hoe de medewerkers het beste uit zichzelf haalden om elke bezoeker een onvergetelijke dag te bezorgen.

Stage bij de Doelen

Op dit moment loop ik stage bij De Doelen in Rotterdam. Het is een stage waarbij ik veel verschillende dingen doe. De ene dag help ik mensen bij de garderobe of achter de bar, de andere dag werk ik in de brasserie en zorg ik voor de lunch tijdens congressen. Ook begeleid ik gasten tijdens concerten naar hun plaats en beantwoord ik vragen van bezoekers.

Omdat deze opleiding zo divers is, heb ik de mogelijkheid om in verschillende branches en op verschillende afdelingen te werken. Mijn eigen voorkeur gaat vooral uit naar werken in een animatieteam op een camping of pretpark, of juist in een gezellig café. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen en ik ben enthousiast om te ontdekken waar mijn passie het beste tot uiting komt!

Ontdek Zadkine

Match

Hospitality Allround Medewerker

Hou je van aanpakken? Is een kantoorbaan niet iets voor jou, maar wil je straks een afwisselende baan in de horeca, toerisme of in de evenementenbranche? Sta je graag voor andere mensen klaar? Dan past deze nieuwe opleiding van de 010 Hospitality Academy echt bij jou! 

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan