Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Ik was altijd al het regeltype”

Jaycey (18) was op de middelbare school altijd al onderdeel van alle organisatieteams. Er ging geen feestje voorbij waarbij ze niet betrokken was bij de organisatie. Het regelen van evenementen en alles wat daarbij komt kijken, is gewoon haar passie. Nu, in haar laatste jaar van de 010 Event Academy, kent ze alle kneepjes van het vak en wil ze nog maar één ding: verder doorgroeien.

Student 010 Event Academy Jaycey

Jaycey: “Tijdens een snuffelstage op de mavo heb ik een keer een dagje meegelopen bij het evenementenbureau van mijn oom. Ik vond dat toen zo gaaf; al die verschillende taken, opdrachten en het in contact komen met zoveel mensen. Dat was echt iets voor mij. Dus besloot ik dat ik er meer over wilde leren. Dat kon bij Zadkine in Rotterdam dus na een leuke open dag, schreef ik me direct in.”

Over de opleiding

“Ik ben nu drie jaar verder en eigenlijk vind ik de opleiding gewoon heel divers. Je krijgt heel veel verschillende soorten vakken en ook doe je veel praktijkopdrachten. In het eerste jaar is je vakkenpakket nog heel breed en focus je je op de basis, maar hoe verder je in de studie komt, hoe meer je je gaat specialiseren. Niet alleen in de richting van evenementorganisatie, maar ook in dingen als marketing en communicatie. Ook merk je dat je tijdens de opleiding een goede band opbouwt met je klasgenoten en je docenten. Ik vond het in het begin wel wennen, maar nu voel ik me echt op mijn gemak en kan ik met iedereen lachen. Ik kan ook wel echt zeggen dat ik een toptijd heb gehad met iedereen.”

Praktijkervaring opdoen

“Eén van de leukste dingen vind ik wel praktijkervaring opdoen. Ik heb volgens mij al iets van zes stages gelopen en ik merk dat ik daar echt heel veel van leer. Niet alle stages waren even lang, maar ook bij die korte stages kun je echt wel nuttige ervaring opdoen. Op dit moment loop ik mijn laatste stage. Dat doe ik bij Sparta Rotterdam in het Events team. Tijdens deze stage houd ik me bezig met allerlei verschillende evenementen die hier plaatsvinden. En als afstudeeropdracht mocht ik een diner van A tot Z organiseren. Dat vond ik spannend, maar wel heel gaaf om te doen.”

Toekomst

“Na mijn opleiding wil ik nog verder studeren op het HBO. Ik wil daarna graag nog meer de zakelijke kant van evenementen op. Het liefst wil ik me bezighouden met het voortraject van een evenement en iets minder met de uitvoer. Ik zou me bijvoorbeeld graag bezighouden met de reclame van evenementen en sponsoring. Daarmee ben ik een uitzondering op veel van mijn klasgenoten hoor!”

Ontdek Zadkine

Match

010 Event Academy

De vibe die hangt op een festival of evenement, daar word je blij van. Samen met je vrienden dansen, zingen, lachen en genieten. Hoe leuk zou het zijn als je daar je werk van kunt maken? Goed nieuws: het kan! Als medewerker van een evenementenorganisatie bijvoorbeeld. Bij de 010 Event Academy leer je tijdens je opleiding alles over eventmanagement. En je werkt mee aan veel (grote) events in Rotterdam!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan