Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Werken op kantoor vind ik leuk, maar ik sta liever op de vloer”

Ik ben Duncan Remmerswaal. Ik ben 18 jaar oud en heb op De Oude Maas de richting Zorg & Welzijn kant gedaan. Nu volg ik met veel plezier de opleiding Manager Hospitality niveau 4. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat het een hele brede opleiding is en ik nog aan het twijfelen ben over wat ik wil gaan doen.

Duncan is Hospitality student bij Zadkine
Duncan vertelt over zijn mbo-opleiding bij Zadkine

Flexibele opleiding 

De opleiding bevalt me goed! Deze opleiding duurt 3 jaar waarin je veel praktijklessen hebt en veel ervaring opdoet tijdens stages. Daarom past deze opleiding ook erg bij mij, ik leer sneller in de praktijk. Ook heb je best goed contact met de docenten. Bij vragen of problemen zijn ze altijd heel makkelijk te bereiken en staan ze voor je klaar. The Challenge en het vak burgerschap zijn mijn favoriete vakken. Je krijgt veel vrijheid tijdens je opleiding, zo kan je zelf bepalen hoe en wanneer je stage wilt lopen. Belangrijk is natuurlijk wel dat je je opdrachten inlevert.

Ik loop nu stage bij de Après Skihut op de Lijnbaan in Rotterdam. Dit is voor mij vertrouwd terrein omdat ik hier ook werk. Ik heb het er heel erg naar mijn zin. Ik neem bestellingen op of sta achter de bar. Ik werk ook op kantoor waar ik reviews beantwoord en reserveringen verwerk. Het werken op kantoor hoort ook bij het werk en bij de opleiding, maar ik ben meer iemand die lekker bezig is en op de vloer staat.  

Experience dagen

Tijdens de opleiding hebben we veel ‘Experience’ dagen waarbij we met de hospitality klassen verschillende bedrijven bezoeken. Tijdens deze bezoeken doen we veel ervaring op en krijgen we een goed beeld van wat je later kunnen gaan doen. Deze dagen zijn zeer gezellig en je leert je klas en de docenten op een andere manier kennen.

Nadat ik mijn diploma heb behaald, heb ik zin om nog meer te gaan studeren om te ontdekken welke richting ik wil inslaan. Eerlijk gezegd sta ik voor een tweesprong. Aan de ene kant lijkt het me geweldig om de uitvaartbranche in te gaan, maar aan de andere kant koester ik de droom om mijn eigen restaurant te beginnen. En dat is nou het mooie aan deze opleiding. Het biedt een sterke basis voor verschillende beroepen en branches. 

Ontdek Zadkine

Match

Hospitality Manager

Ben je servicegericht, goed in plannen en organiseren? Dan past deze opleiding van de 010 Hospitality Academy echt bij jou!

Tijdens de opleiding leer je niet alleen leiding te geven in verschillende gastvrije omgevingen, zoals hotels, restaurants, vliegvelden of congrescentra, maar ook hoe je slimme marketingstrategieën kunt opzetten om de ervaring van gasten te verbeteren. Ben jij dat organisatietalent?

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan