Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
Korte mbo opleidingen van Zadkine

Korte opleidingen

Bij Zadkine kun je kiezen voor korte mbo-opleidingen. In maximaal 1 jaar leer je praktische vaardigheden en kun je snel aan het werk in interessante beroepen. Ontdek nu jouw mogelijkheden!


Bekijk onze korte opleidingen

Onze korte mbo opleidingen

Filters

Filters
Interesses
Opleidingstype
Niveau
College
Studierichtingen
Locatie
Start
Opleidingsduur
Filters
Filters

Oeps, geen StudieMatch gevonden.

Er zijn geen opleidingen binnen de filters die je selecteerde. Probeer een andere combinatie of reset alle filters.

Reset de filter

1 jarige mbo-opleidingen

Zadkine biedt meer dan 40 korte mbo-opleidingen aan in regio Rotterdam. Deze 1 jarige opleidingen zijn er op verschillende mbo niveaus. Zo is er een 1 jarige mbo-opleiding niveau 4 waarin je wordt opgeleid tot patissier. En zijn er mbo 3 opleidingen van 1 jaar waarmee je een beveiliger of verzorgende IG kunt worden.

Doorstuderen en specialiseren

De korte opleidingen zijn uitermate geschikt wanneer je na het behalen van een mbo-diploma nog wil doorstuderen. Je op zoek bent naar een baan. Of wanneer je al aan het werk bent, maar je wil specialiseren in jouw vakgebied. Er zijn zowel BOL- als BBL-opleidingen te vinden die maar 1 jaar duren. Zodat je de keuze hebt om de 1 jarige opleiding vijf dagen in de week te volgen. Of 1 dag in de week naast je huidige baan. Met het behalen van je diploma kun je om een salarisverhoging vragen aan je werkgever.

Wanneer starten?

Afhankelijk van de opleiding die je kiest, kun je starten op verschillende momenten. Er zijn opleidingen die starten in september of februari. Maar er zijn ook opleidingen waarmee je het hele schooljaar kunt starten. Dit zijn korte opleidingen met een flexibele instroom. Tijdens jouw intakegesprek wordt samen met jou gekeken naar een passend instroommoment.

1 jarige opleiding kiezen

Wil je meer te weten komen over onze korte opleidingen en de school? Kom naar onze Open Dagen. Of loop een dagje mee met een student tijdens een meeloopdag. Heb je jouw opleiding gevonden? Wat fijn! Meld je direct aan. En start jouw 1 jarige opleiding bij Zadkine.