Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Stage lopen

Tijdens je stage op het mbo maak je (voor het eerst) kennis met het beroep waar je voor leert. In deze periode leer je hoe het er op de werkvloer aan toe gaat en wat je na je opleiding kunt verwachten.

Een stagebedrijf kiezen

Een stagebedrijf kiezen

In het mbo moet je stage lopen bij een 'erkend leerbedrijf'. Je vindt alle erkende leerbedrijven en hun beschikbare stageplaatsen op stagemarkt.nl

Aanmelden bbl-opleiding zonder leerwerkplek

Je kunt je aanmelden voor een bbl-opleiding zonder leerwerkplek, maar jij bent zelf verantwoordelijk om op tijd een bedrijf te vinden. Je aanmelding wordt pas definitief als jij een leerwerkplek hebt gevonden. 

Stage lopen of werken in het buitenland

Droom jij van leven en werken in het buitenland? Dat kan! Tijdens verschillende opleidingen bij Zadkine kun je bijvoorbeeld stagelopen in het buitenland en worden er uitwisselingen en studiereizen georganiseerd. Liever in Nederland blijven? Dat kan natuurlijk ook. In onze video vertelt Emily jou alles wat je moet weten.

Stage lopen of werken in het buitenland! 🌎🗺️

Onze bbl opleidingen

Een bbl opleiding op het mbo staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Je begint direct met werken en gaat maar één of twee dagen naar school. Wil je een bbl-opleiding volgen, dan heb je een baan nodig bij een erkend leerbedrijf. Ontdek meer dan 40 bbl opleidingen in de regio Rotterdam en schrijf je direct in.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan