Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Voor decanen en mentoren

Weten jouw leerlingen al welke mbo-opleiding ze gaan volgen? Als decaan of mentor speel je een belangrijke rol in het keuzeproces. Hoe ver een student komt, begint bij goede voorlichting op de middelbare school. Want als een leerling een opleiding kiest die past, maakt hij vaker de opleiding af. We werken graag samen met vo-scholen om de stap van de middelbare school naar het mbo goed te laten aansluiten. 

Elke 6 weken is er speciaal voor decanen en mentoren een vlog. In deze vlog vertelt Miranda Zandbergen, de relatiemanager voor het voortgezet onderwijs, over nieuwe ontwikkelingen. Bekijk de vlog of ontdek wat wij doen voor het vo.

Wat doet Zadkine voor het vo?

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws en volg ons op Instagram. Of meld je aan voor de nieuwsbrief voor decanen. Je ontvangt elke maand een update over nieuwe en bestaande opleidingen en over activiteiten voor leerlingen en ouders.

Plaatsing en Voorlichting

De student op de juiste plek: van aanmelding tot aan een prettige start op het mbo. Daar gaan we voor. Onze adviseurs Plaatsing & Voorlichting staan klaar voor:

  • Het geven van voorlichtingen en presentaties op vo-scholen
  • Vragen rondom het plaatsingsproces
  • Persoonlijk contact met decanen voor een warme overdracht 

Dorith van der Eijk

Coördinator en Adviseur Voorlichting & Plaatsing

Heb je vragen over een opleiding of het plaatsen van leerlingen? Dan kun je altijd contact opnemen met mij. Ik help je graag.

Dorith van der Eijk van de Zadkine afdeling Voorlichting en Plaatsing

Handige informatie voor decanen

Bekijk direct onze handige informatie, speciaal voor decanen en mentoren.

Week van de Studiekeuze

Zadkine organiseert elk jaar de Week van de Studiekeuze. In deze week voeren wij studiekeuzegesprekken met jouw leerlingen bij jou op school.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij een leerling meer over onze opleidingen en over studeren bij een van onze colleges. We nemen de tijd om te onderzoeken welke studie goed bij ze past. Zo zorgen we er samen voor dat hij/zij de juiste keuze maakt.

Meer weten over een studiekeuzegesprek bij jou op school? Of direct een studiekeuzegesprek aanvragen? Neem contact op met Arthur Flipse via e-mailadres: a.flipse@zadkine.nl of telefoonnummer: 0658 92 90 47

Magazines

Het college-magazine gebruiken tijdens het keuzeproces van jouw leerlingen? Van al onze colleges is er een eigen magazine die je hier eenvoudig downloadt. Wil je liever een fysiek exemplaar? Dat kan!

Miranda Zandbergen

Relatiebeheerder VO

Nog niet eerder in contact geweest met Zadkine? Heb je een vraag of wil je een afspraak zodat ik je kan informeren over de laatste ontwikkelingen binnen Zadkine. Neem dan gerust contact op. 

Miranda zandbergen
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan