Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Onze horeca, winkels & salons

Zoek je een leuk restaurant in Rotterdam? Organiseer je een teamuitje? Of toe aan een verwenmoment? Kom langs op één van onze leerwerkplekken voor studenten. Je geniet hier voor een betaalbare prijs van aantrekkelijke diensten.

Bekijk ons aanbod
restaurant en brasserie door studenten
schoonheidssalon door studenten
bakkerswinkel door studenten
haarstudio door studenten
koffiebar door studenten

Over ons aanbod

Je vindt bij Zadkine restaurants, salons, winkels en een evenementenbureau. Onze studenten worden begeleid en opgeleid door ervaren professionals uit de branche. Als klant kom je in aanraking met talent en draag je bij aan de vorming van professionals voor de toekomst. Goed voor hen én een geweldige ervaring voor jou.

Horeca

Lunchen, een diner voor twee of 'gewoon' een kopje koffie drinken in Rotterdam? Kom dan gezellig langs in ons restaurant of brasserie en laat je verrassen door de gastvrije service en culinaire kunsten van onze horecastudenten.

Winkels

Kom bij ons langs voor een nieuwe ketting, bril of gewoon een lekker broodje.

Salons

Toe aan een rustig moment voor jezelf? Of gewoon klaar met je huidige coupe? Onze studenten luisteren naar je wensen en geven je een nieuw kapsel of verzorgen je huid. Welke behandeling je ook kiest: onze studenten laten je weer stralen. Onder begeleiding van een vakdocent gaan ze aan de slag. Maak een afspraak bij een van onze salons.

Evenementenbureau

Organiseer je een evenement of teamuitje? Dat kan bij het 010 Event Academy Evenementenbureau. Dit is het het evenementenbureau van onze opleiding Medewerker evenementenorganisatie (010 Event Academy).

Van een diploma-uitreiking tot kerstborrel. Van personeelsuitje tot jaaropening. Er is veel mogelijk. Ontdek direct de mogelijkheden.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan