Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Zadkine Startcollege helpt mij een goede balans te vinden”

Ik heb voor Zadkine Startcollege gekozen, omdat het een flexibele school is. Naast school werk ik namelijk ook in de schoonmaak en doe ik vrijwilligerswerk met kinderen.

Alicia is student bij het Startcollege
Alicia
Student bij het Zadkine Startcollege

Mijn naam is Alicia Monteiro en ik woon in Rotterdam. In Portugal waar ik heb gewoond, zat ik op niveau 3. Toen ik in Nederland aankwam, was het beter om op mbo niveau 1 te beginnen, zodat ik de Nederlandse taal en de regel- en wetgeving beter beheers. Als hobby doe ik aan fitness, om conditie op te bouwen om toch weer te gaan voor de moderne dans.

Mijn opleiding

Bij Zadkine Startcollege locatie Rotterdam-Zuid volg ik de opleiding Assistent dienstverlening & zorg voor Anderstaligen. Alles aan deze opleiding vind ik leuk. Ik heb plezier in wat ik op en voor school doe. In december hoop ik mijn diploma te halen.

Mijn droom

Als ik ben geslaagd, dan ga ik naar mbo niveau 3 in de richting van zorg. Mijn droom is om later met kinderen te werken in de richting van pedagogie.

Een tip voor jou

Zelf ben ik te perfectionistisch. Zadkine Startcollege helpt mij een goede balans te vinden. Dat vond ik niet bij andere scholen. Als tip geef ik mee: kies de richting waar jij het beste gevoel bij hebt.

Ontdek Zadkine

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan