Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Kies je eigen pad en doe wat jou leuk lijkt”

Danique (21) startte na de middelbare school op het Hout- en Meubileringscollege voor een interieur opleiding. Maar kwam er na twee jaar achter dat dit toch niets voor haar was en dat ze er niet leerde wat ze wilde. Gelukkig vond ze haar plekje wel bij de 010 E-Com Academy.

Student 010 E-Com Academy Danique

“Ik had na twee jaar knutselen en tekenen bij de interieur opleiding wel door dat ik dit niet de rest van mijn leven wilde doen. Toen kwam ik via een klasgenoot de 010 E-Com Academy tegen. Dit was toen nog een vrij nieuwe opleiding, maar het sprak me meteen aan. Meer dan mijn interieur opleiding. Ik wilde namelijk altijd al iets doen met vormgeving en marketing/sales en daarnaast is het veel meer een opleiding uit het bedrijfsleven en dat vond ik ook heel interessant. Ik besloot mee te doen aan een intakedag. Dat was een succes want ik zit nu op de opleiding en daar ben ik zo blij mee!   

Ik vind het echt een mega leuke opleiding. In totaal ben je drie jaar bezig. Hiervan loop je in je tweede jaar, drie maanden stage. En in je derde jaar loop je een half jaar stage. Als je op school zit, volg je lessen in verschillende vakken zoals vormgeving, sales, marketing en presenteren. Van tevoren wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. En na mijn eerste schooldag dacht ik dat ik een jongensopleiding had gekozen, maar dat is echt niet zo eigenlijk en er zijn nu ook steeds meer meiden te zien. Heel leuk! 

Mijn favoriete vak op school is het vak Challenge. Je krijgt dan een opdracht voor een bepaalde periode waarbij je in groepjes samenwerkt. Soms is dat een echte opdracht vanuit een bedrijf en soms is het een fictieve opdracht. Bij Challenge leer je nog beter samen te werken, te plannen, te onderzoeken en te vormgeven.  

Na de opleiding wil ik misschien als ZZP’er aan de slag. Ik doe nu zelfstandig ook al losse klusjes. Daarbij doe ik van alles; ik doe bijvoorbeeld allerlei zaken ontwerpen als vormgever, maar ik pak ook werk op als management assistent of junior HR consultant. Het lijkt mij leuk om als ZZP’er nog meer te gaan doen in de toekomst. Ik moet alleen nog even kijken welke kant ik dan precies op ga. Het helpt sowieso dat ik op de opleiding heb geleerd hoe je je als eigen bedrijf of ZZP’er moet positioneren op de markt en hoe je een bedrijfsplan opstelt. Ik kom er dus wel uit denk ik. 

Mijn advies aan studiekiezers zou zijn om vooral een opleiding te kiezen die je zelf echt leuk vindt. Laat je niet afleiden door wat anderen doen of gedaan hebben. Kies je eigen pad en doe wat jou leuk lijkt!” 

Ontdek Zadkine

Match

010 E-com Academy

Een nieuwe uitdaging, daar heb jij zin in. Je bent gek op digitale ontwikkelingen en je wilt daar iets mee gaan doen. Misschien houd je van online shoppen, wil je later een webwinkel beginnen of wil je onderdeel zijn van de snelle wereld van ecommerce. Check dan deze mbo-opleiding 010 E-com Academy.

Je meldt je aan voor locatie Benthemplein 15, maar je volgt deze opleiding op een externe locatie in het centrum van Rotterdam.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan