Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Het is mijn droom om businessvrouw te worden”

Als één van de weinige meiden in haar klas volgt Samara Al-Rahhal (24) de opleiding Logistiek teamleider. Ze heeft het eerste jaar afgerond en weet dus al hoe je goederen verzamelt en verzendklaar maakt én hoe je een vorkheftruck bestuurt. Haar doel is echter om manager te worden. Daarom wil ze hierna ook nog de mbo 4-opleiding Leidinggevende volgen.

Studenten Zadkine Logistiek Teamleider
Logistiek Teamleider stuurt medewerker aan
Student Logistiek Teamleider

“Na mijn vertrek uit Irak woonde ik negen jaar in Duitsland. Toen ik in 2019 voor de liefde naar Nederland verhuisde, had ik – op de middelbare school na - nog geen diploma op zak. Vervelend, want als je zonder diploma betaald werk zoekt, moet je vaak genoegen nemen met allerlei kortstondige baantjes.

Vast contract

Via het uitzendbureau heb ik allerlei baantjes gehad als administratie-, productie- en verkoopmedewerker. Best leuk werk, maar een vast contract – waar ik stiekem op hoopte - heb ik er nooit aan overgehouden. Om mijn kansen daarop te vergroten, besloot ik vorig jaar opnieuw terug naar school te gaan. Mijn doel: om zo snel mogelijk een mbo-diploma te halen. Omdat ik altijd met veel plezier in distributiecentra heb gewerkt, koos ik voor de opleiding Logistiek teamleider.

Team aansturen

Een bewuste keuze, omdat ik inmiddels wel toe ben aan een iets meer leidinggevende functie. Ik wil later niet alleen bij een bedrijf werken, maar ook echt een team aansturen
en een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van processen. De opleiding van Zadkine sluit hier goed op aan. Zo leer je onder andere klantvriendelijk en collegiaal te zijn, zodat je verbetervoorstellen op steun kunnen rekenen. Kortom, voor mij is dit de eerste stap richting een carrière als manager.

Diploma’s

Dat ik daarvoor ook nog de opleiding Leidinggevende moet afronden, en misschien zelfs een hbo-studie Bedrijfseconomie of Management, vind ik niet erg. Diploma’s zijn belangrijk. Hoe meer je er haalt, des te groter je kansen op die droombaan.”

Ontdek Zadkine

Match

Logistiek teamleider

Student logistiek teamleider stuurt medewerker aan
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan