Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Voor studenten

Volg of ga jij een mbo-opleiding volgen bij Zadkine? Bekijk onze handige informatie, zoals hoe je kunt inloggen op de online omgeving speciaal voor jou als student. Maar ook informatie over ziekmelden, schoolvakanties en de vertrouwenspersonen bij Zadkine. Speciaal voor nieuwe studenten lees je ook alles over de start van je opleiding.

Informatie voor studenten
informatie voor studenten

Informatie voor studenten

Direct regelen

Start van je opleiding

Stap voor stap jouw aanmelding volgen? Dat kan met de MyStart App. In deze handige app volg je jouw persoonlijke voortgang: van aanmelding tot jouw eerste schooldag bij Zadkine. Je vindt er informatie over je intake, veelgestelde vragen en handige links die je goed voorbereiden op je start bij Zadkine.

Huisvesting

Studeer of ga je studeren in Rotterdam en ben je op zoek naar een huurwoning of een studentenkamer? Check dan de flyer waarin we je tips geven voor het vinden van een woonruimte in Rotterdam!

Vertrouwenspersoon

Voel jij je niet veilig op school, op je werk of op stage? Omdat je wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd. Deel jouw ervaring met een vertrouwenspersoon. Hij of zij staat klaar om je te helpen. 

Kijk op het Studentenportaal voor een actueel overzicht van de vertrouwenspersonen op jouw locatie.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan