Zoeken
Menu
StudieMatch

Voor studenten

Start je dit schooljaar voor het eerst bij Zadkine? Dan heb je misschien vragen over de start van je schooljaar, je schoolmailadres of je laptop. Deze pagina is speciaal ingericht voor jou. Hier vind je de meest voorkomende vragen en antwoorden als je start met een opleiding bij Zadkine.

Wil jij je nog aanmelden voor een opleiding? Dat kan nog steeds. Meld je digitaal aan via de aanmeldbutton op de opleidingspagina van jouw keuze. Je ontvangt zo snel mogelijk een uitnodiging voor een intakegesprek.

Vakantieschool in de herfstvakantie

Geef een boost aan je eigen ontwikkeling. Wil jij je reken, Engels of Nederlands skills verbeteren? Meld je aan voor de Vakantieschool van Zadkine in de herfstvakantie van maandag 18 oktober tot en met woensdag 20 oktober.

Aanmelding en start schooljaar

Account, wachtwoord, mail, Office

Boeken, laptop en schoolspullen

Studiekosten

Vragen over start schooljaar?

Ben je al geplaatst bij een opleiding van Zadkine? En heb je vragen over de start van je opleiding? Kijk dan hieronder bij de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Kijk dan op onze algemene pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met het Studiekeuzecentrum. Heb je vragen over ICT? Bel dan met onze Studenten Servicedesk ICT: 088-9453222.

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Hulp nodig bij aanmelding? Of bij het maken van een studiekeuze? Whatsap, bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland. 

Schoolvakanties 2020-2021

Ben jij op zoek naar het complete overzicht van alle vakanties? Bekijk dan de overzichtspagina.

MyStart-app

Speciaal voor nieuwe studenten is er de "MyStart" app. Aangemeld voor een studie?  Download dan de app. Zo weet jij alles wat je moet weten vanaf je aanmelding tot jouw eerste schooldag. Download de app in de App Store of Play Store. Log daarna in met  je Zadkine account.

Vertrouwenspersoon

Voel jij je niet veilig op school, op je werk of op stage? Omdat je wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd. Deel jouw ervaring met een vertrouwenspersoon. Hij of zij staat klaar om je te helpen. 

Bekijk wie de vertrouwenspersoon is op jouw locatie.