StudieMatch
Zoeken
Menu

Voor studenten

Als je start met een mbo-opleiding bij Zadkine, zijn er een hoop dingen die je van tevoren wilt weten. Wanneer je eerste schooldag is, welke spullen je nodig hebt voor school en hoe je schoolaccount werkt bijvoorbeeld. Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en antwoorden voor als je gaat studeren bij Zadkine.

Hulp bij studiekeuze
Alles over aanmelden en toelating
Zo werkt het mbo

Aanmelding en start schooljaar

Ben je al geplaatst bij een opleiding van Zadkine? En heb je vragen over de start van je opleiding? Kijk dan hieronder bij de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Kijk dan op onze algemene pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met het Studiekeuzecentrum via mailadres studiekeuzecentrum@zadkine.nl of telefoonnummer 088-9453888. 

Account, wachtwoord, mail, Office

Boeken, laptop en schoolspullen

Studiekosten

MyStart-app

Speciaal voor nieuwe studenten is er de "MyStart" app. Aangemeld voor een studie?  Download dan de app. Zo weet jij alles wat je moet weten vanaf je aanmelding tot jouw eerste schooldag. Download de app in de App Store of Play Store. Log daarna in met je Zadkine account.

Schoolvakanties

Ben jij op zoek naar het complete overzicht van alle vakanties? Bekijk dan de overzichtspagina.

Huisvesting

Ga jij komend jaar studeren in Rotterdam en ben je op zoek naar een huurwoning of een studentenkamer? In onze flyer over huisvesting geven we jou graag tips voor het vinden van een woonruimte in Rotterdam. 

Vertrouwenspersoon

Voel jij je niet veilig op school, op je werk of op stage? Omdat je wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd. Deel jouw ervaring met een vertrouwenspersoon. Hij of zij staat klaar om je te helpen. 

Bekijk wie de vertrouwenspersoon is op jouw locatie. 

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Hulp nodig bij aanmelding? Of bij het maken van een studiekeuze? Whatsap, bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland.