StudieMatch
Zoeken
Menu

Voor studenten

Start je komend schooljaar met een mbo-opleiding bij Zadkine en heb je nog vragen over de start van je schooljaar, je schoolmailadres of je laptop? Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en antwoorden voor als je start met een opleiding bij Zadkine.

Wil jij je aanmelden voor een mbo-opleiding? Dat werkt heel makkelijk via de aanmeldbutton op de opleidingspagina van jouw keuze. Na aanmelding ontvang je snel een uitnodiging voor een intakegesprek.

Hulp nodig bij je aanmelding?
Of hulp nodig bij het kiezen van een opleiding? Neem contact op met het Studiekeuzecentrum. Je kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00-17:00 uur. 

  • studiekeuzecentrum@zadkine.nl
  • 088-9453888

Aanmelding en start schooljaar

Account, wachtwoord, mail, Office

Boeken, laptop en schoolspullen

Studiekosten

Huisvesting

Ga jij komend jaar studeren in Rotterdam en ben je op zoek naar een huurwoning of een studentenkamer? In onze flyer over huisvesting geven we jou graag tips voor het vinden van een woonruimte in Rotterdam. 

Vragen over start schooljaar?

Ben je al geplaatst bij een opleiding van Zadkine? En heb je vragen over de start van je opleiding? Kijk dan hieronder bij de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Kijk dan op onze algemene pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met het Studiekeuzecentrum.

  • studiekeuzecentrum@zadkine.nl
  • o88-9453888

Heb je vragen over ICT? Bel dan met onze Studenten Servicedesk ICT: 088-9453222.

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Hulp nodig bij aanmelding? Of bij het maken van een studiekeuze? Whatsap, bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland. 

Schoolvakanties

Ben jij op zoek naar het complete overzicht van alle vakanties? Bekijk dan de overzichtspagina.

MyStart-app

Speciaal voor nieuwe studenten is er de "MyStart" app. Aangemeld voor een studie?  Download dan de app. Zo weet jij alles wat je moet weten vanaf je aanmelding tot jouw eerste schooldag. Download de app in de App Store of Play Store. Log daarna in met je Zadkine account.

Vertrouwenspersoon

Voel jij je niet veilig op school, op je werk of op stage? Omdat je wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd. Deel jouw ervaring met een vertrouwenspersoon. Hij of zij staat klaar om je te helpen. 

Bekijk wie de vertrouwenspersoon is op jouw locatie.