StudieMatch
Zoeken
Menu

Voor studenten

Start je dit schooljaar voor het eerst bij Zadkine? Dan heb je misschien vragen over de start van je schooljaar, je schoolmailadres of je laptop. Deze pagina is speciaal ingericht voor jou. Hier vind je de meest voorkomende vragen en antwoorden als je start met een opleiding bij Zadkine.

Wil jij je aanmelden voor een opleiding? Dat kan. Meld je digitaal aan via de aanmeldbutton op de opleidingspagina van jouw keuze. Je ontvangt zo snel mogelijk een uitnodiging voor een intakegesprek.

Hulp nodig bij je aanmelding?

Of bij het maken van een studiekeuze? Neem contact op met het Studiekeuzecentrum. We lezen onze mail elke werkdag. Je kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur. 

  • studiekeuzecentrum@zadkine.nl
  • 088-9453888

Aanmelden voor de Vakantieschool

Volg jij een opleiding bij Zadkine of ga je volgend schooljaar een opleiding bij ons volgen en wil jij je Nederlands, Engels of reken-skills verbeteren? Tijdens de zomervakantie kun je gratis extra lessen volgen. De lessen bestaan uit blokken van twee weken, van maandag tot en met donderdag. De Zadkine Vakantieschool is er in 2 blokken: aan het begin en aan het einde van de zomervakantie. Je kunt dus zelf kiezen welke zomerperiode het beste uitkomt.

  • Zomerperiode 1: 11 juli t/m 21 juli '22
  • Zomerperiode 2: 15 augustus t/m 25 augustus '22

Aanmelden kan tot en met zondag 3 juli. In de week van 4 juli ontvang je van ons een uitnodiging op je opgegeven e-mailadres. 

Aanmelding en start schooljaar

Account, wachtwoord, mail, Office

Boeken, laptop en schoolspullen

Studiekosten

Huisvesting

Ga jij komend jaar studeren in Rotterdam en ben je op zoek naar een huurwoning of een studentenkamer? In onze flyer over huisvesting geven we jou graag tips voor het vinden van een woonruimte in Rotterdam. 

Vragen over start schooljaar?

Ben je al geplaatst bij een opleiding van Zadkine? En heb je vragen over de start van je opleiding? Kijk dan hieronder bij de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Kijk dan op onze algemene pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met het Studiekeuzecentrum.

  • studiekeuzecentrum@zadkine.nl
  • o88-9453888

Heb je vragen over ICT? Bel dan met onze Studenten Servicedesk ICT: 088-9453222.

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Hulp nodig bij aanmelding? Of bij het maken van een studiekeuze? Whatsap, bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland. 

Schoolvakanties

Ben jij op zoek naar het complete overzicht van alle vakanties? Bekijk dan de overzichtspagina.

MyStart-app

Speciaal voor nieuwe studenten is er de "MyStart" app. Aangemeld voor een studie?  Download dan de app. Zo weet jij alles wat je moet weten vanaf je aanmelding tot jouw eerste schooldag. Download de app in de App Store of Play Store. Log daarna in met je Zadkine account.

Vertrouwenspersoon

Voel jij je niet veilig op school, op je werk of op stage? Omdat je wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd. Deel jouw ervaring met een vertrouwenspersoon. Hij of zij staat klaar om je te helpen. 

Bekijk wie de vertrouwenspersoon is op jouw locatie.