Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik het leuk vind om met verschillende mensen om te gaan”

Ik ben Wouter Algera en ik ben 19 jaar oud. Toen ik moest kiezen voor een mbo-opleiding, was er eigenlijk geen andere opleiding die me echt aansprak. Wel wist ik dat ik het leuk vind om met verschillende mensen om te gaan en om mensen te helpen. Daarom koos ik voor de opleiding Hospitality Manager waar het verlenen van de beste service een belangrijk onderwerp is.

Studenten van de mbo-opleiding Manager Hospitality

Stage bij Maritiem Museum Rotterdam

De opleiding bevalt me heel goed! We doen veel leuke activiteiten en leren veel over hoe we met gasten moeten omgaan. De opleiding duurt in totaal drie jaar en in die tijd leer je echt alles wat je nodig hebt om een goede gastheer of gastvrouw te worden. We leren bijvoorbeeld hoe we klachten kunnen oplossen en hoe we gasten kunnen inchecken. Op school word je ook goed begeleid en de docenten staan altijd klaar om ons te helpen.

Tijdens mijn stageperiode bij het Maritiem Museum in Rotterdam heb ik vier maanden lang, twee dagen per week meegedraaid. Mijn taken waren voornamelijk gericht op kaartverkoop en het helpen van bezoekers als gastheer. Het was een mooie ervaring waarin ik mijn vaardigheden kon ontwikkelen en mensen kon helpen om van hun museumbezoek een bijzondere belevenis te maken.

Experience dagen

Een belangrijk onderdeel van onze lessen zijn de ‘Experiences’. Tijdens de Experiences bezoek je samen met je klas verschillende bedrijven die perfect aansluiten bij de wereld van Hospitality. Hier volgen we workshops en krijgen we rondleidingen. Op een interactieve manier krijgen wij steeds een beter beeld van wat deze branche precies inhoudt. Het is inspirerend om van professionals te leren en te zien hoe alles in de praktijk werkt. Deze bedrijven bieden ons ook de kans op stage te lopen. Dat is echt een geweldige kans om onze vaardigheden verder te ontwikkelen en te ontdekken waar onze ware passie ligt. Volgend jaar ga ik naar jaar twee en ik kan niet wachten om te zien wat de opleiding nog meer voor mij in petto heeft!

Ontdek Zadkine

Match

Hospitality Manager

Ben je servicegericht, goed in plannen en organiseren? Dan past deze opleiding van de 010 Hospitality Academy echt bij jou!

Tijdens de opleiding leer je niet alleen leiding te geven in verschillende gastvrije omgevingen, zoals hotels, restaurants, vliegvelden of congrescentra, maar ook hoe je slimme marketingstrategieën kunt opzetten om de ervaring van gasten te verbeteren. Ben jij dat organisatietalent?

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan