Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Het is een modieuze en dynamische opleiding”

Mijn naam is Neslihan Bektas en ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Verkoopmedewerker Optiek.  

Waarom heb je voor de opleiding gekozen?

“Ik was nieuw in de optiek. Het leek mij interessant, omdat het een modieuze en dynamische opleiding is. Naast de basiskennis leer je ook de nieuwste trends, winkelbeheer en communicatie om zo beter met klanten te kunnen omgaan. Hierna wil ik verder gaan in de optiek als Allround medewerker optiek. Dan ga ik met techniek aan de slag door het repareren van brillen en het slijpen van glazen.”  

Wat voor stages heb je al gelopen binnen je opleiding?

“In mijn eerste jaar heb ik zes maanden stage gelopen bij de Pearle. Het was een leuke en een leerzame stageperiode! Het gaf mij een goed gevoel om klanten te helpen met het uitkiezen van een montuur. Een bril is een gebruiksvoorwerp wat op den duur onderhoud nodig heeft, daarom zie je je klanten ook vaak terug in de winkel.”  

Wat vind jij fijn aan het studeren bij het Zadkine Optiek College?

“Twee jaar geleden was ik een heel ander persoon. Dankzij de vakken die ik op school kreeg heb ik de mogelijkheid gehad om mezelf te ontwikkelen. Voornamelijk op sociaal gebied. Ik had moeite om in contact te komen met mensen. Bij Zadkine leer je dit op een eenvoudige en leuke manier. Ook al had ik halverwege soms wat moeite, gelukkig zijn er op Zadkine genoeg docenten die naar je luisteren. Extra uitleg is geen probleem. Zodra je de basis kent, zal je niet zo veel moeite hebben om de stof te begrijpen.”  

Bekijk ook deze opleidingen

Match

Verkoopmedewerker Optiek

Als Verkoopmedewerker Optiek maak jij mensen blij met een bril of lenzen. Je hebt oog voor detail. Jij weet vaak wat iemand leuk staat en je vindt het leuk om iemand te adviseren. Bovendien ben je vriendelijk en bijna altijd vrolijk. Check, check, dubbelcheck? Misschien is de opleiding Verkoopmedewerker Optiek iets voor jou.  

Match

Allround Medewerker Optiek

Stralende ogen. Die wil jij zien. Als Allround Medewerker Optiek maak jij mensen blij met een bril of lenzen. Ze zien weer scherp én ze zien er goed uit. Dankzij jou. Tijdens deze opleiding leer jij alles over het oog, mode en techniek. Een divers vak.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan