Zoeken
Menu
StudieMatch

Ouder online live event

Als jouw kind volgend schooljaar naar het mbo gaat dan zal er een hoop veranderen. Tijd voor een nieuw hoofdstuk. Is jouw kind aan het twijfelen tussen verschillende studies, of willen jullie graag meer weten over het mbo of specifiek over Zadkine? Dat snappen wij heel goed. Daarom organiseren wij een ouder online live event op dinsdag 2 november van 19:15 tot 20:00 uur via Microsoft Teams. Schrijf je snel in!

Schrijf je in!

Wat is de ouder info avond?

Het team van het Studiekeuzecentrum weet alles over het mbo en helpt leerlingen bij het maken van een studiekeuze. Ook zijn zij er om de ouders te helpen. Want jullie hebben ook een belangrijke rol. Jij kunt je als ouder inschrijven om mee te doen aan een ouder info avond in de vorm van een live event. Jij doet mee aan de online ouderavond via Teams. Dit werkt via je laptop, een mobiele telefoon of een tablet. Schrijf je nu in, zodat je via de mail een linkje krijgt van de online-sessie.

Het programma

Op dinsdag 2 november van 19:15 tot 20:10 uur is het online live event voor ouders. 

Dit kun jij verwachten tijdens de het ouder online live event:

  • Introductie Zadkine
  • Info over het mbo
  • Uitleg over wat het Studiekeuzecentrum voor jou en je kind kan betekenen
  • Antwoord op je vragen

Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben we een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom op tijd in!

Voorbereiden

Het Studiekeuzecentrum heeft veel interessants te vertellen. Ze weten veel en geven je handige tips. Maar er is ook zeker ruimte voor vragen. Wij raden je daarom aan om vooraf al over je vragen na te denken. Schrijf alvast wat vragen op, zodat je die live kan stellen.

We hopen je te spreken tijdens de ouder info avond!

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Hulp nodig bij aanmelding? Of bij het maken van een studiekeuze? Whatsap, bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland.