Zoeken
Menu
StudieMatch

Brood & Banket

Of het nou gaat om versgebakken brood, de lekkerste koekjes, cupcakes of luxe taarten. In onze praktijklokalen leer jij alles over brood en banket. 

Je werkt met de laatste technieken en met zeer ervaren professionals. Hou jij van bakken en maak jij hiervan jouw beroep? 

Bekijk de opleidingen
leerling brood en banket aan het leren
Leerlingen Sanne en Marnix
student brood en banket aan het werk

Over het college

Je leert niet alleen om brood-/en banketproducten te maken. We laten je vooral uitgebreid kennis maken en lekker veel oefenen met alle technieken. Jij weet straks welke¬†ingredi√ęnten je het beste kan gebruiken en hoe je moet decoreren en garneren. Jij bent straks een echte expert in het maken van de meest uiteenlopende broodsoorten, gebak en zoete lekkernijen.¬†

Specialistische opleidingen

We hebben verschillende opleidingen en er zit vast wel wat voor jou bij. Wil je later aan de slag als zelfstandig bakker in een bakkerij? Of misschien wil jij je specialiseren in brood? Dan is onze nieuwe opleiding Boulanger echt wat voor jou. Wil jij graag werken met ijs en chocola? Bekijk dan de opleiding Patissier. 

Moderne praktijklokalen

Wij beschikken over ruime en moderne praktijklokalen, die je alle ruimte geven om je vaardigheden en creativiteit verder te ontwikkelen. En in onze eigen bakkers- en banketwinkel worden jouw producten verkocht en leer jij hoe je moet verkopen. 

Brood en banket

Bekijk opleidingen:

Uitvoerend bakker

leelingen Sanne en Marnix

Uitvoerend bakker

student aan het bakken

Boulanger

Brood en banket, Zadkine College

Patissier

Ijs Zadkine College

Daarom het Brood en Banket College

Jouw ambities en persoonlijk ontwikkeling staan bij ons centraal. Bij vragen of problemen staan onze docenten altijd voor je klaar.

Je volgt praktijklessen in onze ruime en moderne praktijklokalen, toonaangevend in onderwijsland. Hier ga je fijn aan de slag met verschillende praktijkopdrachten. Je krijgt hier alle ruimte om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Rotterdam is booming op het gebied van brood en brood-en banketzaken. Wij werken met veel van deze bedrijven samen. Hierdoor krijg jij de kans om bij de beste bedrijven om stage te lopen of je bbl-opleiding te volgen. 

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Brood & Banket College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?