StudieMatch
Zoeken
Menu

Horeca

Fantaseer jij van een managementfunctie in een hotel of restaurant? Of hou je van koken en wil je later de mooiste gerechten maken in een sterrenrestaurant? In onze ruime keukens, brasserie en restaurant leer jij alles over koken, gastvrijheid en ondernemen. Als mensen met een lach het restaurant verlaten, dan is jouw doel bereikt.

De horeca staat te trappelen om nieuwe, gemotiveerde mensen. Meld je daarom vandaag nog aan en maak jouw dromen waar!

Bekijk de opleidingen
student bar academy
horecamanager
gastheer serveert wijn
kok
horecamedewerkers in overleg

Over het college

Alle opleidingen worden gegeven in hartje Rotterdam. Een stad die bekend staat om de vele en trendy horecazaken; van hippe cocktailbar tot eetcafé, van designhotel tot dansclub. Wij werken met veel van deze zaken samen. Dit maakt het voor jou mogelijk om in Rotterdam een leuke leerzame stage of leerplek te vinden of om een interessante workshop bij te volgen. 

Veel praktijkervaring doe je ook op in onze restaraurants Onder de Hofbogen en In 't Oude Noorden. De lessen van de 010 Bar Academy volg je in de Stadshaven Brouwerij Rotterdam. Onze ervaren (gast)docenten inspireren jou hoe je van jouw passie je beroep kunt maken. 

Flexibele startperiode

Bij een aantal van onze opleidingen kun je flexibel instromen. Dit betekent dat je op elk moment van het jaar kunt starten met een opleiding. Ben jij gastvrij, hou je ervan om lekker bezig te zijn en ben je ondernemend? Neem dan een kijkje bij onze opleidingen. 

Horecavak

Bij het Horeca College krijg jij de kans om je kookkunsten naar nieuwe hoogten te tillen of te leren hoe je als gastvrouw/gastheer je gasten in de watten legt. Jouw lessen  vinden plaats in onze gezellige restaurants of op locatie in onze professionele keukens. Of je nu een liefhebber van koken bent die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen of een natuurlijke gastheer/gastvrouw die anderen wil verwennen, bij het Horeca College staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Onze enthousiaste docenten staan klaar om je te begeleiden terwijl je jouw passie omzet in een bloeiende carrière.

Werken en leren bij Fletcher Hotels 

Wil jij jouw carrière een vliegende start geven? Goed nieuws! Zadkine en Fletcher Hotels hebben de handen ineengeslagen en bieden jou een fantastisch BBL-leeraanbod op niveau 2, 3 en 4. Als je kiest voor één van deze opleidingen dan werk je vier dagen per week bij Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam én ontvang je een volledig salaris. Daarnaast biedt Fletcher jou gegarandeerd een baan aan na het behalen van je diploma, waardoor je bij de start van je opleiding al verzekerd bent van een mooie carrière.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou in de smaak valt. Liever werken en leren? Ga dan voor een bbl-opleiding.

Match

Kok

Bord opmaken door kok

Match

Kok

kok met brander

Match

Zelfstandig werkend kok

kok maakt gerecht af

Match

Kok i.s.m. Fletcher Hotels

Match

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig kok aan het werk

Match

Gastheer/-vrouw

bediening

Match

Gastheer/-vrouw

Medewerkers horeca

Match

Gastheer/-vrouw i.s.m. Fletcher Hotels

Match

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

gastvrouw haalt bestelling op

Match

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

gastvrouw aan het werk

Match

Leidinggevende bediening

brasserie in t oude noorden

Match

Leidinggevende Bar

Barista met cocktails

Match

Zelfstandig Werkend Bartender

Bar academy cocktail

Horecamanagement

Zit het ondernemen in je bloed en ben je graag je eigen baas? Kies dan voor onze managementopleidingen waar je kennis maakt met het het ondernemerschap en je leert hoe je een ondernemersplan opstelt. Je leert ook praktische vaardigheden zoals koken en serveren. 

Welke opleiding past bij jouw ambitie? 

Match

International Hotel Management

horecamanager in gesprek met laptop

Match

Manager/ondernemer horeca

hotelmanager

Match

Manager Ondernemer Bar

horeca ondernemer

Match

Horeca ondernemer voor Havisten

manager in gesprek

010 Bar Academy

Altijd al een perfecte latte willen maken, meer willen weten over wijnen uit de Bourgogne of in een cocktailbar willen werken? Dat kan bij de 010 Bar Academy. 

Je leert alles over alcoholische √©n non-alcoholische dranken. Je leert hoe je de dranken moet maken, maar ook waar de ingredienten vandaan komen en hoe je op basis van iemands persoonlijke voorkeur een cocktail kunt samenstellen. Je doet veel praktijkervaring op door bedrijfsbezoeken, workshops, interviews en uiteenlopende praktijkopdrachten. √Čn je hebt de kans dit ook in het buitenland te doen, tijdens je buitenlandstage in het tweede jaar.

Het unieke aan de 010 Bar Academy is dat de opleidingen samen met het Rotterdamse bedrijfsleven zijn ontwikkeld. Deze bedrijven kijken samen met ons naar het lesprogramma en geven ons advies. Door samen te werken met deze bedrijven, zijn wij goed op de hoogte van wat er allemaal speelt in het bedrijfsleven en wat laatste trends zijn. Hier passen wij onze lessen op aan en weten we welke vaardigheden en kennis jij straks nodig hebt voor jouw baan of vervolgopleiding. 

Lijkt het je leuk om achter de bar te werken en misschien ooit eigenaar te worden van je eigen bar? Dan is de 010 Bar Academy jouw beste start. 

Match

010 Bar Academy Leidinggevende bar

Barista met cocktails

Daarom het Horeca College

Kiezen voor het Zadkine Horeca College, is kiezen voor de Rotterdamse mentaliteit. Mouwen opstropen en altijd een open en gezellige sfeer. En dat beperkt zich niet alleen van 9 tot 5.  

Onze docenten hebben zelf veel praktijkervaring opgedaan en zijn zeer betrokken bij onze studenten. Er is veel tijd en aandacht voor jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling. Veel plraktijkervaring doe je op op school waar we twee moderne restaurants in huis hebben. 

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Horeca College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?