Zoeken
Menu
StudieMatch

Horeca

Jij laat mensen genieten! Of je nu gasten ontvangt of de lekkerste gerechten maakt in de keuken. Als mensen na een gezellige lunch of heerlijk avondje uit het restaurant met een lach verlaten, dan is jouw doel bereikt.In onze ruime keukens en restaurants leer jij alles over gastvrijheid en ondernemen.

Is het runnen van een hotel in het buitenland jouw grote droom? Of zie je jezelf in een sterrenrestaurant? Check dan onze opleidingen en maak jouw dromen waar!

Bekijk de opleidingen
bartender met cocktail
Leerling kok zadkine
meisje met shaker

Over het college

Jij houdt ervan om uiteten te gaan of een weekendje weg te zijn. Die beleving wil jij later in je werk doorgeven aan anderen. Want elkaar ontmoeten, ervaringen delen en genieten: daar draait het om in de horeca.

Studeren in horecastad Rotterdam

Waar kan je beter leren over de horeca dan in het bruisende Rotterdam? Rotterdam is the place to be om ergens een drankje te doen met vrienden of lekker uit eten te gaan. Wij hebben zeer goede contacten met Rotterdamse horecabedrijven. Hier kan jij ervaring opdoen in de vorm van een stage, workshop of bedrijfsbezoek.

Ontwikkel jouw vaardigheden

Wanneer je kiest voor één van onze Horecaopleidingen dan leer je hoe je gasten lekker in de watten legt en hen mooie herinneringen bezorgt in een hotel, restaurant of vanuit de keuken. Dit vraagt om gastvrijheid, creativiteit en ondernemerskracht. Onze docenten begeleiden jou bij het verder ontwikkelen van deze vaardigheden.

Kiezen voor een baan in de horeca betekent dat je kiest voor een baan met veel doorgoeimogelijkeden. Wat voor opleiding je ook kiest, maak van jouw passie jouw beroep en kies voor een Horecaopleiding bij Zadkine.  

Horecavak

Tijdens een horecaopleiding leer jij alles over gastvrij zijn en smaakvol cre√ęren. Hiervoor hebben opleidingen op verschillende niveaus en voor ieder wat. Je kunt de opleiding als Kok op niveau 2 volgen. Wil je je als kok verder ontwikkelen dan kan je verder met de opleiding Gespecialiseerd kok.

Deze nieuwe opleiding Bar Academy kan je zowel op niveau 3 als niveau 4 volgen. Met deze diploma maak jij straks de beste espresso’s of shake je de hipste cocktails. Sta je graag in contact met veel mensen en ben je heel sociaal? Kies dan voor Zelfstandig Werkend Gastheer/ Gastvrouw. Wil je later graag leidinggeven dan leer je hier alles over tijdens de opleiding Leidinggevende Bediening of Leidinggevende Keuken.  

In deze handige gids met informatie  vind je alle informatie over Zadkine. Hier vind je o.a. infomatie over wifi op school, hoe de printers op school werken en bij wie je terecht kan bij vragen. 

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou in de smaak valt. Liever werken en leren? Ga dan voor een bbl-opleiding.

010 bar Academy

Bar academy cocktail met ijs

010 bar Academy

Barista met cocktails

Gastheer/-vrouw

Gastvrouw aan het werk

Gastheer/-vrouw

Gastvrouw aan het werk

Gespecialiseerd kok

kok aan het koken

Kok

Bord opmaken door kok

Kok

Kok Zadkine

Leidinggevende bediening

brasserie in t oude noorden

Leidinggevende keuken

leidinggevende in keuken

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw Zadkine

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw Zadkine

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig kok aan het werk

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig kok aan het werk

Gastronoom/sommelier

Sommelier wijnglazen inschenken

Horecamanagement

Wil je graag in de horeca werken en heb je internationale of leidinggevende ambities? Kies voor een van deze opleidingen en wordt ondernemer. 

Met de opleiding Manager/ Ondernemer Horeca kun jij een brasserie runnen. En met de opleiding Internationaal Hotelmanagement ben jij later de baas van een eigen hotel. Bovendien kun je tijdens deze opleiding in het buitenland stages lopen.

Met een diploma Meewerkend Horeca Ondernemer op zak, open jij later jouw eigen restaurant. Heb je al een havo-diploma, dan kan je deze opleiding versneld volgen.

Bekijk opleidingen

Welke opleiding past bij jouw ambitie? 

International Hotel Management

International Hotel Management studenten

Manager/ondernemer horeca

Barista

Meewerkend horeca ondernemer

mensen in de horeca

Daarom het Horeca College

Kiezen voor het Zadkine Horeca College, is kiezen voor de Rotterdamse mentaliteit. Mouwen opstropen en een open sfeer. En dat beperkt zich niet alleen van 9 tot 5.  

Onze docenten zijn zeer betrokken bij onze studenten en we bieden jou een veilige omgeving waar wij alle aandacht hebben voor jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling. 

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Horeca College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?