Zoeken
Menu
StudieMatch

Horeca

Jij laat mensen genieten! Of het nou bij ontvangst als gastheer/gastvrouw is of met de lekkerste gerechten die je maakt in de keuken, jouw doel is om iedereen een gezellige lunch of heerlijk avondje uit te bieden, zodat ze met een lach het restaurant verlaten.

Bij het Horeca College van Zadkine, leer jij alles over het gastvrij ontvangen van gasten en het bereiden van het lekkerste gerecht. Lijkt dit je leuk? Bekijk de verschillende opleidingen. 

Bekijk de opleidingen
bartender met cocktail
Leerling kok zadkine
meisje met shaker

Over het college

Maximaal genieten. Of je nu een biertje gaat doen, een hapje gaat eten in de stad of gezellig een weekendje weg gaat. Ontmoeten, ervaringen delen en genieten. Dat is waar het bij onze gasten om draait. Food, beer & wine is beleving.  

Wanneer je kiest voor één van onze Horecaopleidingen dan leer je hoe je een optimale beleving bezorgt voor jouw gasten in het restaurant of vanuit de keuken. Dit vraagt om gastvrijheid, creativiteit en ondernemerskracht. Onze docenten begeleiden jou bij het verder ontwikkelen van deze vaardigheden. Je kunt bij ons alle kanten op en jouw leerontwikkeling staat bij ons centraal.

Kiezen voor een baan in de horeca betekent dat je kiest voor een baan met veel mogelijkheden en doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen. Wat voor opleiding je ook kiest, maak van jouw passie jouw beroep en kies voor een Horecaopleiding bij Zadkine.  

Horecavak

Tijdens een horecaopleiding leer jij alles over gastvrij zijn en smaakvol creëren. Hiervoor hebben opleidingen op verschillende niveaus en voor ieder wat. Je kunt de opleiding als Kok op niveau 2 volgen. Wil je je als kok verder ontwikkelen dan kan je verder met de opleiding Gespecialiseerd kok.

Met onze nieuwste opleiding Bar Academy kan je zowel op niveau 3 als 4 maak jij straks de beste espresso’s of shake de hipste cocktails. Sta je graag in contact met veel mensen en ben je heel sociaal kies dan voor Zelfstandig Werkend Gastheer/ Gastvrouw. Wil je later graag leidinggeven dan leer je hier alles over tijdens de opleiding Leidinggevende Bediening of Leidinggevende Keuken.  

Bekijk opleidingen

010 bar Academy

Bar academy cocktail met ijs

010 bar Academy

Barista met cocktails

Gastheer/-vrouw

Gastvrouw aan het werk

Gastheer/-vrouw

Gastvrouw aan het werk

Gespecialiseerd kok

kok aan het koken

Kok

Bord opmaken door kok

Kok

Kok Zadkine

Leidinggevende bediening

brasserie in t oude noorden

Leidinggevende keuken

leidinggevende in keuken

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig kok aan het werk

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig kok aan het werk

Gastronoom/sommelier

Sommelier wijnglazen inschenken

Horecamanagement

Wil je graag in de horeca werken en heb je internationale of leidinggevende ambities? Kies voor een van deze opleidingen en wordt ondernemer. 

Met de opleiding Manager/ Ondernemer Horeca kun jij een brasserie runnen. En met de opleiding Internationaal Hotelmanagement ben jij later de baas van een eigen hotel. Bovendien kun je tijdens deze opleiding in het buitenland stages lopen.

Met een diploma Meewerkend Horeca Ondernemer op zak, open jij later jouw eigen restaurant. Heb je al een havo-diploma, dan kan je deze opleiding versneld volgen.

Bekijk opleidingen

Welke opleiding past bij jouw ambitie? 

Daarom het Horeca College

Kiezen voor het Zadkine Horeca College, is kiezen voor de Rotterdamse mentaliteit. Mouwen opstropen en een open sfeer. En dat beperkt zich niet alleen van 9 tot 5.  

Onze docenten zijn zeer betrokken bij onze studenten en we bieden jou een veilige omgeving waar wij alle aandacht hebben voor jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling. 

Locatie

Alle opleidingen van het Horeca College bieden we aan op dezelfde locatie op het Benthemplein. Je leert hierdoor de leerlingen en docenten snel kennen.  

Het pand vind je in hartje Rotterdam en is makkelijk te bereiken met het OV. Op maar een paar minuten afstand van het Centraal station en dichtbij de bekende winkelstraten zoals de Coolsingel en Lijnbaan. Op de begane grond hebben wij toffe praktijklokalen waar jij praktijklessen volgt.

Praktijkervaring doe je op in onze eigen restaurants die gerund worden door onze studenten. We hebben ook een bakkerswinkel waar we producten verkopen van onze studenten. Daarnaast hebben we een mini-winkelcentrum, een Beauty & Fashion-hoek met mooie praktijksalons, vergaderfaciliteiten en een travelcafé. 

Op het plein voor de school is er ruimte voor sport en ontspanning. Zo kan je er basketballen, skaten maar ook gewoon relaxen.  

Meer weten?