StudieMatch
Zoeken
Menu

Dienstverlening & Facility

Help je graag mensen, en ben je goed in organiseren en plannen? Dan is een opleiding bij het Zadkine Dienstverlening & Facility College voor jou de beste start.

Of je nou achter de receptie staat, in het magazijn, de catering verzorgt, of mensen begroet tijdens een concert of groot evenement; jij staat altijd voor mensen klaar. 

Bekijk de opleidingen
telefonist
student bij koffieapparaat
facilitair leidinggevende aan het werk
hospitality medewerker
student dienstverlening & Facility aan het werk

Over het college

Wist jij dat er een grote behoefte is aan breed opgeleide medewerkers in de Dienstverlening & Facility? Grote kans dus dat je na het behalen van je diploma een passende baan vindt. Omdat deze opleiding zo breed is, kun je later aan het werk bij bedrijven in de horeca, zorg, logistiek, luchthavens, evenementenorganisaties of beveiliging.

Tijdens je opleiding je alles over gastvrijheid, gebouwbeheer en catering. Je doet veel praktijkervaring op en je volgt interessante workshops bij verschillende bedrijven. 

Het Dienstverlening & Facility College is een klein college binnen een grote school. Wij werken met een klein team en hierdoor kent iedereen elkaar, voelt het snel vertrouwd en is er meer aandacht voor jou. 

Dienstverlening & Facility

Bekijk alle opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past.

NIEUW! 010 Hospitality Academy

Werk je graag met mensen samen en wil je straks een afwisselende baan in de horeca, toerisme, of in de evenementenwereld? Meld je dan aan voor één van onze opleidingen van de gloednieuwe 010 Hospitality Academy!

Het unieke aan de 010 Hospitality Academy is dat we de opleidingen samen met het Rotterdamse bedrijfsleven hebben ontwikkeld. Dit betekent dat jij naast de lessen van onze vakkundige docenten, ook veel praktijklessen of workshops volgt van professionals uit het vak.

Door samen te werken met deze bedrijven, zijn wij goed op de hoogte van wat er allemaal speelt in het bedrijfsleven en wat laatste trends zijn. Maar belangrijker nog, we weten welke kennis en vaardigheden jij nodig hebt, zodat we dit meteen kunnen toepassen in onze lessen en jij later een passende baan of vervolgopleiding kunt vinden.

Omdat we de lesperiodes verdelen in verschillende challenges kunnen we het onderwijs op ieder moment aanpassen aan de onderwerpen die op dat moment belangrijk zijn. Jouw opleiding is dus altijd uitdagend en super actueel.

Help je graag mensen, en ben je een echte regelaar? Dan is een opleiding bij het Zadkine Facility College voor jou de beste start.

Daarom het Dienstverlening & Facility College

Iedere student kan terecht bij zijn of haar studieloopbaanbegeleider. Deze helpt je tijdens je opleiding, is jouw aanspreekpunt bij vragen en denkt met jou mee over jouw toekomstplannen.

Het Dienstverlening & Facility College is een klein college binnen een grote school. Wij werken met een klein team en hierdoor kent iedereen elkaar, voelt het snel vertrouwd en is er meer aandacht voor jou. 

Jij krijgt de kans om het maximale uit jezelf te halen. In het bezit van jouw diploma, met veel ervaring, zelfvertrouwen en enthousiasme ga jij straks de arbeidsmarkt op.

Locatie

Alle opleidingen van het Dienstverlening en Facility College bieden we aan op dezelfde locatie op het Benthemplein in hartje Rotterdam. Je leert hierdoor de leerlingen en docenten snel kennen.  

Als je binnenkomt, ervaar je meteen het praktijkgerichte karakter van onze opleidingen. Op de begane grond is een soort mini-winkelcentrum met een Office Centre, Brasserie In ’t Oude Noorden, wijn & spijs restaurant Onder de Hofbogen, brood- en banketwinkel ’t Winkeltje en een schoonheidssalon en kapsalon. Op de tussenverdieping vind je de kantine en in het hele gebouw is wifi beschikbaar.

Op het plein voor de school is er ruimte voor sport en ontspanning. Zo kan je er basketballen, skaten maar ook gewoon relaxen.  

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Dienstverlening & Facility College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?