Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Dienstverlening & Facility

Ben jij degene die altijd klaar staat om anderen te helpen? Blink je uit in organiseren en plannen? Of houd je van actie en zie je jezelf later niet op een kantoor werken? 

Dan zijn onze facilitaire en hospitality opleidingen perfect voor jou! Of het nu gaat om het hartelijk ontvangen van gasten aan de receptie, het tot in de puntjes verzorgen van catering, het maken van een draaiboek voor een groot evenement, jij bent er altijd om anderen te ondersteunen.Klaar om jouw talenten te ontwikkelen?

Bekijk de opleidingen
telefonist
student bij koffieapparaat
facilitair leidinggevende aan het werk
hospitality medewerker
student dienstverlening & Facility aan het werk

Over het college

Wist je dat er veel vraag is naar goed en breed opgeleide facilitaire en hospitality medewerkers? Na het behalen van jouw diploma liggen er talloze kansen op een passende baan voor je klaar. Of je nu droomt van het maken van draaiboeken als eventmanager, het hartelijk verwelkomen van gasten bij evenementen of congressen, het verzorgen van catering op diverse locaties, of het assisteren van reizigers op vliegvelden, met deze opleiding ben jij klaar voor alle uitdagingen.

Service en praktijkervaring staan bij ons centraal. Tijdens je studie leer je alles over gastvrijheid, gebouwbeheer en catering. Je krijgt volop praktijkervaring door stages bij verschillende bedrijven, waar je écht aan de slag kunt met wat je geleerd hebt. Daarnaast neem je deel aan boeiende workshops door professionals uit het werkveld, en bieden we interessante excursies aan, zowel binnen als buiten Nederland. Zo doe je veel ervaring op en ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt voor een succesvolle carrière.

Jouw succes staat voorop en samen met jou kijken we hoe je jouw doelen kunt bereiken. Met keuzedelen bepaal jij waarin je wilt uitblinken. Kies een opleiding die bij jou past en zet de eerste stap naar een mooie loopbaan!

Dienstverlening & Facility

Bekijk alle opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past.

010 Hospitality Academy

Hou je ervan om met mensen te werken en wil je een afwisselende baan in de horeca, toerisme of evenementenbranche? Dan zijn onze hospitality opleiding van de 010 Hospitality Academy echt iets voor jou! Je kunt gaan werken bij hotels, congresbureau's, musea en pretparken.

Als hospitality medeweker kun je op veel plekken in het bedrijf werken, zo kan je als gastheer/ of gastvouw gasten welkom heten bij evenementen of congressen. Na het afronden van jouw diploma kun je meteen aan de slag bij hotels, musea, ziekenhuizen of vliegvelden. Als hospitality medewerker kun je op diverse plekken in het bedrijf werken, zoals gastheer of gastvrouw bij evenementen of in de horeca.

Ambieer je een leidinggevende functie, dan is de hospitality management opleiding op niveau 4 een goede keuze. Na deze opleiding heb je niet alleen veel kennis en praktijkervaring opgedaan maar ben je ook klaar om de arbeidsmarkt op te gaan. En als je daarna nog verder wilt studeren aan het hbo, dan heb je een goede basis gelegd met deze opleiding. Kies hieronder een opleiding die bij jou past. 

Help je graag mensen, en ben je een echte regelaar? Dan is een opleiding bij het Zadkine Facility College voor jou de beste start.

Daarom het Dienstverlening & Facility College

Het Dienstverlening & Facility College is een klein college binnen een grote school. Dat betekent dat het er gezellig en vertrouwd is. Je leert snel veel mensen kennen en de leraren kennen jou ook. Daardoor voel jij je snel thuis. En kom je er even niet uit dan staan jouw docenten of studieloopbaanbegeleider altijd voor je klaar. 

Locatie

De lessen worden gegeven op het Benthemplein in het centrum van Rotterdam. Het Centraal Station is op loopafstand, en de tram stopt bijna voor de school. 

Op de begane grond vind je twee restaurants waar studenten van het Horeca College dagelijks gasten ontvangen. Voor een lekker broodje kun je terecht bij ’t Winkeltje op de begane grond. Op de tussenverdieping kun je in onze kantine een lekkere smootie, wrap of tosti halen. Het winkeltje en de kantine worden gerund door onze studenten. 

Voor de school is er een plein waar je kunt sporten en ontspannen. Je kunt er basketballen, skaten of gewoon lekker relaxen.

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Dienstverlening & Facility College en of een facilitaire opleiding bij jou past? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan