StudieMatch
Zoeken
Menu

Dienstverlening & Facility

Ben jij iemand die altijd klaarstaat om anderen te helpen? Ben je een ster in organiseren en plannen? Dan is het Zadkine Dienstverlening & Facility College dé plek voor jou! Of je nu wilt werken bij een receptie, de catering verzorgt, of mensen een warm welkom wilt geven tijdens een concert of groot feest, jij staat graag voor iedereen klaar. 

Bekijk de opleidingen
telefonist
student bij koffieapparaat
facilitair leidinggevende aan het werk
hospitality medewerker
student dienstverlening & Facility aan het werk

Over het college

Wist jij dat er een grote behoefte is aan breed opgeleide medewerkers in de Dienstverlening & Facility? Grote kans dus dat je na het behalen van je diploma een passende baan vindt. Met een diploma van onze opleiding heb je straks een goede kans op een leuke baan. En het leuke is, met deze opleiding kun je allerlei kanten op. Bijvoorbeeld werken in een restaurant, een ziekenhuis, een vliegveld, bij evenementen of in de beveiliging.

Tijdens je opleiding leer je alles over gastvrijheid, gebouwbeheer en catering. Je doet veel praktijkervaring op tijdens stages en interessante workshops bij verschillende bedrijven. 

Dienstverlening & Facility

Bekijk alle opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past.

NIEUW! 010 Hospitality Academy

Werk je graag met mensen samen en wil je straks een afwisselende baan in de horeca, toerisme, of in de evenementenwereld? Meld je dan aan voor één van onze opleidingen van de gloednieuwe 010 Hospitality Academy!

Het unieke aan de 010 Hospitality Academy is dat we de opleidingen samen met het Rotterdamse bedrijfsleven hebben ontwikkeld. Dit betekent dat jij naast de lessen van onze vakkundige docenten, ook veel praktijklessen of workshops volgt van professionals uit het vak.

Door samen te werken met deze bedrijven, zijn wij goed op de hoogte van wat er allemaal speelt in het bedrijfsleven en wat laatste trends zijn. Maar belangrijker nog, we weten welke kennis en vaardigheden jij nodig hebt, zodat we dit meteen kunnen toepassen in onze lessen en jij later een passende baan of vervolgopleiding kunt vinden.

Omdat we de lesperiodes verdelen in verschillende challenges kunnen we het onderwijs op ieder moment aanpassen aan de onderwerpen die op dat moment belangrijk zijn. Jouw opleiding is dus altijd actueel.

Help je graag mensen, en ben je een echte regelaar? Dan is een opleiding bij het Zadkine Facility College voor jou de beste start.

Daarom het Dienstverlening & Facility College

Het Dienstverlening & Facility College is een kleine school binnen een grote school. Dat betekent dat het er gezellig en vertrouwd is. Je kent snel veel mensen en de leraren kennen jou. Zo voel jij je snel thuis.

Locatie

De lessen van het Dienstverlening & Facility College worden gegeven op het Benthemplein in het centrum van Rotterdam. Het Centraal Station is dichtbij, op loopafstand, en de tram stopt bijna voor de school. Ondanks dat onze school groot is, is het college juist klein. Dit betekent dat je snel vertrouwd raakt met je medeleerlingen en docenten.

Op de begane grond vind je twee restaurants waar studenten van het Horeca College dagelijks gasten ontvangen. Voor een lekker broodje kun je terecht bij ’t Winkeltje op de begane grond. Op de tussenverdieping kun in onze kantine een lekkere smootie, wrap of tosti halen.

Voor de school is er een plein waar je kunt sporten en ontspannen. Je kunt er basketballen, skaten of gewoon lekker relaxen.

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Dienstverlening & Facility College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?