Zoeken
Menu
StudieMatch

Dienstverlening & Facility

Help je graag mensen, en ben je een echte regelaar? Dan is een opleiding bij het Zadkine Dienstverlening & Facility College voor jou de beste start.

Wij leren jou jouw vaardigheden verder te ontwikkelen, zodat jij straks aan de slag kan als Medewerker Facilitaire Dienstverlening, Allround Medewerker Facilitair Dienstverlening of Leidinggevende Facilitaire Dienstverlening. Veel bedrijven hebben facilitair medewerkers in dienst, dus na deze opleiding kun je bij veel bedrijven meteen aan de slag. 

Bekijk de opleidingen
student facilitair leidinggevende zadkine
facilitair leidinggevende in opleiding
telefonist

Over het college

In de wereld van Facility kun je echt alle kanten op en ben je onmisbaar voor het bedrijf. Jouw baan is heel afwisselend en dat maakt het juist zo leuk. Omdat jouw opleiding zo breed is kan je later onder andere aan de slag bij bedrijven in de horeca, zorg, logistiek, evenementenorganisaties of beveiliging. 

Je regelt de catering, je zorgt ervoor dat de vergaderruimte klaar staat en controleert of het pand veilig is. Maar het kan ook zijn dat je bij concerten of andere grote evenementen gasten te woord moet staan. Onze docenten leren jou hoe jij dit moet doen en stimuleren jou om jouw vaardigheden hiervoor verder te ontwikkelen. Wij leren jou alles van het verlenen van de beste service tot het beheren van de vooraad in het magazijn. 

Wil je later graag leidinggeven? Bij de opleiding Facilitair Leidinggevende, dagen we je uit jouw organisatietalent, vindingrijkheid en je sociale en communicatieve vaardigheden bij ons te ontwikkelen. Jij stuurt straks de mensen aan die zorgen voor het schoon, leef- en werkbaar houden van gebouwen.  

Een hele brede opleiding dus die jou goed voorbereidt voor jouw toekomstige baan. 

Daarom het Dienstverlening & Facility College

Kies je voor een opleiding van Dienstverlening & Facility, dan kies je voor een opleiding met een Rotterdamse mentaliteit. Niet lullen, maar poetsen. Door onze nauwe banden met het Rotterdamse bedrijfsleven leer je veel van mensen uit de praktijk maar doe je ook veel praktijkervaring op. 

Onze docenten dagen jou uit het maximale uit jezelf te halen, zodat jij vol zelfvertrouwen, veel kennis en vol enthousiasme de arbeidsmarkt opgaat. 

Locatie

Alle opleidingen van het Dienstverlening en Facility College bieden we aan op dezelfde locatie op het Benthemplein. Je leert hierdoor de leerlingen en docenten snel kennen.  

Als je binnenkomt, ervaar je meteen het praktijkgerichte karakter van onze opleidingen. Op de begane grond is een soort mini-winkelcentrum met een Office Centre, Brasserie In ’t Oude Noorden, wijn & spijs restaurant Onder de Hofbogen, brood- en banketwinkel ’t Winkeltje en een schoonheidssalon en kapsalon. Op de tussenverdieping vind je de kantine en in het hele gebouw is wifi beschikbaar.

Op het plein voor de school is er ruimte voor sport en ontspanning. Zo kan je er basketballen, skaten maar ook gewoon relaxen.  

Meer weten?