Zoeken
Menu
StudieMatch

Dienstverlening & Facility

Help je graag mensen, en ben je een echte regelaar? Dan is een opleiding bij het Zadkine Facility College voor jou de beste start.

Of je nou achter de receptie staat, in het magazijn, onderhoud pleegt, mensen begroet tijdens een concert of groot evenement. Deze opleiding leert hoe jij de beste wordt in jouw vakgebied.

Bekijk de opleidingen
man doet reparatie aan printer
facilitair leidinggevende aan het werk
telefonist
vrouwelijke magazijnmedewerker

Over het college

In de wereld van Facility kun je echt alle kanten op en ben je onmisbaar voor het bedrijf. Jouw baan is heel afwisselend en dat maakt het juist zo leuk. Omdat jouw opleiding zo breed is kan je later onder andere aan de slag bij bedrijven in de horeca, zorg, logistiek, evenementenorganisaties of beveiliging. 

Onmisbaar voor het bedrijf

Bij concerten of ander grote evenementen heet jij gasten welkom en ben jij het aanspreekpunt. Je leert daarom verschillende gesprekstechnieken zodat je weet hoe je duidelijk communiceert met gasten. 

Je regelt de catering, je zorgt ervoor dat de vergaderruimte klaar staat en controleert of het pand veilig is. Wij leren jou alles van het verlenen van de beste service. Bij storingen of reparaties kan men bij jou terecht. 

Leidinggeven

Wil je later graag leidinggeven? Bij de opleiding Facilitair Leidinggevende, dagen we je uit jouw organisatietalent, vindingrijkheid en je sociale en communicatieve vaardigheden bij ons te ontwikkelen. Jij stuurt straks de mensen aan die zorgen voor het schoon, leef- en werkbaar houden van gebouwen.  

Een hele brede opleiding dus die jou goed voorbereidt voor jouw toekomstige baan. 

Dienstverlening & Facility

Bekijk alle opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past.

Help je graag mensen, en ben je een echte regelaar? Dan is een opleiding bij het Zadkine Facility College voor jou de beste start.

Daarom het Dienstverlening & Facility College

Kies je voor een opleiding van Dienstverlening & Facility, dan kies je voor een opleiding met een Rotterdamse mentaliteit. Open, enthousiast en lekker bezig zijn.

Jij krijgt de kans om het maximale uit jezelf te halen. In het bezit van jouw diploma, met veel ervaring, zelfvertrouwen en enthousiasme ga jij straks de arbeidsmarkt op.

Locatie

Alle opleidingen van het Dienstverlening en Facility College bieden we aan op dezelfde locatie op het Benthemplein in hartje Rotterdam. Je leert hierdoor de leerlingen en docenten snel kennen.  

Als je binnenkomt, ervaar je meteen het praktijkgerichte karakter van onze opleidingen. Op de begane grond is een soort mini-winkelcentrum met een Office Centre, Brasserie In ’t Oude Noorden, wijn & spijs restaurant Onder de Hofbogen, brood- en banketwinkel ’t Winkeltje en een schoonheidssalon en kapsalon. Op de tussenverdieping vind je de kantine en in het hele gebouw is wifi beschikbaar.

Op het plein voor de school is er ruimte voor sport en ontspanning. Zo kan je er basketballen, skaten maar ook gewoon relaxen.  

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Dienstverlening & Facility College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?