Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Business

Wil je later klanten helpen in een winkel? Je eigen bedrijf starten, evenementen organiseren of werken in het buitenland? Bij het Business College word jij klaargestoomd voor het bedrijfsleven of een vervolgopleiding. Of je nu houdt van cijfers of vreemde talen. Van verkopen of dingen regelen. Jouw loopbaan start met een mbo business opleiding.

Bekijk de opleidingen
Zadkine Business College student in de les
Zadkine Business College student Financieel Advies aan het werk
Zadkine Business College student Sportmarketing
Zadkine Business College studente 010 E-Com Academy

Over het college

Dit college is iets voor jou als jij wilt werken in de zakenwereld. Een leuke wereld met veel verschillende beroepen, zoals marketingmedewerker, manager van een winkel, junior accountmanager of juridisch medewerker. Bij het Business College kun je kiezen uit vier richtingen: zakelijke dienstverlening, commercie, retail en tweetalig onderwijs.

In deze zakenwereld verandert de arbeidsmarkt snel. Om na je opleiding makkelijk een baan te vinden, heb je de nieuwste kennis en ervaring nodig. Daarom leer je bij ons op school én bij bedrijven. Meer dan 50 Rotterdamse bedrijven hielpen ons bij het maken van (gast)lessen en opdrachten. Hierdoor sluit alles wat je leert aan bij de praktijk.

Welke opleiding je ook kiest, bij het Business College draait het om jouw succes. Je krijgt een coach die je helpt om doelen te behalen. En met keuzedelen kies jij waarin je wilt uitblinken. Kies een mbo opleiding die bij jou past en zet de eerste stap in jouw loopbaan.

Tweetalig mbo

Droom jij ervan om later in het buitenland te werken? Met Tweetalig mbo kies je voor een opleiding met net iets meer uitdaging. Naast het Nederlandse diploma kun je namelijk ook een internationaal erkend BTEC diploma behalen. Met dat diploma kun je in heel veel landen aan de slag.

Met de opleiding International Business & Fashion combineer je de creatieve kant van mode met de zakelijke kant. Met de opleiding International Business Studies leer je alles over zakendoen met het buitenland. En met de opleiding International Management Assistant leer je alles over het plannen en organiseren van je eigen werk én dat van het management. Welke opleiding past bij jou?

Business Assistant

Heb jij interesse in een mbo business opleiding op niveau 2 of 3? In deze beroepen sta jij altijd klaar om je collega’s te ondersteunen. Daarom leer je tijdens de opleiding hoe je een goede Assistant wordt voor een bedrijf.

Management Assistant

Doe jij graag verschillende activiteiten tegelijk? En assisteer je anderen graag? Dat komt goed van pas bij deze opleiding. Je kiest namelijk voor een afwisselend beroep! Met deze opleiding leer je alles over het plannen en organiseren van je eigen werk én dat van het management.

Wil jij later in het buitenland werken? Of ben je goed in Engels? Volg dan de tweetalige opleiding International Management Assistant. Liever deze opleiding in het Nederlands volgen? Bekijk dan de opleiding Management Assistant.

Match

Management Assistant

opleiding Management Assistent mbo

Finance

Met een administratieve opleiding kun je in bijna iedere branche terecht. Bijvoorbeeld bij gemeentelijke instellingen, commerciële bedrijven of nonprofitorganisaties. Jij verzorgt of helpt mee aan de administratie of de boekhouding. Als Business Administration & Control Specialist zorg jij ervoor dat het management precies weet hoe het bedrijf er financieel voor staat.

Mbo Rechten

Heb jij interesse in het recht in Nederland? Dan is deze opleiding misschien iets voor jou.

Match

MBO Rechten

MBO Rechten studenten op Zadkine

Marketing & Communicatie

Wil jij een business-opleiding, maar wel graag creatief? Dat kan! Met de opleiding Marketing & Communicatie word je allround opgeleid in dit mooie vakgebied. Je leert hoe je nieuwe klanten vindt, bereikt en aan het merk verbindt. Is sport jouw passie? Dan past de specialisatie Sportmarketing bij jou. Als sportmarketeer help jij professionele sporters en sportorganisaties met hun marketing en communicatie. Kies uit deze leuke opleidingen!

Match

Marketing & Communicatie

Studenten Marketing en Communicatie mbo 4

Match

Sportmarketing

mbo sportmarketing teamwerk Rotterdam Zadkine

Events

Vind jij evenementen leuk? En hou je van plannen en organiseren? Als medewerker evenementenorganisatie bereid je events van A tot Z voor. Met deze opleiding leer je alles wat daarbij komt kijken.

Match

010 Event Academy

Publiek tijdens een festival.

Commercie

In de commercie draait het om de verkoop. Lijkt het jou leuk om producten of diensten te verkopen aan klanten? Bekijk hier welke opleiding bij jou past.

Tijdens de opleiding 010 E-com Academy leer je alles over online zakendoen. Met de opleiding Commercieel Medewerker leer je hoe je producten verkoopt en hoe je ervoor zorgt dat klanten blij zijn met hun aankoop. Kies je voor de opleiding (Junior) Accountmanager, dan leer je alles over het verkopen van een product, het contact met klanten en het beheren van relaties. En volg je de opleiding Assistent-Manager Internationale Handel, dan leer je alles over de import en export van producten.

Detailhandel (retail)

Lijkt het jou leuk om te werken in een winkel? Of om een winkel te leiden? Misschien wil je zelfs je eigen zaak beginnen. Met deze opleidingen is veel mogelijk!

Tijdens de opleiding Verkoper leer jij hoe je een winkel tiptop in orde maakt en hoe je klanten helpt bij het kiezen van een product. Kies je voor de opleiding Verkoopspecialist, dan leer je alles over het werken in een winkel. Met de opleiding Ondernemer Retail word je voorbereid op een toekomst als eigen baas. En tijdens de opleiding Manager Retail leer je alles over het aansturen van een winkel of filiaal.

Daarom het Business College

Bij het Business College leiden we je op tot een young professional. Je weet wat jij een bedrijf te bieden hebt en je staat stevig in je schoenen. Klaar voor je vervolgopleiding en ready om het bedrijfsleven te veroveren.

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Business College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Business bedrijfsopleidingen

Wilt u uw personeel laten om- of bijscholen? Zadkine Business College biedt maatwerk bedrijfsopleidingen en cursussen.

Meer weten?

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan