Zoeken
Menu
StudieMatch

Business

Samenwerken met collega’s op kantoor. Klanten helpen in een winkel. Of je eigen bedrijf opzetten. Bij het Business College duik jij in de wereld van het bedrijfsleven. Je leert wat er van je gevraagd wordt in een zakelijke omgeving. En je ontdekt wat jij voor een bedrijf kunt betekenen. Lijkt het je leuk om te werken in het bedrijfsleven? Bekijk de verschillende opleidingen.

Bekijk de opleidingen
Een zakenvrouw poseert voor de camera.
Een verkoper in een winkel helpt een klant.

Over het college

In het bedrijfsleven zijn heel veel beroepen mogelijk. Die veelzijdigheid zie je terug bij het Business College. Je kunt uit veel verschillende opleidingen kiezen.

Ga jij voor de creatieve wereld van marketing, events of mode? Of vind jij het leuk om met cijfers te werken? Misschien wil jij het management ondersteunen of juist de manager worden? Of run jij straks een winkel? Wie weet heb je zelfs internationale ambities. Het is allemaal mogelijk!

Welke opleiding je ook kiest, je komt volop in contact met bedrijven. Zodat je het bedrijfsleven echt leert kennen. En je staat er niet alleen voor. Wij begeleiden jou in je ontwikkeling. Zo stap jij na je studie vol zelfvertrouwen het bedrijfsleven binnen.

Marketing, communicatie en events

Je wilt een business-opleiding, maar wel graag een beetje creatief. Dat kan!

Ben je gek op digitale ontwikkelingen en wil je daar iets mee doen? Kies de nieuwe opleiding 010 E-com Academy. Daarmee leer jij alles over de supersnelle wereld van de e-commerce.

Vind jij gave reclames interessant? Met de opleiding Medewerker marketing en communicatie leer je alles over de communicatie tussen klant en bedrijf.

Word jij blij van evenementen? Met de opleiding Medewerker marketing & communicatie leer je ze van A tot Z organiseren. Of ben jij het liefst de hele dag bezig met sport? Kies dan voor opleiding Sportmarketing.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Administratieve dienstverlening

Een administratief beroep, dat zie jij wel zitten. Je kunt kiezen uit opleidingen op verschillende niveaus.

Op niveau 2 kun je kiezen voor de opleiding Medewerker secretariaat en receptie of de opleiding medewerker (financiële) administratie. Je leert hoe je allerlei administratieve werkzaamheden uitvoert.

Heb je talent voor cijfers? Met de opleiding Financieel administratief medewerker op niveau 3 leer je alles over het verzamelen en ordenen van de financieel-administratieve informatie. Met de opleiding Financieel administratieve beroepen op niveau 4 kun je kiezen wat jouw beroep wordt: wordt jij bedrijfsadministrateur of junior assistent accountant?

Ben jij 18 jaar of ouder? En wil je in 2 jaar tijd je niveau 4-diploma behalen? Kies dan voor de speciale sprintopleiding Future Financials.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Office en Management Assistant

Plannen, organiseren en alles tot in de puntjes regelen: daar word jij blij van. Met een opleiding in office & managementsupport word je opgeleid voor een veelzijdig beroep.

Je kunt kiezen uit 2 niveaus. Wil jij een afdeling of leidinggevende ondersteunen? Ervoor zorgen dat alles op kantoor op rolletjes loopt? Kies dan de opleiding Office Assistant op niveau 3.

Wil jij ervoor zorgen dat de managers hun werk goed kunnen uitvoeren? Met de opleiding Management Assistant op niveau 4 leer jij alles over het plannen en organiseren van je eigen werk én dat van het management.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Juridische dienstverlening

Vind jij het leuk om dingen uit te zoeken en te regelen? En vind je het recht in Nederland interessant? Als juridisch-administratief medewerker help jij klanten en collega’s bij juridisch-administratieve vragen.

Tijdens deze opleiding op niveau 4 kies je welk beroep je straks wilt uitoefenen. Word jij juridisch-administratief dienstverlener of medewerker human resource management (HRM)?

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Tweetalig mbo

Droom jij van een internationale carrière? Met Tweetalig mbo kies je voor een opleiding met net iets meer uitdaging. Je doet eigenlijk 2 opleidingen tegelijkertijd. Naast je Nederlandse diploma kun je een internationaal erkend BTEC-diploma behalen. Daarmee kun je straks in heel veel landen aan de slag.

Je kunt uit verschillende opleidingen kiezen. Heb jij interesse in de modebranche? Met de opleiding Business and fashion leer je alles over de zakelijke kant van mode.

Heb jij uitdaging nodig? Met de opleiding International business studies leer je alles over zakendoen met en in het buitenland.

Houd jij ervan om alles tot in de puntjes te regelen? Kies dan voor de opleiding International Management Assistant.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Detailhandel (retail)

Lijkt het jou leuk om werken in een winkel? Of om een winkel te leiden? Je kunt kiezen uit opleidingen op verschillende niveaus.

Met de opleiding Verkoper op niveau 2 leer je alles over het werken in een winkel. Met de opleiding Verkoopspecialist op niveau 3 leer je hoe je klanten kunt adviseren over de producten die ze kopen. Liever werken en leren? Kies dan voor de bbl-opleiding Verkoper of Verkoopspecialist.

Wil jij verantwoordelijk zijn voor een winkel? Met de opleiding Manager retail op niveau 4 leer je hoe je een winkel leidt en ervoor zorgt dat de winkel goed loopt. Droom jij van een eigen winkel? Kies dan de opleiding Ondernemer retail op niveau 4. Daarmee leer je jouw eigen zaak te runnen.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Commercie

Heb je vooral interesse in ‘de achterkant van het verkoopvak’? Zoals de inkoop, logistiek, de bedrijfseconomische kant of de organisatiekant? Kies dan een opleiding in de commercie.

Bedrijven willen producten of diensten verkopen. Winst maken. Met de opleiding Commercieel medewerker op niveau 3 leer je wat er allemaal komt kijken bij de verkoop. Je hebt vooral telefonisch contact met klanten. Met de opleiding (Junior) accountmanager op niveau 4 leer je hoe je producten kunt verkopen aan de klanten. Jij wordt straks een van de gezichten van het bedrijf waarvoor je werkt.

De opleiding Assistent manager internationale handel op niveau 4 is gericht op internationaal zakendoen. Je leert alles over de import en export van producten, zodat producten op tijd in de winkels liggen.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Hulp nodig?

Daarom het Business College

Kies je voor een opleiding van het Business College, dan doe je veel ervaring op in de echte praktijk. Je leer van mensen uit het vak, bezoekt bedrijven en gaat aan de slag met uitdagende opdrachten. Begeleiding hierbij vinden we erg belangrijk. Wij kijken samen naar jouw ontwikkeling. Zo word jij gestimuleerd om het maximale uit jezelf te halen.

Business bedrijfsopleidingen

Wilt u uw personeel laten om- of bijscholen? Zadkine Business College biedt maatwerk bedrijfsopleidingen en cursussen.

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Business College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?