Zoeken
Menu
StudieMatch

Business

Wil je later klanten helpen in een winkel? Je eigen bedrijf starten, evenementen organiseren of werken in het buitenland? Bij het Business College word jij klaargestoomd voor het bedrijfsleven of een vervolgopleiding. Of je nu houdt van cijfers of vreemde talen. Van verkopen of dingen regelen. Jouw loopbaan start hier.

Bekijk de opleidingen
Een zakenvrouw poseert voor de camera.
Een verkoper in een winkel helpt een klant.

Over het college

Dit college is iets voor jou als jij wilt werken in de zakenwereld. Een leuke wereld met veel verschillende beroepen, zoals marketingmedewerker, manager van een winkel, junior accountmanager of juridisch medewerker. Bij het Business College kun je kiezen uit vier richtingen: zakelijke dienstverlening, commercie, retail en tweetalig onderwijs.

In deze zakenwereld verandert de arbeidsmarkt snel. Om na je opleiding makkelijk een baan te vinden, heb je de nieuwste kennis en ervaring nodig. Daarom leer je bij ons op school én bij bedrijven. Meer dan 50 Rotterdamse bedrijven hielpen ons bij het maken van (gast)lessen en opdrachten. Hierdoor sluit alles wat je leert aan bij de praktijk.

Welke opleiding je ook kiest, bij het Business College draait het om jouw succes. Je krijgt een coach die je helpt om doelen te behalen. En met keuzedelen kies jij waarin je wilt uitblinken. Kies een opleiding die bij jou past en zet de eerste stap in jouw loopbaan.

Marketing, communicatie en events

Je wilt een business-opleiding, maar wel graag creatief. Dat kan!

Ben je gek op digitale ontwikkelingen en wil je daar iets mee doen? Kies de nieuwe opleiding 010 E-com Academy. Daarmee leer jij alles over de supersnelle wereld van de e-commerce.

Vind jij gave reclames interessant? Met de opleiding Medewerker marketing en communicatie leer je alles over de communicatie tussen klant en bedrijf.

Word jij blij van evenementen? Met de opleiding 010 Event Academy leer je ze van A tot Z organiseren. Of ben jij het liefst de hele dag bezig met sport? Kies dan voor opleiding Sportmarketing.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Administratieve dienstverlening

Een administratief beroep, dat zie jij wel zitten. Je kunt kiezen uit opleidingen op verschillende niveaus.

Op niveau 2 kun je kiezen voor de opleiding Medewerker secretariaat en receptie of de opleiding medewerker (financiële) administratie. Je leert hoe je allerlei administratieve werkzaamheden uitvoert.

Heb je talent voor cijfers? Met de opleiding Financieel administratief medewerker op niveau 3 leer je alles over het verzamelen en ordenen van de financieel-administratieve informatie. Met de opleiding Financieel administratieve beroepen op niveau 4 kun je kiezen wat jouw beroep wordt: wordt jij bedrijfsadministrateur of junior assistent accountant?

Ben jij 18 jaar of ouder? En wil je in 2 jaar tijd je niveau 4-diploma behalen? Kies dan voor de speciale sprintopleiding Future Financials.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Office en Management Assistant

Plannen, organiseren en alles tot in de puntjes regelen: daar word jij blij van. Een office & managementsupport opleiding geeft je de juiste basis voor een veelzijdig beroep.

Je kunt kiezen uit 2 niveaus. Wil jij een afdeling of leidinggevende ondersteunen? Ervoor zorgen dat alles op kantoor op rolletjes loopt? Kies dan de opleiding Allround assistant business services op niveau 3.

Wil jij straks een veelzijdige baan? Dan kies je voor de niveau 4-opleiding Management Assistant. Je leert alles over het perfect plannen, organiseren en uitvoeren van je eigen werk én dat van het management.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Juridische dienstverlening

Vind jij het leuk om dingen uit te zoeken en te regelen? En vind je het recht in Nederland interessant? Als juridisch-administratief medewerker help jij klanten en collega’s bij juridisch-administratieve vragen.

Tijdens deze opleiding op niveau 4 kies je welk beroep je straks wilt uitoefenen. Word jij juridisch-administratief dienstverlener of medewerker human resource management (HRM)?

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Tweetalig mbo

Droom jij van een internationale carrière? Met Tweetalig mbo kies je voor een opleiding met net iets meer uitdaging. Je doet eigenlijk 2 opleidingen tegelijkertijd. Naast je Nederlandse diploma kun je een internationaal erkend BTEC-diploma behalen. Daarmee kun je straks in heel veel landen aan de slag.

Je kunt uit verschillende opleidingen kiezen. Heb jij interesse in de modebranche? Met de opleiding Business and fashion leer je alles over de zakelijke kant van mode.

Heb jij uitdaging nodig? Met de opleiding International business studies leer je alles over zakendoen met en in het buitenland.

Houd jij ervan om alles tot in de puntjes te regelen? Kies dan voor de opleiding International Management Assistant.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Detailhandel (retail)

Lijkt het jou leuk om werken in een winkel? Of om een winkel te leiden? Je kunt kiezen uit opleidingen op verschillende niveaus.

Met de opleiding Verkoper op niveau 2 leer je alles over het werken in een winkel. Met de opleiding Verkoopspecialist op niveau 3 leer je hoe je klanten kunt adviseren over de producten die ze kopen. Liever werken en leren? Kies dan voor de bbl-opleiding Verkoper of Verkoopspecialist.

Wil jij verantwoordelijk zijn voor een winkel? Met de opleiding Manager retail op niveau 4 leer je hoe je een winkel leidt en ervoor zorgt dat de winkel goed loopt. Droom jij van een eigen winkel? Kies dan de opleiding Ondernemer retail op niveau 4. Daarmee leer je jouw eigen zaak te runnen.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Commercie

Heb je vooral interesse in ‘de achterkant van het verkoopvak’? Zoals de inkoop, logistiek, de bedrijfseconomische kant of de organisatiekant? Kies dan een opleiding in de commercie.

Bedrijven willen producten of diensten verkopen. Winst maken. Met de opleiding Commercieel medewerker op niveau 3 leer je wat er allemaal komt kijken bij de verkoop. Je hebt vooral telefonisch contact met klanten. Met de opleiding (Junior) accountmanager op niveau 4 leer je hoe je producten kunt verkopen aan de klanten. Jij wordt straks een van de gezichten van het bedrijf waarvoor je werkt.

De opleiding Assistent manager internationale handel op niveau 4 is gericht op internationaal zakendoen. Je leert alles over de import en export van producten, zodat producten op tijd in de winkels liggen.

Bekijk opleidingen

Kies een opleiding die bij jou past. 

Hulp nodig?

Daarom het Business College

Bij het Business College leiden we je op tot een young professional. Je weet wat jij een bedrijf te bieden hebt en je staat stevig in je schoenen. Klaar voor je vervolgopleiding en ready om het bedrijfsleven te veroveren.

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Business College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Business bedrijfsopleidingen

Wilt u uw personeel laten om- of bijscholen? Zadkine Business College biedt maatwerk bedrijfsopleidingen en cursussen.

Meer weten?