Zoeken
Menu
StudieMatch

Travel & Leisure

Of je nu reizigers op de luchthaven helpt, een fantastische wereldreis voor jouw klanten boekt of zorgt voor het entertainment op het vakantiepark. Jij zorgt ervoor dat mensen de tijd van hun leven hebben en mooie herinneringen voor later maken.

Ben jij gastvrij en sta jij graag voor anderen klaar? Meld je aan voor één van onze opleidingen. 

Bekijk de opleidingen
Samen in de cabine Zadkine College
De kleine zeemeermin Zadkine
camping
receptioniste

Over het college

Dynamiek, 24/7 in actie en een glimlach op ieders gezicht. Wij leiden je op voor een uitdagende baan in de wereld van toerisme en recreatie. 

WAAROM NU KIEZEN VOOR EEN OPLEIDING in toerisme en recreatie?

Dat klinkt gek hè? Dat je in deze tijd met reisrestricties juist voor een opleiding in het toerisme en recreatie zou moeten kiezen. Maar deze branche is één van de meest bewogen en tegelijkertijd de meest standvastige en krachtige branche die wij kennen. En straks als het weer kan, gaan we weer op vakantie.

VERGROOT JE KANSEN

Bij onze opleidingen staat "hospitality" oftewel gastvrijheid centraal. Dit doen wij niet zomaar. Gastvrijheid beperkt zich namelijk niet alleen tot de reiswereld maar wordt ook gevraagd in de zorgsector en in de brede zakelijke dienstverlening. Zo vergroot jij jouw arbeidskansen. Jij bent straks niet alleen een expert in horeca maar je bent een expert in hospitality!

Start daarom nu met één van onze opleidingen

Start je nu met één van onze opleidingen, dan ben je over 2 of 3 jaar klaar om aan de slag te gaan in de reis- en recreatiebranche. Die draait dan weer op volle kracht en heeft behoefte aan net afgestudeerde studenten. Ondernemende, creatieve en gastvrije vakmensen. Herken jij jezelf hierin en wil jij jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Meld je dan aan voor één van onze opleidingen!

Travel

Je leert alles over reizen en vakanties en hoe je de mooiste vakanties organiseert voor jouw klanten. Je leert over verzekeringen in het buitenland maar ook hoe je een auto huurt. Je werkt bij een hotel, touroperator of bij een (online) reisbureau. Wil je de mooiste reizen uitstippelen voor jouw klanten? Of gasten ontvangen bij de receptie van een hotel? Dan kan je terecht bij de opleiding Leidinggevende Travel & Hospitality. 

Boarding time

Met de opleiding Dienstverlening in de Luchtvaart vlieg jij de wereld over en zorg jij ervoor dat reizigers comfortabel kunnen reizen. Wij hebben op locatie een echt vliegtuig waar jij kan oefenen hoe je omgaat met reizigers, voor, tijdens en na hun vlucht. 

Bekijk alle opleidingen

Leisure (recreatie)

Jij werkt op plekken waar mensen vakantie vieren of juist actief bezig zijn. Zowel in het binnenland als in het buitenland. Met de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality bedenk jij leuke spellen of sportieve activiteiten voor jong en oud. Dit doe je als leidinggevende in een hotel, op een camping of vakantiepark. Jij zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens zijn of haar verblijf. 

Ben je een entertainer en sta je graag op het podium? Onze nieuwste opleiding Leidinggevende Show & Entertainment leert jou alles over dansen, presenteren en acteren. 

Tijdens jouw opleiding ga je vaak op werkbezoek en volg je verschillende workshops. Ook maken we leuke uitjes in binnen- en buitenland. 

Bekijk alle opleidingen

Daarom het Travel & Leisure college

Lessen volgen in hartje Rotterdam. Wie wil dat nou niet? Een bruisende stad met een internationaal karakter. Wij werken samen met verschillende organisaties in binnen en buitenland. Toporganisaties die hun expertise met jou willen delen.

Bij ons krijg je meer dan een Travel & Leisure-diploma. Zelfverzekerd en met een enorme dosis kennis stap jij in binnen- of buitenland de arbeidsmarkt op. Iemand die klaar is de (entertainment)wereld te verkennen. 

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Travel & Leisure College? Check dan het magazine, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?