Zoeken
Menu
StudieMatch

Travel & Leisure

Jij zorgt ervoor dat mensen de tijd van hun leven hebben en mooie herinneringen voor later maken. Je bent een echte entertainer en stelt mensen graag op hun gemak.

Wil jij aan de slag in een uitdagende branche waar geen dag hetzelfde is? Hou jij ervan om met en voor verschillende mensen te werken? Kies dan voor een opleiding van Travel & Leisure en create new memories.

Bekijk de opleidingen
Samen in de cabine Zadkine College
De kleine zeemeermin Zadkine

Over het college

Dynamiek, 24/7 in actie en een glimlach op ieders gezicht. Wij leiden je op voor een uitdagende baan in de wereld van Travel & Leisure. 

Of je nu reizigers op de luchthaven helpt, een fantastische wereldreis voor jouw klanten boekt of zorgt voor het entertainment op het vakantiepark. Je ontdekt bij ons dat jij met jouw persoonlijkheid het verschil maakt.  

Als je kiest voor een opleiding bij het Travel & Leisure College dan gaat er letterlijk een wereld voor je open! Door onze opleidingen kun je straks veel kanten op en is geen dag hetzelfde. Nationaal of internationaal. Je leert hoe je het verblijf van gasten op een camping of vakantiepark onvergetelijk maakt. Of je zorgt ervoor dat tijdens hun vliegtuigreis ze aan niks ontbreekt.  

Je ontwikkelt je tot een echte professional in de entertainment –en reiswereld, waarbij jouw leerontwikkeling en wensen centraal staan.   

Travel

Je leert alles over de laatste trends op het gebied van toerisme in binnen- en buitenland en leert jou wat jij daarmee kan doen. Wil je de mooiste reizen uitstippelen voor jouw klanten? Dan kan je terecht bij de opleiding Leidinggevende Travel & Hospitality. 

Met de opleiding Dienstverlening in de Luchtvaart vlieg jij de wereld over en zorg jij ervoor dat reizigers comfortabel kunnen reizen.

Bekijk alle opleidingen

Leisure

Jij bent een entertainer en je staat graag op het podium. Onze nieuwste opleiding Leidinggevende Show & Entertainment leert jou alles over dansen, presenteren en acteren.

Met de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality kan jij straks in een hotel, op een camping of vakantiepark aan de slag. Jouw doel is ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens zijn of haar verblijf.

Bekijk alle opleidingen

Daarom het Travel & Leisure college

Lessen volgen in hartje Rotterdam. Een bruisende stad met een internationaal karakter. Wij werken samen met verschillende organisaties in binnen en buitenland. 

Bij ons krijg je meer dan een Travel & Leisure-diploma. Na je opleiding verlaat jij zelfverzekerd en met een enorme dosis kennis Zadkine. Iemand die klaar is voor de snel veranderende maatschappij en die goed kan inspelen op alle trends en ontwikkelingen. Samen met jou gaan wij voor!

Meer weten?