Zoeken
Menu
StudieMatch

Travel & Leisure

Jij zorgt ervoor dat mensen de tijd van hun leven hebben en mooie herinneringen voor later maken. Je bent een echte entertainer en stelt mensen graag op hun gemak.

Wil jij aan de slag in een uitdagende branche waar geen dag hetzelfde is? Hou jij ervan om met en voor verschillende mensen te werken? 

Bekijk de opleidingen
Samen in de cabine Zadkine College
De kleine zeemeermin Zadkine

Over het college

Dynamiek, 24/7 in actie en een glimlach op ieders gezicht. Wij leiden je op voor een uitdagende baan in de wereld van Travel & Leisure. 

Of je nu reizigers op de luchthaven helpt, een fantastische wereldreis voor jouw klanten boekt of zorgt voor het entertainment op het vakantiepark. Je ontdekt bij ons dat jij met jouw persoonlijkheid het verschil maakt.  

Nationale en internationale mogelijkheden

Als je kiest voor een opleiding bij het Travel & Leisure College dan gaat er letterlijk een wereld voor je open! Door onze opleidingen kun je straks veel kanten op en is geen dag hetzelfde. Nationaal of internationaal. Je leert hoe je het verblijf van gasten op een camping of vakantiepark onvergetelijk maakt. Of je zorgt ervoor dat tijdens hun vliegtuigreis ze aan niks ontbreekt.  

Je ontwikkelt je tot een echte professional in de entertainment –en reiswereld.

Travel

Je leert alles over de laatste trends op het gebied van toerisme in binnen- en buitenland en leert jou wat jij daarmee kan doen. Wil je de mooiste reizen uitstippelen voor jouw klanten? Dan kan je terecht bij de opleiding Leidinggevende Travel & Hospitality. 

Boarding time

Met de opleiding Dienstverlening in de Luchtvaart vlieg jij de wereld over en zorg jij ervoor dat reizigers comfortabel kunnen reizen. Wij hebben op locatie een echt vliegtuig waar jij kan oefenen hoe je omgaat met reizigers, voor, tijdens en na hun vlucht. 

Bekijk alle opleidingen

Leisure

Met de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality kan jij straks in een hotel, op een camping of vakantiepark aan de slag. Jouw doel is ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens zijn of haar verblijf.

In de spotlights

Jij bent een entertainer en je staat graag op het podium. Onze nieuwste opleiding Leidinggevende Show & Entertainment leert jou alles over dansen, presenteren en acteren.

Bekijk alle opleidingen

Daarom het Travel & Leisure college

Lessen volgen in hartje Rotterdam. Wie wil dat nou niet? Een bruisende stad met een internationaal karakter. Wij werken samen met verschillende organisaties in binnen en buitenland. Toporganisaties die hun expertise met jou willen delen.

Bij ons krijg je meer dan een Travel & Leisure-diploma. Zelfverzekerd en met een enorme dosis kennis stap jij in binnen- of buitenland de arbeidsmarkt op. Iemand die klaar is de (entertainment)wereld te verkennen. 

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Travel & Leisure College? Check dan het magazine, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?