Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Hulp bij studiekeuze

Weet jij nog niet wat je wilt worden en vind je het daarom lastig een mbo-opleiding te kiezen? Het studiekeuzecentrum van Zadkine staat het hele jaar door voor je klaar om je te helpen bij je studiekeuze. Ook in de vakanties.

Bellen 088-9453888 
Whatsappen+31889453888 
Mailenstudiekeuzecentrum@zadkine.nl

Het studiekeuzecentrum
Studiekeuze stress?
Hulp bij studiekeuze mbo? Stuur een whatsapp
Volgend jaar naar het mbo?
Wij helpen jou met je studiekeuze mbo

Het studiekeuzecentrum

Hulp nodig bij het kiezen van je mbo studie? Zadkine's Studiekeuzecentrum helpt! 💪

Een opleiding kiezen

Ben je op zoek naar een mbo opleidingen en merk je dat het kiezen ervan een uitdaging is? Je bent niet alleen. Gelukkig zijn wij er om je te helpen bij het vinden van een mbo-opleiding die perfect bij jou past. In drie eenvoudige stappen leggen we uit hoe je een mbo-opleiding kunt ontdekken die echt aansluit bij jouw wensen.

Meer hulp bij je keuze

Om goed te ontdekken wat je nu echt wilt gaan doen later en welke mbo-opleiding daarbij past, is het een goed idee om een Open Dag en een Meeloopdag te bezoeken. Maar je vindt bij ons ook handige tools, zoals de StudieMatch of de Virtuele Tour.

Voor ouders

Wil jij als ouder meer weten over Zadkine, over het mbo of wil je juist tips krijgen over hoe je jouw kind kan helpen bij het maken van een studiekeuze? Lees hier alles voor ouders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om per mail informatie te krijgen over wanneer de Open Dagen en de Meeloopdagen zijn. En krijg ook meteen alle ins- en outs van onze mbo-opleidingen. Check het zelf. 

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Hulp nodig bij aanmelding? Of bij het maken van een studiekeuze? Whatsapp, bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland. 

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan