StudieMatch
Zoeken
Menu

Logistiek

Goederen verplaatsen met de heftruck, samenwerken met je collega's of zelfs het aansturen van een team; je leert bij ons hoe je dit het beste aan kan pakken. Samen bekijken we wat jij nodig hebt om je diploma te halen en succesvol aan je carrière te beginnen. Wil je liever werken en leren? Volg dan een deeltijdopleiding.

Nederland blinkt uit in transport en logistiek, dus er is volop werk voor jou! Interessant? Bekijk dan onze opleidingen.

Bekijk de opleidingen

Over het college

In de logistiek kun je alle kanten op. Wil je zelf aan de slag met orderpicken en goederen verzamelen? Of vind je het leuk om een team aan te sturen en meer verantwoordelijkheid te nemen? Wat je ook kiest, je leert bij ons de fijne kneepjes van het vak. Zodat je sterk in je schoenen staat en goed voorbereid bent op je werk in het bedrijfsleven. Omdat we altijd in gesprek zijn met bedrijven, weten we wat je daarvoor nodig hebt.

Maak kennis met ons Warehouse XL, waarin je waardevolle certificaten behaalt voor bijvoorbeeld de heftruck en reachtruck. Deze loods van 2.000 m2 heeft alles wat je nodig hebt om te oefenen. Je doet hier ook examens, gewoon bij ons op school.

Jouw leerontwikkeling staat centraal en daar kijken we samen naar. Want niet iedereen leert op dezelfde manier. Je staat er dus niet alleen voor. Met elkaar zorgen we ervoor dat jij slaagt! Besluit je na je opleiding dat je meer ambitie hebt, dan kun je bij ons makkelijk doorstromen naar een vervolgopleiding. Zo kun je in twee jaar je niveau 3 diploma hebben.

Opleidingen

Je kunt een logistieke opleiding op niveau 2, 3 of 4 volgen. Als je kiest voor Logistiek Medewerker, dan ben je vaak aan het werk op de heftruck en zorg je dat de goederen op de juiste plaats staan. Als Logistiek Teamleider ga je een team aansturen. Wil je ook betrokken zijn bij de logistieke processen en het personeelsbeleid? Dan kies je voor Logistiek Supervisor. Je kun bij ons gemakkelijk doorstromen, zo behaal je een niveau 3 diploma in 2 jaar!

Wist je dat je bij ons ook de opleiding Leidinggeven aan een Team/Afdeling/Project (niveau 4) kunt volgen? Deze opleiding duurt één jaar en is niet alleen bedoeld voor werken in de Logistiek. Je kunt hiermee aan de slag in elke branche!

Daarom het Logistiek College

Kies je voor een opleiding aan het Logistiek College? Dan staat jouw persoonlijke leerontwikkeling centraal. Dat betekent dat we je helpen te leren op een manier die bij jou past. Je ziet dit terug in je resultaten, maar je legt ook een basis voor de toekomst. Samen zorgen we ervoor dat je zelfverzekerd start aan je loopbaan. Of een succesvol vervolg geeft, want misschien werk jij al en wil je dit combineren met een studie.

Wist je dat...

… Je bij ons ook kan kiezen voor een losse cursus ‘Veilig werken met de vorkheftruck en reachtruck’ of ‘Basisveiligheid’ (VCA)? Na het volgen van de cursus ontvang je het officiële certificaat, waarmee je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot!

Het magazine

Wil jij nog meer weten over het Logistiek College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.

Meer weten?