Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Logistiek teamleider

Student logistiek teamleider in magazijn.
Student logistiek teamleider stuurt medewerker aan
Student staat op reachtruck

In het kort

Werken combineren met een studie? Volg jouw eigen weg en kies voor een deeltijd mbo studie Logistiek Teamleider op niveau 3. Je gaat één dag per week naar school en werkt daarnaast minimaal 24 uur per week in een magazijn bij jouw leerbedrijf. Jij bent een teamplayer en durft beslissingen te nemen! Herken je dit? Meld je dan nu aan!

Over jouw opleiding

Jij werkt minimaal 24 uur per week in een groothandel, magazijn of distributiecentrum. Je wordt enthousiast als goederen die het magazijn binnenkomen en verlaten op een logische plek staan. Hierdoor verlopen de werkzaamheden soepel.

Daarom leer je bij Zadkine Logistiek College hoe je het beste een team aanstuurt en hoe je een actieve bijdrage levert aan het verbeteren van processen. Je leert klantvriendelijk en collegiaal te zijn, zodat jouw verbetervoorstellen op steun kunnen rekenen!

Haal ook waardevolle certificaten zoals ‘Veilig werken met de vorkheftruck en reachtruck’ en het diploma ‘Basisveiligheid’ (VCA1). Het is namelijk van groot belang dat je veilig werkt.

Orderpicken

Wat ga ik doen?

Tijdens deze 2-jarige opleiding staat alles in het teken van het behalen van je mbo diploma Logistiek Teamleider, niveau 3. Je leert het snelste door het werk zelf te doen, daarom is ons onderwijs heel praktijkgericht.

Stage lopen

Tijdens deze opleiding loop je geen stage. De praktijk ervaar je het beste bij jouw leerbedrijf.

Studenten Logistiek Medewerker, Teamleider en Supervisor

Aan het werk

Je gaat werken in een magazijn. Bijvoorbeeld van een webshop, groothandel of transportbedrijf. Hier stuur jij de medewerkers aan. Je zorgt dat iedereen op de juiste plaats staat en zijn werk goed doet.

Je ziet het als er dingen beter kunnen, bijvoorbeeld als er teveel ziekteverzuim is of als de planning niet lekker loopt. Dit maak je bespreekbaar en je maakt een plan om het te verbeteren.

En natuurlijk werk je zelf ook mee binnen het team. Bijvoorbeeld aan de ontvangst en opslag van goederen, of het verzamelen en verzendklaar maken. Ook zorg je dat de spullen geïnventariseerd worden, dit betekent dat je goed weet wat de voorraad is.

Als je team goed samenwerkt, dan verlopen alle werkzaamheden soepel en dat is goed voor het bedrijf!

Opleiding in cijfers

Wil je weten hoeveel je kunt verdienen, wat de baankans is van deze opleiding en meer feiten? Via onderstaande link (PDF) vind je o.a. informatie over het salaris, baankans en hoeveel mensen gaan doorstuderen na deze opleiding. Deze cijfers zijn van Regio Rijnmond.

vervolgopleidingen

Match

Leidinggevende team/afdeling/project

Jouw doel is om aan de slag te gaan als manager. De ervaring die je al hebt opgedaan in andere opleidingen of in je werk, kun je met deze opleiding bij Zadkine Logistiek College verder ontwikkelen en zichtbaar maken met een diploma. Je wordt een veelzijdige leidinggevende, waarbij je ontdekt wat jouw persoonlijke manier van leidinggeven is. Méér toekomstplannen? Met dit mbo-4 diploma stroom je door naar het hbo!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de opleiding of wil je je aanmelden? Hieronder vind je alle informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op via de contactpersoon onderaan deze webpagina.

Kom langs

Wil je sfeer proeven op onze locatie en kennismaken met studenten & docenten? Kom dan bij ons langs! Kies een van onderstaande mogelijkheden. We zien je graag!

Mourad Lamrini

Opleidingsmanager Logistiek College

Heb je vragen over deze opleiding of wil je meer weten over Logistiek College? Neem gerust contact met mij op.

Mourad Lamrini, Opleidingsmanager Logistiek College
Deze opleiding wordt verzorgd door: Zadkine college Logistiek
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan