Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Leidinggevende team/afdeling/project

Leidinggevende spreekt team toe.
Leidinggevende spreekt met collega.

In het kort

Jouw doel is om aan de slag te gaan als manager. De ervaring die je al hebt opgedaan in andere opleidingen of in je werk, kun je met deze opleiding bij Zadkine Logistiek College verder ontwikkelen en zichtbaar maken met een diploma. Je wordt een veelzijdige leidinggevende, waarbij je ontdekt wat jouw persoonlijke manier van leidinggeven is. Méér toekomstplannen? Met dit mbo-4 diploma stroom je door naar het hbo!

Over jouw opleiding

Wat is jouw persoonlijke manier van leidinggeven? Leer hoe jij een veelzijdige leidinggevende wordt tijdens deze éénjarige mbo-4 opleiding bij Zadkine Logistiek College. Je kunt hiermee aan de slag in elke branche.

Je staat tussen je medewerkers, zorgt dat ze goed functioneren en prettig en veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Jij stuurt jouw team aan en helpt hen om hun werk goed uit te voeren.  Denk hierbij aan het voeren van sollicitatie-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je ontdekt hoe je mensen aanmoedigt om tot betere prestaties te komen. Jouw aansturing is dus onmisbaar voor een goed draaiend bedrijf!

Je volgt lessen als teamontwikkeling en leidinggeven, maar ook Nederlands, Engels en rekenen. Op je stageplek doe je de juiste praktijkervaring op om je verder te ontwikkelen.

Wat ga ik doen?

Je leert welke manier van leidinggeven bij jou past. Verder leer je welke taken je tegenkomt in de dagelijkse praktijk en hoe je hier invulling aan geeft.

Stage lopen

Je zorgt voor een goedgekeurde stage of werkplek binnen een logistiek bedrijf om praktijkervaring op te doen. Je loopt één blok van 10 weken stage. Dit is één lesperiode. Hiernaast zijn er nog drie lesperiodes op school.

Locatie

We zitten met onze school, kantoorruimte en Warehouse XL (onze prachtige praktijkruimte van 1.000m2) aan de Aluminiumstraat 25 in Rotterdam Oost. Een uitstekende plek om de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de logistiek.

Bereikbaarheid

De locatie ligt op circa 10 minuten lopen van bus-, metro- en treinstation Rotterdam-Alexander. Hier bevindt zich ook winkelcentrum Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam in de wijk Oosterflank.

Aan het werk

Je ontvang je diploma Leidinggevende mbo niveau 4. Hiermee kun je direct als leidinggevende aan de slag in verschillende branches, bijvoorbeeld als filiaalmanager, teamleider of afdelingschef. 

Opleiding in cijfers

Wil je weten hoeveel je kunt verdienen, wat de baankans is van deze opleiding en meer feiten? Via onderstaande link (PDF) vind je o.a. informatie over het salaris, baankans en hoeveel mensen gaan doorstuderen na deze opleiding. Deze cijfers zijn van Regio Rijnmond.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de opleiding of wil je je aanmelden? Hieronder vind je alle informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op via de contactpersoon onderaan deze webpagina.

Kom langs

Wil je sfeer proeven op onze locatie en kennismaken met studenten & docenten? Kom dan bij ons langs! Kies een van onderstaande mogelijkheden. We zien je graag!

Mourad Lamrini

Opleidingsmanager Logistiek College

Heb je vragen over deze opleiding of wil je meer weten over Logistiek College? Neem gerust contact met mij op.

Mourad Lamrini, Opleidingsmanager Logistiek College
Deze opleiding wordt verzorgd door: Zadkine college Logistiek
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan