Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Aan de Bak Garantie

Woon je op Rotterdam-Zuid?

Met de AanDeBak-garantie weet je al bij de start van je opleiding dat er een werkgever klaarstaat die een baan voor je heeft.
Lekker geregeld.

Meer informatie
Na je diploma meteen aan het werk
Aan de Bak als Verzorgende

Zeker weten dat je straks een baan hebt?

Als je op Zuid woont en je start met een mbo-opleiding in de zorg, bouw&infra, defensie, techniek, politie, haven, kinderopvang, food, transport&logistiek, installatie&metaal kom je in aanmerking voor een AanDeBak-garantie. Met die garantie heb je al bij de start van je opleiding de zekerheid dat er een werkgever klaarstaat die een baan - mét een goed salaris - voor je heeft. Uiteraard moet je wel je opleiding afronden. Je kunt dan zonder sollicitatiegedoe meteen aan de slag.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de website van AanDeBak-garantie

Opleidingen met AanDeBak-garantie bij Zadkine

Op de website van AanDeBak-garantie vind je alle 73 bol- en bbl-opleidingen die meedoen. Bij Zadkine nemen de volgende zorgopleidingen deel aan deze AanDeBak-garantie:

Match

Helpende Zorg en Welzijn

Vind jij het leuk om mensen te helpen? Of zorg te bieden aan mensen die dat zelf niet meer kunnen? Om samen met je collega’s activiteiten te organiseren, zoals spel en recreatie, gericht op opvoeding en dagbesteding? Dan is deze opleiding Helpende Zorg & Welzijn niveau 2 echt iets voor jou! Als student helpende zorg & welzijn leer je hoe je werkt met ouderen, met mensen met een beperking, en met kinderen.

Match

Verzorgende-IG

Wil jij belangrijk werk doen in de zorg? Als verzorgende help je mensen bij hun dagelijkse verzorging: van medicijnen toedienen tot huishoudelijke klusjes. Je bent onmisbaar. Schrijf je nu in voor de opleiding Verzorgende-IG!

Ben je 25 jaar of ouder? Dan start er, bij voldoende aanmeldingen, een BOL klas op locatie Benthemplein speciaal voor studenten van 25+. Heb je hier interesse in? Geef het dan aan bij je intake.

Match

Mbo-Verpleegkundige

Als verpleegkundige ben je een duizendpoot. Je verpleegt, verzorgt en overlegt met je collega’s. Op de afdeling steek je de handen uit de mouwen. En je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Begin jouw carrière in de gezondheidszorg met deze opleiding verpleegkundige! 

Match

Begeleider maatschappelijke zorg

Werken met je hoofd, hart en handen! Als dat bij jou past, dan is de opleiding Begeleider Maatschappelijke Zorg perfect voor jou! Je begeleidt diverse cliënten in onze maatschappij in hun welzijn op het gebied van wonen, zorg en dagbesteding. Je kunt je op heel veel manieren ontwikkelen. Afwisselend is het werk altijd!

Match

Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg

Werken met je hoofd, hart en handen. Als dat bij jou past, dan is de opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg perfect voor jou. Je helpt mensen zichzelf in hun kracht te zetten en zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren tijdens de dagelijkse bezigheden in de maatschappij. Denk aan persoonlijke verzorging en/of op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Je hebt dus een dosis geduld nodig, inlevingsvermogen en je denkt oplossingsgericht.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan