Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Logistiek teamleider

Of kom naar
Student logistiek teamleider in gesprek
Student logistiek teamleider stuurt medewerker aan
Student staat op reachtruck

In het kort

Als Logistiek Teamleider geef je leiding aan logistiek medewerkers in het magazijn. Je organiseert en werkt zelf ook mee aan ontvangst, controle en opslag van goederen. Jij bent een teamplayer en durft beslissingen te nemen! Herken je dit? Meld je dan nu aan bij Zadkine Logistiek College!

Over jouw opleiding

Jij wordt enthousiast als goederen die het magazijn binnenkomen en verlaten op een logische plek staan en het proces soepel verloopt. Daarom leer je bij ons hoe je het beste een team aanstuurt en hoe je een actieve bijdrage levert aan het verbeteren van processen. Je leert klantvriendelijk en collegiaal te zijn, zodat jouw verbetervoorstellen op steun kunnen rekenen!

Wij denken dat je het beste leert in de praktijk. Daarom loop je elk schooljaar 10 weken stage bij een logistiek bedrijf. Naast je stage kun je op onze locatie ook uitstekend in de praktijk leren. Ons magazijn Warehouse XL (1.000 m2) is voorzien van alles wat je nodig hebt om de praktijk na te bootsen.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om waardevolle certificaten als ‘Veilig werken met de vorkheftruck en reachtruck’ te behalen. Je haalt ook het diploma ‘Basisveiligheid’ (VCA1). Het is namelijk van groot belang dat je veilig werkt.

Orderpicken
Orderpicken

Wat ga ik doen?

Tijdens deze 2-jarige opleiding staat alles in het teken van het behalen van je mbo diploma Logistiek Teamleider, niveau 3. Je leert het snelste door het werk zelf te doen, daarom is ons onderwijs heel praktijkgericht. Je loopt elk jaar stage!

Stage lopen

Je loopt in zowel het eerste als het tweede schooljaar tien weken achter elkaar stage.  

Logistiek Medewerker, Teamleider en Supervisor

Locatie

We zitten met onze school, kantoorruimte en Warehouse XL (onze prachtige praktijkruimte van 1.000m2) aan de Aluminiumstraat 25 in Rotterdam Oost. Een uitstekende plek om de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de logistiek.

Bereikbaarheid

De locatie ligt op circa 10 minuten lopen van bus-, metro- en treinstation Rotterdam-Alexander. Hier bevindt zich ook winkelcentrum Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam in de wijk Oosterflank.

Aan het werk

Je gaat werken in een magazijn. Bijvoorbeeld van een webshop, groothandel of transportbedrijf. Hier stuur jij de medewerkers aan.

Je zorgt dat iedereen op de juiste plaats staat en zijn werk goed doet. Natuurlijk werk je zelf ook mee. Bijvoorbeeld aan de ontvangst en opslag van goederen, of het verzamelen en verzendklaar maken. Ook zorg je dat de spullen geïnventariseerd worden, dit betekent dat je goed weet wat de voorraad is. Als je team goed samenwerkt, dan verlopen alle werkzaamheden soepel en dat is goed voor het bedrijf!

Studenttevredenheid

Deze opleiding
6.7
Landelijk gemiddelde
6.8

Doorstroom binnen mbo

Deze opleiding
48%
Landelijk gemiddelde
36%
Bekijk hier alle cijfers van deze opleiding. Bron: Studie in Cijfers (door SBB in opdracht van OCW). Aan deze cijfers kunnen geen rechten worden ontleend.
Oud-student heeft inspirerende woorden.

vervolgopleidingen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de opleiding of wil je je aanmelden? Hieronder vind je alle informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op via de contactpersoon onderaan deze webpagina.

Kom langs

Wil je sfeer proeven op onze locatie en kennismaken met studenten & docenten? Kom dan bij ons langs! Kies een van onderstaande mogelijkheden. We zien je graag!

Mourad Lamrini

Opleidingsmanager Logistiek College

Heb je vragen over deze opleiding of wil je meer weten over Logistiek College? Neem gerust contact met mij op.

Mourad Lamrini, Opleidingsmanager Logistiek College
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan