Zoeken
Menu
StudieMatch

Logistiek supervisor

Logistiek supervisor houdt overzicht in magazijn.
Logistiek supervisor spreekt tegen collega's.
Logistiek medewerker staat met laptop in magazijn

In het kort

Jij bereidt je tijdens deze opleiding voor op een verantwoordelijke rol in een magazijn. Je zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek staan. En ook onder druk haal je het beste uit je team. Je leert het belang van goede zakelijke relaties en weet hoe je dit aan moet pakken. Vind je dit een uitdaging? Meld je dan nu aan!

Over jouw opleiding

Jij vindt het een uitdaging om het beste uit jezelf en je team te halen! Je leert een bijdrage te leveren aan het logistieke proces en hoe je teamleiders het beste aan kunt sturen, zodat alles soepel en volgens plan verloopt. Ook als het een keer tegen zit.

Je leert de klant tevreden te houden, zodat er genoeg werk binnen blijft komen. Ook zorg je voor nieuwe klanten, door jullie service goed te verkopen. Goede gesprekken voeren is hiervoor belangrijk. We bereiden je dus voor op een verantwoordelijke functie.

Wij geloven dat je in de praktijk het beste leert, daarom loop je elk studiejaar stage. Naast je stage kun je op onze locatie ook uitstekend in de praktijk leren, in ons eigen magazijn Warehouse XL (2000 m2).

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om waardevolle certificaten als ‘Veilig werken met de vorkheftruck en reachtruck’ te behalen. Je haalt ook het diploma ‘Basisveiligheid voor leidinggevenden’ (VCA+). Het is namelijk van groot belang dat je veilig werkt.

Digitale middelen in logistiek magazijn.
Digitale middelen in logistiek magazijn.

Wat ga ik doen?

Tijdens deze 3-jarige opleiding staat alles in het teken van het behalen van je diploma Logistiek Supervisor, niveau 4. Je leert het snelste door het werk zelf te doen, daarom is ons onderwijs heel praktijkgericht.

Stage lopen

In het eerste en twee leerjaar loop je 10 weken achter elkaar stage bij een logistieke organisatie. In het derde leerjaar loop je 20 weken achter elkaar stage.

Studenten Logistiek Medewerker, Teamleider en Supervisor
Studenten Logistiek Medewerker, Teamleider en Supervisor

Locatie

We zitten met ons college, kantoorruimte en Warehouse XL (onze prachtige praktijkruimte van 2.000m2) aan de Aluminiumstraat 25 in Rotterdam Oost. Een uitstekende plek om de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de Logistiek.

Bereikbaarheid

De locatie ligt op circa 10 minuten lopen van bus-, metro- en treinstation Rotterdam-Alexander. Hier bevindt zich ook winkelcentrum Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam in de wijk Oosterflank.

Aan het werk

Met dit diploma op zak ben je Logistiek Supervisor en kun je werken in magazijnen in de handels- of transportsector. Je houdt je bezig met het personeelsbeleid en de financiële kant van de logistieke uitvoering. Ook stuur je teamleiders aan, zodat alle werkzaamheden in het magazijn soepel verlopen. Jouw relatie met leveranciers en partners is goed, zodat het werk blijft toestromen en iedereen tevreden is. Een mooie en afwisselende functie!

startsalaris

Deze opleiding
€ 11,52
Landelijk gemiddelde
€ 11,52
Bekijk hier alle cijfers van deze opleiding. Bron: Studie in Cijfers (door SBB in opdracht van OCW). Aan deze cijfers kunnen geen rechten worden ontleend.
Oud-student staat in magazijn en heeft inspirerende woorden.

Vervolgopleidingen

Je kunt met dit diploma doorstromen naar het hbo! Bijvoorbeeld naar de studies Logistics Management of Bedrijfskunde.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de opleiding of wil je je aanmelden? Hieronder vind je alle informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op via de contactpersoon onderaan deze webpagina.

Kom langs

Wil je sfeer proeven op onze locatie en kennismaken met studenten & docenten? Kom dan bij ons langs! Kies een van onderstaande mogelijkheden. We zien je graag!

Logistiek College

Receptie

Heb je vragen over een opleiding of over ons college? Neem dan gerust contact op.