Zoeken
Menu
StudieMatch

Logistiek supervisor

Logistiek supervisor houdt overzicht in magazijn.
Logistiek supervisor spreekt tegen collega's.

In het kort

Werken combineren met een studie? Volg jouw eigen weg en kies voor een deeltijd studie Logistiek Supervisor. Je gaat één dag per week naar school en werkt daarnaast minimaal 24 uur per week in een magazijn bij jouw leerbedrijf. Jij leert het beste uit jouw team te halen en de resultaten van de afdeling te verbeteren! Vind je dit een uitdaging? Meld je dan nu aan!

Over jouw opleiding

Jij werkt minimaal 24 uur per week in een magazijn en vind het een uitdaging om het beste uit jezelf en je team te halen! Je leert een bijdrage te leveren aan het logistieke proces en hoe je teamleiders het beste aan kunt sturen, zodat alles soepel en volgens plan verloopt. Ook als het een keer tegen zit.

Je contacten met zakelijke relaties zijn belangrijk. Je leert de klant tevreden te houden, zodat er genoeg werk binnen blijft komen. Ook zorg je voor nieuwe klanten, door jullie service goed te verkopen. Goede gesprekken voeren is hiervoor belangrijk. Je bereidt je dus voor op een verantwoordelijke functie.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om waardevolle certificaten als ‘Veilig werken met de vorkheftruck en reachtruck’ te behalen. Je haalt ook het diploma ‘Basisveiligheid voor leidinggevenden’ (VCA+). Het is namelijk van groot belang dat je veilig werkt.

Digitale middelen in logistiek magazijn.
Digitale middelen in logistiek magazijn.

Wat ga ik doen?

Je werkt minimaal 24 uur per week in een magazijn dat goedgekeurd is door de SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Daarnaast volg je één dag per week theorielessen op onze locatie.

Stage lopen

Er wordt geen stage gelopen want je combineert jouw baan in de logistiek met deze deeltijdopleiding.

Studenten Logistiek Medewerker, Teamleider en Supervisor
Studenten Logistiek Medewerker, Teamleider en Supervisor

Locatie

We zitten met ons college, kantoorruimte en Warehouse XL (onze prachtige praktijkruimte van 2.000m2) aan de Aluminiumstraat 25 in Rotterdam Oost. Een uitstekende plek om de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de Logistiek.

Bereikbaarheid

De locatie ligt op circa 10 minuten lopen van bus-, metro- en treinstation Rotterdam-Alexander. Hier bevindt zich ook winkelcentrum Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam in de wijk Oosterflank.

Aan het werk

Met dit diploma op zak ben je Logistiek Supervisor en kun je werken in diverse magazijnen in de handels- of transportsector. Je houdt je bezig met het personeelsbeleid en de financiële kant van de logistieke uitvoering. Ook stuur je teamleiders aan, zodat alle werkzaamheden in het magazijn soepel verlopen. Jouw relatie met leveranciers en partners is goed, zodat het werk blijft toestromen en iedereen tevreden is. Een mooie en afwisselende functie!

Percentage gediplomeerden met werk

Deze opleiding
83%
Landelijk gemiddelde
93%

startsalaris

Deze opleiding
€ 15,10
Landelijk gemiddelde
€ 15,10
Bekijk hier alle cijfers van deze opleiding. Bron: Studie in Cijfers (door SBB in opdracht van OCW). Aan deze cijfers kunnen geen rechten worden ontleend.

Vervolgopleidingen

Je kunt met dit diploma doorstromen naar het hbo! Bijvoorbeeld naar de studies Logistics Management of Bedrijfskunde.

Oud-student werkt in magazijn en heeft inspirerende woorden.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de opleiding of wil je je aanmelden? Hieronder vind je alle informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op via de contactpersoon onderaan deze webpagina.

Kom langs

Logistiek College

Receptie

Heb je vragen over een opleiding of over ons college? Neem dan gerust contact op.