Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Logistiek medewerker

Student Logistiek Medewerker doet orderpicken
Student Logistiek staat in heftruck
Student Logistiek Medewerker werkt met transportband
Teamleider stuurt Logistiek Medewerker aan

In het kort

Werken combineren met een opleiding? Kies voor een deeltijdopleiding Logistiek Medewerker bij Zadkine Logistiek College. Je gaat één dag per week naar school en werkt daarnaast minimaal 24 uur per week in een magazijn bij jouw leerbedrijf. Hier houd je bij welke spullen binnenkomen en het magazijn weer verlaten. Jij zorgt dat ze op de juiste plek staan en hebt samen met je collega’s alles onder controle!

Over jouw opleiding

Jij werkt minimaal 24 uur per week in een groothandel, magazijn of distributiecentrum. Daarnaast kom je één dag per week naar school. Je wordt enthousiast als de spullen die het magazijn binnenkomen en verlaten op een logische plek staan en de werkzaamheden soepel verlopen. Je leert bij ons hoe je dit het beste doet. Samen met je collega’s heb je alles onder controle!

Om goederen op de juiste plek te zetten, rijd je op de heftruck of reachtruck. De benodigde certificaten hiervoor haal je bij ons tijdens deze mbo opleiding op niveau 2. Ook haal je bij ons het diploma ‘Basisveiligheid’ (VCA1). Het is namelijk heel belangrijk dat je veilig werkt.

Student Logistiek Medewerker werkt aan transportband
Student Logistiek Medewerker werkt aan transportband

Wat ga ik doen?

Je werkt minimaal 24 uur per week in een magazijn dat goedgekeurd is door de SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Daarnaast volg je één dag per week theorielessen bij ons op school.

Stage lopen

Je loopt geen stage, want je brengt alles meteen in de praktijk bij jouw leerbedrijf!

Oud-student Zadkine Logistiek College

Locatie

We zitten met onze school, kantoorruimte en Warehouse XL (onze prachtige praktijkruimte van 1.000m2) aan de Aluminiumstraat 25 in Rotterdam Oost. Een uitstekende plek om de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de logistiek. 

Bereikbaarheid 

De locatie ligt op circa 10 minuten lopen van bus-, metro- en treinstation Rotterdam-Alexander. Hier bevindt zich ook winkelcentrum Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam in de wijk Oosterflank. 

Aan het werk

Jij werkt in een groothandel, magazijn of distributiecentrum. Je zorgt ervoor dat de goederen netjes ontvangen worden en op de juiste plaats opgeslagen. Soms doe je onderhoud- en schoonmaakwerk en ook zorg je dat alle spullen veilig staan. Je werkt veel samen met collega’s, dus het is belangrijk dat je een teamplayer bent!

Opleiding in cijfers

Wil je weten hoeveel je kunt verdienen, wat de baankans is van deze opleiding en meer feiten? Via onderstaande link (PDF) vind je o.a. informatie over het salaris, baankans en hoeveel mensen gaan doorstuderen na deze opleiding. Deze cijfers zijn van Regio Rijnmond.

Vervolgopleidingen

Match

Logistiek teamleider

Student logistiek teamleider in magazijn.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de opleiding of wil je je aanmelden? Hieronder vind je alle informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op via de contactpersoon onderaan deze webpagina.

Kom langs

Wil je sfeer proeven op onze locatie en kennismaken met studenten & docenten? Kom dan bij ons langs! Kies een van onderstaande mogelijkheden. We zien je graag!

Mourad Lamrini

Opleidingsmanager Logistiek College

Heb je vragen over deze opleiding of wil je meer weten over Logistiek College? Neem gerust contact met mij op.

Mourad Lamrini, Opleidingsmanager Logistiek College
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan