StudieMatch
Zoeken
Menu

Logistiek medewerker

Of kom naar
Student bestuurt heftruck tijdens praktijkles
Student werkt in magazijn tijdens praktijkles
Student stapelt dozen in magazijn.
Student kijkt naar achteren tijdens besturen heftruck.

In het kort

Jij start met een Logistiek Paspoort dat je tijdens de opleiding vult met alle onderdelen om je diploma Logistiek Medewerker te halen. Denk aan de ontvangst en het verzamelen van goederen, de benodigde (heftruck)certificaten en natuurlijk ook Nederlands en rekenen. Je gaat de praktijk in bij jouw leerbedrijf en volgt de klassikale lessen online. Je bent dus minder op school te vinden en meer in de praktijk. Is jouw paspoort compleet? Dan is het mbo-2 diploma van jou. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de logistiek!

Over jouw opleiding

Je wordt enthousiast als de spullen die het magazijn binnenkomen en verlaten op een logische plek staan. Hierdoor verloopt het proces soepel. Dit houd je nauwkeurig bij. Je leert bij Zadkine Logistiek College hoe je dit het beste doet. Samen met je collega’s heb je alles onder controle.

Om goederen op de juiste plek te zetten, rijd je op de heftruck of reachtruck. De benodigde certificaten hiervoor haal je bij ons tijdens deze mbo niveau 2 opleiding en zelfs in ons eigen magazijn Warehouse XL. Ook haal je bij ons het diploma ‘Basisveiligheid’ (VCA1). Het is namelijk heel belangrijk dat je veilig werkt.

Bij ons vul je jouw Logistiek Paspoort met alle onderdelen van de opleiding. Dit betekent dat je sommige onderdelen op school haalt, maar vooral veel tijd doorbrengt in de praktijk, bij jouw leerbedrijf. Je volgt elke dag online lessen vanaf die plek. Als je alle onderdelen van het Logistiek Paspoort hebt afgetekend, dan heb je jouw diploma mbo-2 Logistiek Medewerker verdiend!

Jouw Logistiek Paspoort!
Jouw Logistiek Paspoort!

Wat ga ik doen?

Je leert het snelste door het werk zelf te doen, daarom is ons onderwijs heel praktijkgericht. Je brengt veel tijd door op je stageplek, waar je veel onderdelen uit het Logistiek Paspoort invult. Klassikale lessen volg je vanaf die plek online. Het Logistiek Paspoort is voor echt doeners!

Stage lopen

Tijdens de opleiding loop je 20 weken achter elkaar stage.

Oud-student Zadkine Logistiek College

Locatie

We zitten met onze school, kantoorruimte en Warehouse XL (onze prachtige praktijkruimte van 1.000m2) aan de Aluminiumstraat 25 in Rotterdam Oost. Een uitstekende plek om de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de logistiek.

Bereikbaarheid

De locatie ligt op circa 10 minuten lopen van bus-, metro- en treinstation Rotterdam-Alexander. Hier bevindt zich ook winkelcentrum Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam in de wijk Oosterflank.

Aan het werk

Jij werkt in een groothandel, magazijn of distributiecentrum. Je zorgt ervoor dat de goederen netjes ontvangen worden en op de juiste plaats opgeslagen. Soms doe je onderhoud- en schoonmaakwerk en ook zorg je dat alle spullen veilig staan. Je werkt veel samen met collega’s, dus het is belangrijk dat je een teamplayer bent!

Studenttevredenheid

Deze opleiding
6.9
Landelijk gemiddelde
6.7

Percentage geslaagde studenten

Deze opleiding
63%
Landelijk gemiddelde
65%
Bekijk hier alle cijfers van deze opleiding. Bron: Studie in Cijfers (door SBB in opdracht van OCW). Aan deze cijfers kunnen geen rechten worden ontleend.

vervolgopleidingen

Match

Logistiek teamleider

Student logistiek teamleider in gesprek

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de opleiding of wil je je aanmelden? Hieronder vind je alle informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op via de contactpersoon onderaan deze webpagina.

Kom langs

Wil je sfeer proeven op onze locatie en kennismaken met studenten & docenten? Kom dan bij ons langs! Kies een van onderstaande mogelijkheden. We zien je graag!

Mourad Lamrini

Opleidingsmanager Logistiek College

Heb je vragen over deze opleiding of wil je meer weten over Logistiek College? Neem gerust contact met mij op.

Mourad Lamrini, Opleidingsmanager Logistiek College