Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan
Student logistiek medewerker opleiding bestuurt heftruck tijdens praktijkles

Logistiek medewerker

Gekozen leertype School & Stage (BOL)

Werk jij graag met je handen en leer je het beste in de praktijk? Bij de Zadkine logistiek medewerker opleiding ga jij aan de slag met een Logistiek Paspoort. Tijdens je logistiek opleiding stempel je de vaardigheden af die je hebt geleerd in de praktijk bij jouw leerbedrijf. Denk aan de ontvangst en het verzamelen van goederen. Maar ook je (heftruck)certificaat en VCA teken je af in het paspoort. Voor de theorie en voor Nederlands en Rekenen volg je klassikale lessen online. Je bent dus minder op school en meer in de praktijk. Is jouw paspoort compleet? Dan is het mbo-2 diploma van jou. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de logistiek!

Over jouw opleiding

Je wordt enthousiast als de spullen die het magazijn binnenkomen en verlaten op een logische plek staan. Hierdoor verloopt het proces soepel. Dit houd je nauwkeurig bij. Je leert bij Zadkine Logistiek College hoe je dit het beste doet. Samen met je collega’s heb je alles onder controle.

Om goederen op de juiste plek te zetten, rijd je op de heftruck of reachtruck. De benodigde certificaten hiervoor haal je bij ons tijdens deze mbo niveau 2 opleiding en zelfs in ons eigen magazijn Warehouse XL. Ook haal je bij ons het diploma ‘Basisveiligheid’ (VCA1). Het is namelijk heel belangrijk dat je veilig werkt.

Bij ons vul je jouw Logistiek Paspoort met alle onderdelen van de opleiding. Dit betekent dat je sommige onderdelen op school haalt, maar vooral veel tijd doorbrengt in de praktijk, bij jouw leerbedrijf. Je volgt elke dag online lessen vanaf die plek. Als je alle onderdelen van het Logistiek Paspoort hebt afgetekend, dan heb je jouw diploma mbo-2 Logistiek Medewerker opleiding verdiend!

Jouw Logistiek Paspoort!
Jouw Logistiek Paspoort!

Wat ga ik doen?

Je leert het snelste door het werk zelf te doen, daarom is ons onderwijs heel praktijkgericht. Je brengt veel tijd door op je stageplek, waar je veel onderdelen uit het Logistiek Paspoort invult. Klassikale lessen volg je vanaf die plek online. Het Logistiek Paspoort is voor echt doeners!

Stage lopen

Tijdens de opleiding loop je 20 weken achter elkaar stage.

Oud-student Zadkine Logistiek College

Locatie

We zitten met onze school, kantoorruimte en Warehouse XL (onze prachtige praktijkruimte van 1.000m2) aan de Aluminiumstraat 25 in Rotterdam Oost. Een uitstekende plek om het vak te leren. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de logistiek.

Bereikbaarheid

De locatie ligt op circa 10 minuten lopen van bus-, metro- en treinstation Rotterdam-Alexander. Hier bevindt zich ook winkelcentrum Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam in de wijk Oosterflank.

Aan het werk

Jij werkt in een logistieke functie bij een groothandel, magazijn of distributiecentrum. Of je zorgt ervoor dat de logistiek goed verloopt in de horeca, zorginstellingen, in de retail en in de bouw. Je kan werken bij Defensie en gemeentes, bij een museum, het theater of bedrijven die evenementen organiseren. Je zorgt ervoor dat materialen en mensen op tijd en netjes verpakt op de juiste plaats zijn. 

Opleiding in cijfers

Wil je weten hoeveel je kunt verdienen, wat de baankans is van deze opleiding en meer feiten? Via onderstaande link (PDF) vind je o.a. informatie over het salaris, baankans en hoeveel mensen gaan doorstuderen na deze opleiding. Deze cijfers zijn van Regio Rijnmond.

Vervolgopleidingen

Match

Logistiek teamleider

Heb jij alle logistieke processen bij een bedrijf in kaart? En vind je het leuk om leiding te geven? Kan jij overzicht bewaren en vind jij het leuk om een team aan te sturen? Dan is de Logistiek Teamleider opleiding iets voor jou. 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de opleiding of wil je je aanmelden? Hieronder vind je alle informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op met de contactpersoon onderaan deze webpagina.

Kom langs

Wil je sfeer proeven op onze locatie en kennismaken met studenten en docenten? Kom dan bij ons langs! Kies een van onderstaande mogelijkheden. We zien je graag!

Mourad Lamrini

Opleidingsmanager Logistiek College

Heb je vragen over deze opleiding of wil je meer weten over Logistiek College? Neem gerust contact met mij op.

Mourad Lamrini, Opleidingsmanager Logistiek College
Deze opleiding wordt verzorgd door: Zadkine college Logistiek
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan