Zoeken
Menu
StudieMatch

Ruimte huren

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte in Rotterdam voor een presentatie, een conferentie, een vergadering of om les te geven? Wij verhuren ook ruimtes. Voor eenmalig gebruik of voor een langere periode. Je kunt rekenen op maatwerk en op een laag tarief. 

Welke ruimte wil jij huren? 

De meeste ruimtes gebruiken onze studenten en medewerkers tijdens kantoortijden, maar er zijn ook momenten dat deze ruimtes leeg staan. Zonde, want onze locaties liggen vaak op een centrale plek. Vlakbij het openbaar vervoer. Daarom stellen we onze ruimtes graag open voor jou. Een vergaderzaal, een kantoorruimte of een ruimte voor ict of sportactiviteiten. 

Praktijk- en leslokalen

Die hebben we genoeg. Kies uit een regulier leslokaal of een praktijkruimte. Onze ruimtes zijn geschikt voor bijna alle studies die wij geven. Daar kun jij gebruik van maken. Denk aan een ruimte voor horeca, zorg of uiterlijke verzorging. 

Vergader- en presentatieruimten

Een vergadering voor een klein clubje of voor 100 personen. Het kan allebei. Ook de technische faciliteiten zijn inbegrepen, zoals een beamer, scherm en speakers.

Conferentiezalen

Je kunt bij ons ook een conferentie organiseren. Kies voor de theaterruimte. Hier kun je 70 mensen uitnodigen. Leuke bijkomstigheid: onze studenten van het Horeca College verzorgen graag de catering voor jullie evenement. 

Sportzalen

Ook voor sportieve activiteiten kun je bij ons terecht. Huur een van onze sportzalen in Hoogvliet. Op deze locatie kun je twee kleinere zalen huren van 356 m2. 

Ruimte huren?

Huisvesting Zadkine

Heb je interesse in een van onze ruimtes? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.