Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam

Bekijk locatie op de kaart
Locatie Zadkine Fletcher Hotel-Restaurant Wings in Rotterdam
Locatie Fletcher Hotels Wings

Over deze locatie

Dankzij onze samenwerking met Fletcher Hotels kan jij direct aan de slag gaan als leerling-medewerker bij het veelzijdige Fletcher Hotel-Restaurant Wings in Rotterdam.Dit bruisende en moderne hotel beschikt onder andere tot 137 hotelkamers, een sfeervol à la carte restaurant en 42 event- en vergaderzalen. Het hotel biedt een inspirerende leeromgeving, een prachtig uitzicht op het vliegveld van Rotterdam, een gezellige sportsbar en een grote hanger waarin regelmatig evenementen plaatsvinden.

Of je nu droomt van een carrière als chef-kok, hotelmanager of gastvrouw/gastheer, onze BBL-opleidingen in samenwerking met Fletcher Hotels bieden de perfecte springplank naar succes.

De opleidingen

Enkele opleidingen die wij samen met Fletcher Hotels aanbieden.

Match

Zelfstandig werkend kok i.s.m. Fletcher Hotels

Ontdek jouw culinaire passie en bereid je voor op een smaakvolle carrière met de opleiding Zelfstandig Werkend Kok bij Fletcher!

Hou jij van lekker eten, zit je vol creatieve ideeën en wil je jouw kooktechnieken naar een hoger level tillen? Dan is deze opleiding Zelfstandig Werkend Kok zeker iets voor jou. Tijdens deze opleiding leer jij hoe je zelfstandig de mooiste gerechten voorbereidt, nieuwe gerechten ontwikkelt en leiding geeft aan een team. 

Match

Kok i.s.m. Fletcher Hotels

Ontdek jouw passie voor koken en maak van jouw liefde voor lekker eten een bloeiende carrière! Bij de opleiding tot kok, aangeboden in samenwerking met Fletcher Hotel Restaurant Wings Rotterdam, krijg jij de unieke kans om jouw culinaire talenten te ontwikkelen en jezelf te onderscheiden als een meester in de keuken. 

Match

Leidinggevende bediening i.s.m. Fletcher Hotels

Als leidinggevende bediening ben jij de drijvende kracht achter een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Met jouw natuurlijke leiderschapskwaliteiten stuur je het bedienend personeel aan, zodat zij moeiteloos inspelen op de wensen van de gasten en met een tevreden gevoel het restaurant verlaten. Als je een passie hebt voor gastvrijheid, het leiden van teams en droomt van een carrière in de horeca, dan is deze opleiding perfect voor jou!

Match

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw i.s.m. Fletcher Hotels

Als zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw in restaurants of hotels ben jij verantwoordelijk voor een onvergetelijke gastervaring. Je verwelkomt gasten, geef je advies over het menu en de bijbehorende wijnen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor collega's.

Ben jij gastvrij en droom je van een baan bij de grootste hotelketen van Nederland en wil je meteen salaris verdienen? Dan is dit dé opleiding voor jou!

Match

Gastheer/-vrouw i.s.m. Fletcher Hotels

Ben jij een geboren gastheer/gastvrouw met een passie voor service? Wil jij leren hoe je gasten hartelijk ontvangt en gerechten op professionele wijze serveert? Dan hebben wij dé opleiding voor jou! Word onderdeel van een enthousiast team en start jouw avontuur bij het Fletcher Hotel-Restaurant Wings in Rotterdam. Meld je vandaag nog aan en ontdek de wereld van gastvrijheid!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan