Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Schoonhoven - Mr. Kesperstraat 10

Mr. Kesperstraat 10
2871 GS Schoonhoven
(088) 945 24 80 (algemeen telefoonnummer)
(088) 945 28 88 (verzuim, studentenadministratie en servicepunt)

Bekijk locatie op de kaart
Locatie Zadkine Vakschool Schoonhoven

Over deze locatie

Schoonhoven is al heel lang dé Zilverstad van Nederland. Dit blijkt onder andere uit alles wat er zit: het Nederlands Zilvermuseum, de vele goud- en zilversmidsateliers en natuurlijk Zadkine Vakschool Schoonhoven.

Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland waar je opgeleid wordt voor een baan in de goud-, zilver-, juwelier- en uurwerkbranche. Daarom komen studenten uit het hele land. Veel van hen wonen op kamers. Dit geef Schoonhoven als (mini) studentenstad een gezellige sfeer. In school zit een hele goede kantine en er zitten twee supermarkten in de buurt. 

Daarnaast zijn er twee cursuslocaties in het land: Veghel en Arnhem. Op deze locaties kan je de cursus Goudsmeden volgen.

Ruim aanbod opleidingen en Cursussen & Trainingen

Vakschool Schoonhoven biedt verschillende mogelijkheden om kennis en vaardigheden op te doen op het gebied van Goudsmeden, Zilversmeden, Juwelier, Uurwerktechniek, Edelsteenkunde en Sieraden ontwerpen op de computer. Verder is er een keuze uit verschillende cursussen.

Bereikbaarheid

Vakschool Schoonhoven is per openbaar vervoer bereikbaar vanuit Utrecht CS via buslijn 195 richting metro Capelse Brug. Vanuit Rotterdam metrohalte Capelse Brug met buslijn 195 richting Utrecht. Vanuit Gouda bereikbaar met buslijn 497 richting Schoonhoven. In alle gevallen uitstappen bij halte Schoonhoven Noord (2 minuten lopen).

Kom je met de auto dan kan je deze in de omgeving van school parkeren. Let op: soms sta je in een blauwe zone. Dan heb je een parkeerkaart nodig en mag je niet langer dan een uur parkeren. 

Zadkine Vakschool Schoonhoven locatie Mr. Kesperstaat 10
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan