StudieMatch
Zoeken
Menu

Schoonhoven - Mr. Kesperstraat 10

Mr. Kesperstraat 10
2871 GS Schoonhoven
(088) 945 24 80 (algemeen telefoonnummer)
(088) 945 28 88 (verzuim, studentenadministratie en servicepunt)

Bekijk locatie op de kaart

Over deze locatie

Schoonhoven is al heel lang dé Zilverstad van Nederland. Dit blijkt onder andere uit alles wat er zit: het Nederlands Zilvermuseum, de vele goud- en zilversmidsateliers en natuurlijk Zadkine Vakschool Schoonhoven.

Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland waar je opgeleid wordt voor een baan in de goud-, zilver-, juwelier- en uurwerkbranche. Daarom komen studenten uit het hele land. Veel van deze studenten wonen op kamers. Hierdoor is Schoonhoven een mini studentenstad met een gezellige sfeer. In de school zit een hele goede kantine en er zitten twee supermarkten in de buurt.  

Ruim aanbod opleidingen en Cursussen & Trainingen

Vakschool Schoonhoven biedt verschillende mogelijkheden om kennis en vaardigheden op te doen op het gebied van Goudsmeden, Zilversmeden, Juwelier, Uurwerktechniek, Edelsteenkunde en Sieraden ontwerpen op de computer. Verder is er een keuze uit verschillende cursussen.

Bereikbaarheid

Schoonhoven is goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Gouda en Utrecht. Vanaf metro Capelse brug pak je bus 195 en stapt uit in Schoonhoven Noord. Je loopt in twee minuten naar school.

Er is een fietsenstalling en je kunt de auto parkeren.

Zadkine Vakschool Schoonhoven locatie Mr. Kesperstaat 10