Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Rotterdam Campus Hoogvliet - Elritsstraat

Elritsstraat 11
3192 CE Rotterdam Hoogvliet
(088) 945 24 80 (algemeen telefoonnummer)
(088) 945 48 00 (verzuim, studentenadministratie en servicepunt)

Bekijk locatie op de kaart
Locatie Zadkine Elritsstraat

Over deze locatie

Op Campus Hoogvliet zijn diverse scholen gevestigd, van voortgezet onderwijs tot het middelbaar beroepsonderwijs. Op de locatie Elritsstraat zitten de opleidingen van Zadkine Sport & Bewegen. Het is een levendige plek met fantastische sportmogelijkheden. Op de Elritsstraat worden alle theorielessen gegeven en er is een chillruimte voor studenten waar zij in de pauzes kunnen tafeltennisen, gamen, etc. Ook is er een Zenruimte om rustig aan opdrachten te werken. Tegenover de Elritsstraat staat het Sportgebouw. In dit gebouw zijn grote gymzalen, goed uitgeruste fitnesszalen, een dojo en een klimwand; ideaal dus voor de praktijklessen.

De opleidingen

Op deze locatie worden alle opleidingen op het gebied van Sport & Bewegen gegeven op niveau 2, 3 en 4. De opleidingen horen bij het Zadkine Gezondheid, Welzijn & Sport College.
In de wereld van sport en bewegen ben je natuurlijk veel bezig met sporten, maar er komt meer bij kijken. Gedurende de opleiding leer je les- en leidinggeven, maar ook hoe jij sport als middel kunt inzetten om groepen dichter bij elkaar te brengen en hoe je jongeren en ouderen in beweging kunt krijgen. Daarnaast word je opgeleid om als professional in de sportbranche aan de slag te gaan, waarbij het geven van deskundig advies belangrijk is. Soms geef je ook organisaties advies over sportactiviteiten. Dit zijn onze sportopleidingen bij Zadkine:

Bereikbaarheid

De Campus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is ongeveer 2 minuten lopen vanaf metrostation Zalmplaat. Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig. In de directe omgeving van de school is ook voldoende openbare parkeerruimte beschikbaar.
Tip: kom je met de auto? Navigeer dan naar de Lengweg.

Zadkine Campus Hoogvliet
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan