StudieMatch
Zoeken
Menu

Rotterdam Campus Hoogvliet - Campusplein

Campusplein 16
3192 CD Rotterdam
(088) 945 24 80 (algemeen telefoonnummer)
(088) 945 48 00 (verzuim, studentenadministratie en servicepunt)

Bekijk locatie op de kaart

Over deze locatie

In het nieuwe gebouw aan het Campusplein zit de Zadkine Veiligheidsacademie. Campus Hoogvliet, waar het Campusplein bij hoort, is van alle gemakken voorzien om te kunnen leren, wonen, sporten en werken.

De opleidingen

Op deze locatie worden alle opleidingen op het gebied van Veiligheid en Beveiliging gegeven, zowel in bol, bbl als in maatwerktrajecten en cursussen. We werken hierin nauw samen met Politie, Stadstoezicht, Defensie en particuliere beveiligingsbedrijven, zodat onze opleidingen goed aansluiten bij de wens van het bedrijfsleven. Daarnaast geeft de Veiligheidsacademie cursussen en (maatwerk)trainingen aan particulieren en bedrijven. Je kunt hierbij denken aan EHBO, Medical First Aid, VCA, Havenbeveiliger enz. Ook verhuren wij ons gecertificeerde praktijkexamencentrum aan bedrijven en instellingen.

Bereikbaarheid

De Campus is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, het is ongeveer 2 minuten lopen vanaf metrostation Zalmplaat. Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig. In de directe omgeving van de school is ook voldoende openbare parkeerruimte beschikbaar.
Tip: kom je met de auto? Navigeer dan naar de Lengweg.

Zadkine Campus Hoogvliet