Zoeken
Menu
StudieMatch

Logistiek medewerker

Student bestuurt heftruck tijdens praktijkles.
Student stapelt dozen in magazijn.
Student werkt in magazijn tijdens praktijkles.
Student kijkt naar achteren tijdens besturen heftruck.

In het kort

Jij weet als geen ander welke spullen het magazijn binnenkomen en verlaten. Je zorgt dat ze op de juiste plek komen te staan. Daarom haal je de noodzakelijke certificaten, zoals heftruck en reachtruck. Dat doe je in ons eigen unieke magazijn Warehouse XL. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de Logistiek!

Over jouw opleiding

Je wordt enthousiast als de spullen die het magazijn binnenkomen en verlaten, op een logische plek staan. Hierdoor verloopt het proces soepel. Dit houd je nauwkeurig bij. Je leert bij ons hoe je dit het beste kan doen. Samen met je collega’s heb je alles onder controle!

Om goederen op de juiste plek te zetten, rijd je op de heftruck of reachtruck. De benodigde certificaten hiervoor haal je bij ons tijdens je opleiding. Ook haal je bij ons het diploma ‘Basisveiligheid’ (VCA1). Het is namelijk heel belangrijk dat je veilig werkt.

Student Logistiek Medewerker
Student Logistiek Medewerker

Wat ga ik doen?

Je leert het snelste door het werk zelf te doen, daarom is ons onderwijs heel praktijkgericht.

Stage lopen

Tijdens de opleiding loop je 10 weken achter elkaar stage. Dat is één lesperiode. Hiernaast heb je nog drie lesperiodes op school.

Oud-student Zadkine Logistiek College

Locatie

We zitten met onze school, kantoorruimte en Warehouse XL (onze prachtige praktijkruimte van 2.000m2) aan de Aluminiumstraat 25 in Rotterdam Oost. Een uitstekende plek om de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de Logistiek.

Bereikbaarheid

De locatie ligt op circa 10 minuten lopen van bus-, metro- en treinstation Rotterdam-Alexander. Hier bevindt zich ook winkelcentrum Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam in de wijk Oosterflank.

Aan het werk

Jij werkt in een groothandel, magazijn of distributiecentrum. Je zorgt ervoor dat de goederen netjes ontvangen worden en op de juiste plaats opgeslagen. Soms doe je onderhoud- en schoonmaakwerk en ook zorg je dat alle spullen veilig staan. Je werkt veel samen met collega’s, dus het is belangrijk dat je een teamplayer bent!

Kans op werk in jouw vakgebied

Deze opleiding
Landelijk gemiddelde
Bekijk hier alle cijfers van deze opleiding. Bron: Studie in Cijfers (door SBB in opdracht van OCW). Aan deze cijfers kunnen geen rechten worden ontleend.

vervolgopleidingen

Logistiek teamleider

Student logistiek teamleider in magazijn.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de opleiding of wil je je aanmelden? Hieronder vind je alle informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op via de contactpersoon onderaan deze webpagina.

Kom langs

Wil je sfeer proeven op onze locatie en kennismaken met studenten & docenten? Kom dan bij ons langs! Kies een van onderstaande mogelijkheden. We zien je graag!

Logistiek College

Receptie

Heb je vragen over een opleiding of over ons college? Neem dan gerust contact op.