Zoeken
Menu
StudieMatch

Future Financials

School & stage (BOL)

Zakenman maakt notities van haar overleg.
Man maakt aantekeningen tijdens een overleg op kantoor.
Zakenvrouw poseert voor de camera

In het kort

Werken met cijfers. Dat lijkt jou leuk. Als bedrijfsadministrateur zorg jij ervoor dat het management altijd weet hoe het bedrijf ervoor staat. Verantwoordelijk werk. Tijdens de sprintopleiding Future Financials leer je alles over dit vak. Deze speciale opleiding is voor studenten van 18 jaar of ouder. Je kunt binnen 2 jaar tijd je niveau 4-diploma behalen. Ook voor havisten erg interessant.

Je kunt je voor deze opleiding aanmelden voor de start in augustus 2022. Voor de start in augustus 2021 kun je je nog wel aanmelden voor de reguliere opleiding Financieel Administratieve Beroepen.

Over jouw opleiding

Jij bent 18 jaar of ouder en je zoekt een financi√ęle opleiding. Misschien wil jij je kennis uitbreiden. Of je hebt al een vak geleerd, maar je wilt graag de financi√ęle kant op. Samen met het bedrijf Pro Management Onderwijs Support bieden wij de speciale opleiding Future Financials. ‚Äôs Ochtends werk je bij het bedrijf. ‚Äôs Middags krijg je les van school op dezelfde locatie of je volgt workshops en trainingen. Zo heb je wel de structuur van een opleiding, maar doe je ook veel praktijkervaring op.

Wat ga ik doen?

Met de opleiding Future Financials word je opgeleid tot een goede bedrijfsadministrateur. Jij leert de vaardigheden die steeds belangrijker worden in de toekomst (de 21st century skills).

De komende jaren maken bedrijven financieel administratieve informatie steeds meer digitaal. Daarom is het belangrijk om veel te leren over werkprocessen en rapportages die automatisch gaan. Tijdens deze opleiding werk je ook helemaal digitaal. Zo leer je omgaan met deze manier van werken. En je gaat de administratieve organisatie en interne controle begrijpen.

Stage lopen

Tijdens de hele opleiding loop je stage bij Pro Management Onderwijs Support. Elke dag werk je ’s ochtends bij het bedrijf. En ’s middags krijg je les van Zadkine op dezelfde locatie. Of je volgt workshops en beroepsgerichte trainingen. Je krijgt ook ruimte om te studeren. 

Je hebt een 40-urige leer- en werkweek: 

  • 20 uur les
  • 12 uur praktijk
  • 8 uur zelfstudie

Aan het werk

Met jouw diploma werk je als bedrijfsadministrateur (BA). Je werkt:

  • Op de administratie van een bedrijf. Dat kan een bedrijf of organisatie in elke sector zijn. Denk aan een bank, makelaarskantoor, boetiek of een groot merk. Of een gemeente, school of zorginstelling.
  • Bij een administratiekantoor.

Werkzaamheden

Of bedrijven nu groot zijn of klein, ze moeten allemaal hun financi√ęn bijhouden. Jij helpt daarbij. Jij controleert en onderzoekt de financi√ęle gegevens. En je brengt hier verslag over uit aan het management. Jij zorgt ervoor dat een bedrijf financieel gezond is √©n blijft.

Dankzij jou weet de leiding van het bedrijf altijd hoe het bedrijf er financieel voor staat. En zijn ze op de hoogte van de rechten en plichten die daarbij horen. Al het werk dat jij doet, is bedoeld om aan externe partijen te laten zien dat de boekhouding in orde is. Zoals aan banken, de belastingdienst en aandeelhouders.

Als administrateur werk je vaak zelfstandig. Je taken zijn afwisselend en best een beetje ingewikkeld. Dat maakt het werk uitdagend. Je werkt meestal vanuit een back office op kantoor, maar je hebt ook externe contacten. Soms adviseer je ook het management. En coördineer je het werk van collega’s.

Doorstroom naar het hbo

Deze opleiding
48%
Landelijk gemiddelde
53%

Startsalaris

Deze opleiding
-
Landelijk gemiddelde
‚ā¨ 10,26
Bekijk hier alle cijfers van deze opleiding. Bron: Studie in Cijfers (door SBB in opdracht van OCW). Aan deze cijfers kunnen geen rechten worden ontleend.

Vervolgopleidingen

Met je niveau 4-diploma kun je:   

  • Een aansluitende opleiding volgen op het hbo

Een Associate Degree behalen op de Rotterdam Academy (2-jarige opleiding op hbo-niveau).

Zakenmensen maken kennis op kantoor.
Zakenmensen maken kennis op kantoor.

Veelgestelde vragen

Kom langs

Jouw eigen mening is het belangrijkst. Kom daarom eens langs om sfeer te proeven of loop een dagje mee als student. 

Hulp nodig?

Finette Kegge

Docent op locatie Benthemplein 15 in Rotterdam

Heb je vragen over deze opleiding? Neem gerust contact op.