Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Ik wil graag mensen helpen, dat doe je als accountant.”

Rachel Sital (19) kan er niets aan doen. Ze is gewoon goed met cijfers. Ook houdt ze van nauwkeurig en geordend werken. Bij de opleiding Business Administration & Control Specialist* voelt de student zich als een vis in het water.

Student Rachel vertelt over haar opleiding Financieel Adviseur.

“Na de mavo volgde ik eerst een opleiding tot junior accountant op een andere school. Maar omdat ik de sfeer op school niet prettig vond, haakte ik na twee jaar vroegtijdig af. Op het Zadkine voelde de vibe veel beter, merkte ik toen ik eens een Open Dag bezocht.

Mooie uitdaging

Omdat ik van rekenen én mode hou, leek de opleiding Business & Fashion mij een mooie uitdaging. Maar al gauw bleek dat ik meer met boekhouden heb dan met broeken. Vandaar dat ik opnieuw de switch maakte naar een meer economische studie. Dat past veel beter bij mij.

Het klinkt misschien gek, maar ik ben niet zo’n groepsdier. Ik vind het heerlijk om alleen te werken. Gewoon ik en mijn taak. Of het nu gaat om facturen controleren of de telefoon aannemen. Daarbij wil ik ook graag mensen helpen. En dat doe je als accountant. Veel mensen vinden boekhouden juist saai en moeilijk.

Simulaties

Op school leer je precies hoe dat moet. Zo ga je regelmatig aan de slag met simulaties. Daarmee houd je bijvoorbeeld de administratie van een denkbeeldig bedrijf op orde, inclusief een handige app voor al je Excel-bestanden. Slim boekhouden noemen ze dat bij Zadkine.

Dat ik na deze opleiding nu wel ga afronden, staat vast. Sterker, de kans is groot dat ik hierna nog verder ga met een bacheloropleiding Accountancy. De uiteindelijke ambitie is dan om voor een groot internationaal bedrijf alle cijfers kloppend te krijgen.”

Lees meer over de opleiding Business Administration & Control Specialist.

* Rachel volgt de opleiding Financieel Administratieve Beroepen. De naam van de opleiding is inmiddels veranderd in Business Administration & Control Specialist

Ontdek Zadkine

Match

Business Administration & Control Specialist

Geef jou een sudoku en je hebt hem binnen no time opgelost. Jij bent namelijk gek op cijfers. Bovendien ben je ook nog eens handig met geld. Wil jij later werken met cijfers? Check dan de opleiding Business Administration & Control Specialist. Hier komt jouw talent voor wiskunde en economie goed van pas.

Deze opleiding is van naam veranderd. De opleiding heette vorig jaar Financieel Adviseur.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan