StudieMatch
Zoeken
Menu

Entree Anderstaligen

Kom je uit het buitenland en is je schooldiploma van daar in Nederland ongeldig? En wil jouw Nederlands verbeteren? 

Volg dan een mbo niveau 1 opleiding via Entree Anderstaligen! Dat zijn gewone entreeopleidingen, alleen ligt de nadruk op Nederlands en rekenen. Je klasgenoten hebben ook allemaal een buitenlandse achtergrond, dus heb je steun aan elkaar! 

We zien je graag terug bij Zadkine Startcollege!

Lees het verhaal van student Alicia!

Bekijk de Entree Anderstaligen opleidingen

Bedrijven willen medewerkers met een diploma, zodat zij en ook jij een basis hebben voor een goede toekomst. Bovendien is het voor iedere functie en voor jezelf belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Zowel in woord als in geschrift.

Entree Anderstaligen is een opleidingsvariant die anderhalf jaar duurt en waar de nadruk ligt op jouw taalontwikkeling. Naast de reguliere lesuren Nederlands per week krijg je extra lessen Nederlands aangeboden. Zo word je nóg beter in de Nederlandse taal! 
Naast de algemene taalvaardigheden zoals schrijven, gesprekken voeren, spreken, lezen en luisteren besteden we aandacht aan de taal die nodig is in de beroepsopleiding van jouw keuze!

Als je de opleiding hebt afgerond, dan kun je doorstromen naar een niveau 2 opleiding of gaan werken. 

Hieronder de opleidingen waarvoor je je kunt aanmelden*. Door op de naam van de opleiding te klikken, krijg je meer informatie én kun je je aanmelden.

Geef tijdens je intakegesprek aan dat je kiest voor Entree Anderstaligen. 

* alleen bij voldoende aanmeldingen en anders bespreken we de mogelijkheden.