StudieMatch
Zoeken
Menu

Cursussen op maat

Je medewerkers laten omscholen, bijscholen of nascholen is vaak een goede investering. Je verbetert de kwaliteit en dienstverlening. Je verhoogt de productiviteit, omdat werknemers beter gemotiveerd zijn en je houdt kennis en ervaring binnen je bedrijf. 

Goede scholing vraagt om een aanbod dat past bij jouw organisatie. Daarom zorgen wij voor een opleiding die aansluit bij jouw wensen. Maatwerk, speciaal voor jouw organisatie. En dat voor een fijne prijs. Klinkt goed, toch? Dit zijn de mogelijkheden. 

Maatwerkopleidingen

Maatwerkopleidingen zijn bol- en bbl-opleidingen, cursussen en trainingen die wij op maat samenstellen voor jouw organisatie. Op verschillende niveaus en in verschillende vakgebieden. Ideaal voor als je meerdere deelnemers wilt inschrijven voor dezelfde training of opleiding. Zo sluit de opleiding beter aan op jullie bedrijfsvoering en het is ook goed voor de portemonnee. 

Voordelen van maatwerkopleiding:

  • Jij bepaalt de locatie: in je eigen bedrijf, na werktijd of in de avonduren
  • Jij hebt invloed op de inhoud van de opleiding
  • Goede prijs, hoge kwaliteit

Er zijn verschillende standaard maatwerkopleidingen die we naar jouw wensen kunnen invullen. Of kies voor een compleet nieuwe maatwerkopleiding die je zelf samenstelt. 

Cursus op maat samenstellen

In een oriënterend gesprek brengen we jullie wensen en doelen in kaart. Op basis van het aantal deelnemers en jullie huidige kennis en expertise, stellen we een cursus op maat samen. Bekijk hieronder ons aanbod per vakgebied.

Leidinggeven

Heb jij meer dan 10 leidinggevenden in dienst die beter willen worden in hun vak? Deze eenjarige bbl-opleiding is geschikt voor leidinggevenden met en zonder ervaring. Let op: je beschikt over een erkende leerwerkplek binnen jouw organisatie. 

Verkopen

Heb jij een geweldig salesteam van meer dan 15 verkopers? Deze eenjarige bbl-opleidingen zijn speciaal voor verkopers in de detailhandel. Bekijk welk niveau past bij jouw organisatie. 

Veiligheid

Of je nu mensen binnen je organisatie wilt omscholen tot beveiliger of dat je de kennis van je huidige beveiligers wilt opfrissen. Bij de Veiligheidsacademie spelen we in op de behoefte aan maatwerk in veiligheidsopleidingen. Zoek jij een specifiek traject om jouw medewerkers op te leiden? Wij leiden jouw mensen op tot professionele portiers, persoonlijk beveiligers en bewakers. 

Securitas

Speciaal voor Securitas ontwikkelden we de bbl-opleiding Beveiliger op verschillende niveaus. Medewerkers van Securitas worden opgeleid om als Beveiliger aan de slag te gaan binnen hun eigen organisatie. 

Interesse? 

Heb jij interesse in een maatwerkopleiding van de Veiligheidsacademie? Neem contact met ons op. 

Veiligheidsacademie Maatwerk

Adviseur Maatwerk

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met de Veiligheidsacademie.

Gezondheid, Welzijn & Sport en Optiek

Je wilt werknemers verder ontwikkelen in hun vakgebied. Zo kunnen ze groeien in hun functie en betere resultaten behalen. Of misschien wil jij als werknemer nieuwe vaardigheden leren. Binnen het Gezondheid, Welzijn & Sport College en het Optiek College zijn er verschillende opties en trajecten mogelijk. Van een eendaagse training tot een meerjarige bbl-opleiding. Ook een opleiding op maat is mogelijk.

Interesse? 

Heb jij interesse in een maatwerkopleiding van het Gezondheid, Welzijn & Sport College en/of het Optiek College? Neem contact met ons op. 

Sabine van Lingen

Accountmanager Contractonderwijs Zorgsector en Optiek

Heb je vragen of wil je meer informatie over een maatwerktraject, cursus en/of training binnen de Zorgsector en Optiek? Bel, whatsapp of mail mij gerust. 

Accountmanager Contractonderwijs voor het Gezondheid, Welzijn & Sport College en Optiek College

Sander Borsboom

Adviseur Welzijns- & Sportsector

Heb je vragen of wil je meer informatie over een maatwerktraject, cursus en/of training binnen de Welzijns- en Sportsector? Bel, whatsapp of mail mij gerust. 

Sander Borsboom -GWS/Optiek Adviseur en projectleider LLO en Sociaal Domein