StudieMatch
Zoeken
Menu

Cursussen op maat

Je medewerkers laten omscholen, bijscholen of nascholen is vaak een goede investering. Je verbetert de kwaliteit en dienstverlening. Je verhoogt de productiviteit, omdat werknemers beter gemotiveerd zijn en je houdt kennis en ervaring binnen je bedrijf. 

Goede scholing vraagt om een aanbod dat past bij jouw organisatie. Daarom zorgen wij voor een opleiding die aansluit bij jouw wensen. Maatwerk, speciaal voor jouw organisatie. En dat voor een fijne prijs. Klinkt goed, toch? Lees verder voor de mogelijkheden. 

Maatwerkopleidingen

Maatwerkopleidingen zijn bol- en bbl-opleidingen, cursussen en trainingen die wij op maat samenstellen voor jouw organisatie. Op verschillende niveaus en in verschillende vakgebieden. Ideaal voor als je meerdere deelnemers wilt inschrijven voor dezelfde training of opleiding. Zo sluit de opleiding beter aan op jullie bedrijfsvoering en het is ook goed voor de portemonnee. 

Voordelen van maatwerkopleiding:

  • Jij bepaalt de locatie: dat kan in je eigen bedrijf, na werktijd of in de avonduren
  • Jij hebt invloed op de inhoud van de opleiding
  • Goede prijs, hoge kwaliteit

Er zijn verschillende standaard maatwerkopleidingen die we naar jouw wensen kunnen invullen. Of kies voor een compleet nieuwe maatwerkopleiding die je zelf samenstelt. 

Cursus op maat samenstellen

In een oriënterend gesprek brengen we jullie wensen en doelen in kaart. Op basis van het aantal deelnemers en jullie huidige kennis en expertise, stellen we een cursus op maat samen. Bekijk hieronder ons aanbod per vakgebied:

Veiligheidsacademie Maatwerk

Adviseur Maatwerk

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met de Veiligheidsacademie.

Sabine van Lingen

Accountmanager Contractonderwijs Zorgsector en Optiek

Heb je vragen of wil je meer informatie over een maatwerktraject, cursus en/of training binnen de Zorgsector en Optiek? Bel, whatsapp of mail mij gerust. 

Accountmanager Contractonderwijs voor het Gezondheid, Welzijn & Sport College en Optiek College

Sander Borsboom

Adviseur Welzijns- & Sportsector

Heb je vragen of wil je meer informatie over een maatwerktraject, cursus en/of training binnen de Welzijns- en Sportsector? Bel, whatsapp of mail mij gerust. 

Sander Borsboom -GWS/Optiek Adviseur en projectleider LLO en Sociaal Domein