Zoeken
Menu
StudieMatch

Alles over stage

Heb je een project waarbij je de hulp van een student goed kunt gebruiken? Of heb je extra handjes nodig? Zet een stagiaire van Zadkine in. 

Als leerbedrijf kun jij studenten vormen naar jouw praktijk. Jij geeft hen de belangrijkste basiskennis mee. Blijven ze hangen na hun stage, dan heb je meteen goed ingewerkt personeel. Bovendien houden jonge mensen jou en je bedrijf jong en actueel. 

Erkend leerbedrijf worden

Voor onze studenten is stage lopen enorm waardevol. Ze doen ervaring op in de praktijk en passen direct toe wat ze op school hebben geleerd. Wil jij onze studenten inzetten? Dat kan als erkend leerbedrijf. Word erkend leerbedrijf

In het mbo zijn er twee mogelijkheden: 

Stage-advies of contact met begeleider?

Ben je een leerbedrijf en heb je vragen over de stagemogelijkheden? Of heb je vragen over jouw stagiaire en wil je contact met een begeleider van de opleiding? Bekijk de pdf met alle contactgegevens per college. Onze stage-adviseurs helpen je graag verder. 

Stagiaires vinden

Hoe vind je een geschikte stagiaire? Onze studenten gaan zelf op zoek naar een stagebedrijf. Ze bezoeken bedrijven in hun omgeving of kiezen een geschikte stageplek via de website Stagemarkt. Als erkend leerbedrijf worden de gegevens van jouw organisatie hier getoond. 

Bekijk stagegidsen

Benieuwd naar de opleidingen en mogelijkheden? Lees meer informatie in de stagegids of bekijk alle opleidingen op onze website. 

Stagiaires voor evenementen

Organiseer je binnenkort een evenement? Zet een stagiaire van onze opleiding Medewerker evenementenorganisatie in. Neem hierover contact op met Christina Alonso Wulffele. Er zijn drie stages mogelijk. 

Bedrijvenportaal

Wat leuk dat jij onze studenten inzet in jouw bedrijf. Alle gegevens over de student, de onderwijsbegeleider en de stage-uren van de student, vind je in het bedrijvenportaal. Voor het begin van de stage ontvang je een mail met een gebruikersnaam en wachtwoord. 

Lees alvast de handleiding.

Veelgestelde vragen