Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Stagiaires inzetten

Wij leiden vakmensen op voor jouw bedrijf! Heb je een project of klus waarbij de hulp van een student van pas komt? Of heb je extra handjes nodig? Zet een stagiair van Zadkine in. 

Als leerbedrijf geef je onze mbo-studenten belangrijke praktijkervaring en vakkennis mee. En de stagiair levert vaak een verfrissende, nieuwe kijk op jouw zaken. 

Ben je op zoek naar stagiaires? Lees dan snel verder.

Alles over stage
Stagiaires inzetten
Alles over stages
Een stagiair van Zadkine

Contact over stage

Is jouw bedrijf al erkend leerbedrijf en wil je meer weten over de stagemogelijkheden? Heb je zelf een idee voor samenwerking met Zadkine? Of heb je vragen over jouw stagiair en wil je sparren met een begeleider van de opleiding? Elk Zadkine-college heeft een eigen stage-adviseur die je graag verder helpt. 

Een stagiair werven en inzetten

Hoe vind je een geschikte student voor een stage of leerbaan in je bedrijf? Hoe leg je de samenwerking vast? En waar moet je allemaal aan denken tijdens die samenwerking? Hoe dat werkt lees je stapsgewijs, hieronder. Even sparren met een stage-adviseur van het college kan natuurlijk ook. 

Praktijkvoorbeeld: stagiairs voor evenementen

Organiseer je binnenkort een evenement? Zet een stagiair in van onze opleiding Medewerker evenementenorganisatie (010 Event Academy). Er zijn drie stagetypes mogelijk, zie voorbeelden hieronder. Interesse? Neem dan contact op met Edith van Rijn.

Bedrijvenportaal

Wat leuk dat jij onze studenten inzet in jouw bedrijf. Alle gegevens over de student, de onderwijsbegeleider en de stage-uren van de student, vind je in het bedrijvenportaal. Voor het begin van de stage ontvang je een mail met een gebruikersnaam en wachtwoord. 

Veelgestelde vragen

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan