StudieMatch
Zoeken
Menu

010 Academies

Om ervoor te zorgen dat je bij Zadkine goed onderwijs krijgt, werken wij veel samen met bedrijven. Omdat de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt snel gaan, ontstaan er ook nieuwe vakgebieden en beroepen. Daarom ontwikkelen wij samen met bedrijven nieuwe opleidingen. Dit zijn onze 010 Academies.

Overzicht 010 Academies en contact

Steeds meer Zadkine Colleges bieden één of meerdere 010 Academies aan. Welke opleiding past bij jou?

Match

010 E-com Academy

Man in een vergadering op kantoor.

Match

010 E-com Academy

Man in een vergadering op kantoor.

Match

010 Event Academy

Publiek tijdens een festival.

Wat zijn de 010 Academies?

Het unieke aan de 010 Academies is dat we de opleidingen samen met het Rotterdamse bedrijfsleven ontwikkelen. Per opleiding zijn er minimaal 25 bedrijven die met ons naar het lesprogramma kijken en advies geven. Dit houdt in dat jij naast de lessen van onze vakkundige docenten, ook veel praktijklessen of workshops volgt van professionals uit het vak.

Wat speelt er nu in jouw vakgebied?

Door samen te werken met deze bedrijven, zijn wij goed op de hoogte van wat er allemaal speelt in het bedrijfsleven. Zo weten wij wat de laatste trends zijn in jouw vakgebied en welke onderwerpen nu en in de toekomst belangrijk zijn. Maar belangrijker nog, we weten welke kennis en vaardigheden jij nodig hebt, zodat we dit meteen kunnen toepassen in onze lessen en jij later een passende baan of vervolgopleiding kunt vinden.

Omdat we de lesperiodes verdelen in verschillende thema's, kunnen we het onderwijs op ieder moment aanpassen aan de onderwerpen die op dat moment belangrijk zijn. Jouw opleiding is dus altijd uitdagend en super actueel.

Heel veel praktijk

Tijdens de opleiding ga je veel aan de slag met de praktijk en werk je samen met studiegenoten of alleen aan uitdagende projecten. Soms voor school, maar regelmatig ook voor bedrijven. Denk aan uitdagende opdrachten die je 'voor het echie' uitvoert en beoordeeld worden door mensen uit het bedrijfsleven. Zo leer jij alles wat je moet weten en help je meteen een bedrijf met een echt vraagstuk.

Deelcertificaten / badges

Als het belangrijk is voor het beroep, kun je ook nog extra deelcertificaten of badges behalen, bovenop je diploma. Zo kun je na je studie bij een sollicitatie laten zien waar jij goed in bent!