Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

010 Academies

Om ervoor te zorgen dat studenten bij Zadkine goed onderwijs krijgen, werken wij veel samen met bedrijven. Omdat de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt snel gaan, ontstaan er ook nieuwe vakgebieden en beroepen. Daarom ontwikkelen wij samen met bedrijven nieuwe opleidingen. Dit zijn onze 010 Academies.

Over de 010 Acadamies

Daarom 010 Acadamies

Het unieke aan de 010 Academies is dat we de opleidingen samen met het Rotterdamse bedrijfsleven ontwikkelen. Per opleiding zijn er minimaal 25 bedrijven die met ons naar het lesprogramma kijken en advies geven. Dit houdt in dat studenten naast de lessen van onze vakkundige docenten, ook veel praktijklessen of workshops volgen van professionals uit het vak.

Overzicht 010 Academies

Inspireer jij ook onze studenten? Wij zijn altijd op zoek naar inspirerende bedrijven en experts die hun kennis en ervaring willen delen met onze studenten. Of samen met ons een programma willen ontwikkelen. Steeds meer Zadkine Colleges bieden één of meerdere 010 Academies aan.

Match

010 bar Academy Zelfstandig werkend bartender

Wil jij werken als barista, sommelier of bartender? Dat komt goed uit, want horecabedrijven zoeken barprofessionals op mbo 3-niveau. Mensen met vakkennis én praktijkervaring.

Samen met Rotterdamse horecaondernemers zoals Ahoy en producenten van bekende drankmerken zoals Bacardi, Brouwerij Noordt, Giraffe Coffee en de Kuyper, leren we je alle ins en outs van het vak. Ontdek het nieuwe gastvrij en meld je aan. 

Match

010 Bar Academy Leidinggevende bar

Lijkt het leuk om van de bar jouw eigen toko te maken? Altijd al gedroomd om in een hippe bar de beste koffie of cocktails te maken?  Stop dan met zoeken en meld je voor deze opleiding aan. Samen met Rotterdamse horecaondernemers leren we je alle ins en outs van het vak. 

Match

010 E-com Academy

Een nieuwe uitdaging, daar heb jij zin in. Je bent gek op digitale ontwikkelingen en je wilt daar iets mee gaan doen. Misschien houd je van online shoppen, wil je later een webwinkel beginnen of wil je onderdeel zijn van de snelle wereld van ecommerce. Check dan deze mbo-opleiding 010 E-com Academy.

Je meldt je aan voor locatie Benthemplein 15, maar je volgt deze opleiding op een externe locatie in het centrum van Rotterdam.

Match

010 Event Academy

De vibe die hangt op een festival of evenement, daar word je blij van. Samen met je vrienden dansen, zingen, lachen en genieten. Hoe leuk zou het zijn als je daar je werk van kunt maken? Goed nieuws: het kan! Als medewerker van een evenementenorganisatie bijvoorbeeld. Bij de 010 Event Academy leer je tijdens je opleiding alles over eventmanagement. En je werkt mee aan veel (grote) events in Rotterdam!

Match

Hospitality Allround Medewerker

Hou je van aanpakken? Is een kantoorbaan niet iets voor jou, maar wil je straks een afwisselende baan in de horeca, toerisme of in de evenementenbranche? Sta je graag voor andere mensen klaar? Dan past deze nieuwe opleiding van de 010 Hospitality Academy echt bij jou! 

Match

Hospitality Manager

Ben je servicegericht, goed in plannen en organiseren? Dan past deze opleiding van de 010 Hospitality Academy echt bij jou!

Tijdens de opleiding leer je niet alleen leiding te geven in verschillende gastvrije omgevingen, zoals hotels, restaurants, vliegvelden of congrescentra, maar ook hoe je slimme marketingstrategieën kunt opzetten om de ervaring van gasten te verbeteren. Ben jij dat organisatietalent?

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan