StudieMatch
Zoeken
Menu

Beauty & Design Lab nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws over het Zadkine Beauty & Design Lab

NIEUWE FYSIEKE LOCATIE!

We zijn momenteel druk bezig met de inrichting van onze nieuwe fysieke locatie aan de Karel Doormanstraat. Een kleine multifunctionele ruimte op een A locatie! Op 23 maart 2023 zullen wij deze locatie feestelijk openen. Stay tuned!

OPENING FYSIEKE LOCATIE BEAUTY & DESIGN LAB

Wij hebben zowel intern als extern met belangstellenden gedeeld dat we op 23 maart 2023 onze nieuwe fysieke locatie openen. Lees je mee met ons persbericht?

PARTNEREVENT IN DE WASSERIJ

Afgelopen zomer organiseerden wij ons partnerevent in De Wasserij. Wij namen partners en andere geinteresseerden mee in waar we met het Beauty & Design Lab staan. Host Karim Amghar opende het event en nam ons mee in de wereld van het Living Lifestyle Magazine. Er was een mooie sessie vanuit het onderwijs waarin we samen het Lab verder vormgegeven hebben. Je kon avatars van jezelf maken én het nieuwe logo werd onthuld. We kijken terug op een geslaagd en feestelijk event.

HOERA, DE RIF SUBSIDIE IS TOEGEKEND!

Het Beauty & Design Lab is een samenwerking tussen het Zadkine Beauty & Fashion College en Zadkine Vakschool Schoonhoven. Het is een omgeving die innovatief en maatschappelijk relevant onderwijs biedt. Aangemoedigd door de recent toegekende subsidie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Studenten worden hier klaargestoomd voor een wereld waar de nieuwste digitale technieken ingezet wor­den. Het onderwijs is een mix van fysiek, online en meer. De studenten leren naast de nieuwste technieken ook écht oog te hebben voor de wensen van de klant. Want de softskills (vaardigheden om een beleving voor gasten of klanten positief te beïnvloeden) zijn essentieel voor de professionals van de toekomst. Of de klant nu komt voor een hip kapsel, een goed verzorgde huid, of uiterlijke expressie met bijvoorbeeld Fashion of sieraden.

Wij ontvangen onze studenten fysiek in een inspirerende omgeving in Rotterdam. We laten ze tegelijkertijd zoveel mogelijk kennis opdoen in de digitale wereld en het creëren van een Living Lifestyle magazine. Onze omgeving noemen wij een Lab omdat we van alles leren en uitproberen. En fouten maken mag.

Wat fijn dat we met de toegekende RIF subsidie nu echt van start kunnen!