Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Slimmer en gemotiveerder leren

Ga jij doorstuderen? En wil je leren hoe je slimmer en gemotiveerder kan leren? Dat kan! Met hulp van een ervaren coach ga je hier in een kleine groep mee aan de slag.

 • 3 tot 5 bijeenkomsten 
 • Op locatie
 • In kleine groepen (2-4 personen)

Meld je aan

Over de coaching

Dit coachingstraject is speciaal bedoeld voor studenten die al een diploma hebben en gaan doorstuderen binnen Zadkine. In 3 tot 5 bijeenkomsten word je in een kleine groep geholpen om slimmer en met meer motivatie te leren. In iedere bijeenkomst staat een ander thema centraal, dat op basis van de wensen en behoeften van de deelnemers wordt gekozen. De precieze invulling van het traject bepaal jij dus mede zelf! De coach is expert op het gebied van leren en motivatie, en begeleidt jullie het gehele traject.  

Het doel van de bijeenkomsten is om je te leren hoe je jezelf beter kunt maken in leren én hoe je kunt ontdekken wat jou motiveert. Op basis van dit doel bieden we negen ‘thema’s’ aan die aan bod kunnen komen in het traject. De thema’s zijn: 

 • Hersenen: leren hoe je hersenen werken als je iets leert en hoe je mindset invloed heeft op hoe makkelijk je je kunt ontwikkelen. 
 • Onthouden: leren hoe je op een slimme manier dingen kunt onthouden. 
 • Plannen: leren hoe je doelen kunt formuleren, prioriteiten kunt stellen, en een planning kunt maken die daarbij aansluit. 
 • Wilskracht: leren hoe je gewoontes kunt ontwikkelen en hoe je de kennis over gewoontes kunt gebruiken om het voor jezelf makkelijker te maken om te doen wat je hebt gepland. 
 • Concentreren: leren hoe je je optimaal kunt concentreren en hoe zaken als gezondheid, voeding, slaap, ruimte, houding en omgeving invloed hebben op je concentratie. 
 • Slim teksten leren: leren hoe je het lezen en leren van een tekst op een slimme manier kunt aanpakken. 
 • Creativiteit: leren hoe je creatiever kunt worden, hoe je creativiteit kunt gebruiken om meer vrijheid te ervaren, en hoe je mogelijkheden kunt creëren voor jezelf. 
 • Motivatie: leren hoe je kunt ontdekken wat je leuk vindt, waar je goed in bent, wat je belangrijk vindt en wat je dromen zijn. 
 • Samenwerken: leren hoe je met je eigen talenten anderen kunt helpen en hoe je gebruik kunt maken van de talenten van anderen om zelf verder te komen. 

Wie geeft de coaching?

Voor het traject ‘Slimmer en gemotiveerder leren’ werkt Zadkine samen met de partij Remind Learning. Remind Learning is een organisatie van studenten die training geven in het onderwijs. Zij zijn zelf experts geworden in het leren en motivatie, en maken wetenschappelijke kennis over leren, motivatie en persoonlijke ontwikkeling bruikbaar én leuk voor studenten uit het vo, mbo en hbo. 

Blijf op de hoogte

Weet je nu nog niet of je een training, workshop of coaching van het Your Move programma wilt volgen? Geen probleem! Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van alle activiteiten. Geef hieronder je gegevens door.

Ginger Sassen

Your Move

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op met Ginger Sassen, via yourmove@zadkine.nl. Zij helpt je graag verder!

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? Zadkine helpt je graag bij je volgende stap. Zoek je werk of een vervolgopleiding? Of héb je een baan of een studie, maar zie je kans voor verbetering? Bekijk ons aanbod van coaching, trainingen en workshops.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan