StudieMatch
Zoeken
Menu

Meesterschap in Mindset

Ontdek hoe je jouw motivatie kunt vergroten en behouden, inspiratie omzet in concrete resultaten en jouw productiviteit en effectiviteit verbetert. Leer hoe je stress kunt verminderen en jouw geluk kunt vergroten met een krachtige mindset.

 • Eenmalige workshop
 • 2,5 uur
 • Op locatie
 • In groepsverband

Meld je aan
Your move: meesterschap in mindset

Over de workshop

In de workshop "Meesterschap in Mindset" leer je hoe je jouw mentale kracht kunt ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Of je nu studeert, aan het werk bent, of gewoon in het leven vooruit wilt, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische tools om een positieve en productieve mindset te ontwikkelen. 

Wat leer je tijdens de workshop: 

 • Leer hoe je motivatie kunt behouden en vergroten: 
  Ontdek manieren om jezelf te motiveren, zelfs als je voor uitdagingen komt te staan. Leer hoe je jouw passie en enthousiasme voor doelen kunt behouden en jezelf kunt blijven inspireren. 
   
 • Van inspiratie naar concrete resultaten: 
  Het is niet altijd makkelijk om inspiratie om te zetten in actie. Leer hoe je jouw inspiratie kunt vertalen naar concrete stappen en resultaten. Krijg inzicht in effectieve strategieën om jouw doelen te bereiken. 
   
 • Verbeter jouw productiviteit en effectiviteit: 
  Ontdek hoe je jouw productiviteit kunt verhogen en effectiever kunt werken. Leer om te gaan met afleidingen en leer technieken om jezelf beter te organiseren en te focussen. 
   
 • Verminder stress en vergroot jouw geluk: 
  Een krachtige mindset helpt je om beter om te gaan met stress en tegenslagen. Leer hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve, en ontdek manieren om meer geluk en tevredenheid te ervaren.

Doe mee met de workshop en geef jezelf het cadeau van zelfontdekking, persoonlijke groei en de tools om jouw eigen weg naar succes te maken. Of je nu net begint aan je studie, nadenkt over je toekomstige carrière of gewoon zoekt naar meer richting in het leven, deze workshop geeft je inzichten in jezelf en helpt je een duidelijk pad te vinden naar jouw doelen.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is een eenmalige sessie. We geloven dat je het meeste leert in een groep, daarom is de workshop in groepsverband. Zo kun je ook van anderen leren en elkaar inspireren. De workshop is goed te combineren met de andere workshops van Loopbaan Lounge.

Wie geeft de workshop?

Voor Meesterschap in Mindset werkt Zadkine samen met de partij Loopbaan Lounge. De trainers van Loopbaan Lounge zijn ervaren en zullen je tijdens de workshop ondersteunen en aanmoedigen. 

Blijf op de hoogte

Weet je nu nog niet of je een training, workshop of coaching van het Your Move programma wilt volgen? Geen probleem! Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van alle activiteiten. Geef hieronder je gegevens door.

Ginger Sassen

Your Move

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op met Ginger Sassen, via yourmove@zadkine.nl. Zij helpt je graag verder!

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? Zadkine helpt je graag bij je volgende stap. Zoek je werk of een vervolgopleiding? Of héb je een baan of een studie, maar zie je kans voor verbetering? Bekijk ons aanbod van coaching, trainingen en workshops.