StudieMatch
Zoeken
Menu

KIJK: Kom In Je Kracht

Twijfel je over je volgende stap? In deze trainingen krijg je inzicht in jouw talenten, stel je concrete doelen, onderzoek je obstakels en maak je een plan om je doel te bereiken. 

  • 8 trainingen 
  • 2 uur per training 
  • Combinatie fysiek en online 
  • Max. 10 deelnemers per groep 

Meld je aan
Your move: kom in je kracht

Over de training

In 8 trainingen leer je meer over jezelf. Waar liggen je kracht en talenten? Hoe kun je deze gebruiken? We leren doelen stellen, waar obstakels liggen en hoe je daarmee om gaat. Met onze aanpak krijg je de juiste mindset en vergroot je je kansen.  

Na de training heb je de volgende resultaten bereikt: 

  • Een nieuwe open mindset met meer zelfvertrouwen en motivatie om persoonlijke drijfveren te ontdekken en mee te doen in de maatschappij.  
  • Meer inzicht in zijn mogelijkheden en leert keuzes maken binnen de kaders van zijn eigen situatie, staat daar ook positief tegenover en handelt daarnaar.  
  • Blijvende gedragsverandering door nieuwe overtuigingen en de benodigde kennis en vaardigheden om zelf of met behulp van je netwerk succesvol te zijn. 

Wie geeft de training?

Voor Kom In Je Kracht (KIJK) werkt Zadkine samen met de partij Sagènn. Sagènn is er voor iedereen die zijn of haar huidige en toekomstige positie wil versterken of verbeteren. Wil jij werk maken van jouw toekomst door aan het werk te gaan, een andere baan te vinden, een diploma behalen of je loopbaan op een andere manier te versterken of te veranderen? Dan ben je bij Sagènn aan het juiste adres. 

Blijf op de hoogte

Weet je nu nog niet of je een training, workshop of coaching van het Your Move programma wilt volgen? Geen probleem! Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van alle activiteiten. Geef hieronder je gegevens door.

Ginger Sassen

Your Move

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op met Ginger Sassen, via yourmove@zadkine.nl. Zij helpt je graag verder!

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? Zadkine helpt je graag bij je volgende stap. Zoek je werk of een vervolgopleiding? Of héb je een baan of een studie, maar zie je kans voor verbetering? Bekijk ons aanbod van coaching, trainingen en workshops.