Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Jouw weg naar werk

Ben jij aan het solliciteren? Of start jij hier binnenkort mee? Doe dit dan samen met anderen en leer van elkaar. Tijdens deze groepstrainingen leer jij solliciteren met een doelgerichte mindset, leer je opvallen tussen de rest en bereid jij je samen voor op het sollicitatiegesprek. 

 • 6 trainingen 
 • Op locatie 
 • Aan de slag in de praktijk 
 • In groepsverband 

Meld je aan

Over de training

Jouw weg naar werk bestaat uit vier modules, namelijk: 

 • Ontwikkeling door doen (één workshop) 
  De deelnemers maken kennis met een actiegerichte werkwijze waarmee zij hun mindset versterken en leren om stapsgewijs dichter bij hun doelen komen.  
   
 • Opvallen tussen de rest (twee workshops) 
  De deelnemers leren zichzelf onderscheidend te presenteren op de arbeidsmarkt d.m.v. hun cv, brief, videopitch en online presentatie.  
   
 • Solliciteren en reflecteren (twee workshops) 
  De deelnemers bespreken in groepsvorm hun ingezette (sollicitatie-)acties, reflecteren hierop, leren van elkaar en de trainer.  
   
 • Populaire sollicitatievragen (één workshop) 
  De deelnemers maken kennis met de vragen die (vrijwel) altijd terug komen in sollicitatiegesprekken. Ook oefenen zij de gesprekken door middel van rollenspellen. 

Wat vraagt het/wat krijg je? 
Wekelijkse deelname aan een workshop van (minimaal) twee uur. In totaal gaat het om 6 workshops van (minimaal) twee uur. Verder wordt er verwacht dat je aan de slag gaat met de opdrachten. Hier draag je een eigen verantwoordelijkheid voor. 

Meld je hieronder aan. Het traject start zodra er vijf aanmeldingen binnen zijn.

Wie geeft de training?

Voor Jouw weg naar werk werkt Zadkine samen met de partij Young Up. Zij geloven in werk voor iedereen. Daarom richten zich zich op het ondersteunen van talent. Wij voorzien jou van het juiste duwtje in je rug en ondersteunen je bij het scoren van een baan die bij je past. 

Blijf op de hoogte

Weet je nu nog niet of je een coaching van het Your Move programma wilt volgen? Geen probleem! Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van alle activiteiten. Geef hieronder je gegevens door.

Ginger Sassen

Your Move

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op met Ginger Sassen, via yourmove@zadkine.nl. Zij helpt je graag verder!

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? Zadkine helpt je graag bij je volgende stap. Zoek je werk of een vervolgopleiding? Of héb je een baan of een studie, maar zie je kans voor verbetering? Bekijk ons coachingsaanbod.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan