StudieMatch
Zoeken
Menu

Jouw weg naar werk

Ben jij op zoek naar betaald werk? Wil jij graag nieuwe inzichten opdoen over de arbeidsmarkt en daarmee jouw kans op succes in de arbeidsmarkt vergroten? Doe je dit het liefste in groepsvorm? Schrijf je dan in voor Jouw weg naar werk.

Lees meer

Meer informatie

Jouw weg naar werk bestaat uit vier modules, namelijk: 

 • Ontwikkeling door doen (één workshop) 
  De deelnemers maken kennis met een actiegerichte wekwijze waarmee zij hun mindset versterken en leren om stapsgewijs dichter bij hun doelen komen.  
   
 • Opvallen tussen de rest (twee workshops) 
  De deelnemers leren zichzelf onderscheidend te presenteren op de arbeidsmarkt d.m.v. hun cv, brief, videopitch en online presentatie.  
   
 • Solliciteren en reflecteren (twee workshops) 
  De deelnemers bespreken in groepsvorm hun ingezette (sollicitatie-)acties, reflecteren hierop, leren van elkaar en de trainer.  
   
 • Populaire sollicitatievragen (één workshop) 
  De deelnemers maken kennis met de vragen die (vrijwel) altijd terug komen in sollicitatiegesprekken. Ook oefenen zij de gesprekken door middel van rollenspellen. 
   

Wat vraagt het/wat krijg je? 
Wekelijkse deelname aan een workshop van (minimaal) twee uur. In totaal gaat het om 6 workshops van (minimaal) twee uur. Verder wordt er verwacht dat je aan de slag gaat met de opdrachten. Hier draag je een eigen verantwoordelijkheid voor. 

Meld je hieronder aan. Het traject start zodra er vijf aanmeldingen binnen zijn.